Yleinen

Haaveissa uusi sänky

Moikka!

Täällä ollaan kyllä vähän harmissaan kun ei ole aurinkoa viikonloppuna näkynyt. Toivottavasti jossain päin Suomea on päästy siitä nauttimaan. Toiveissa josko huomenna paistaisi 🙂 Olisi kiva päästä vähän uloskin kuvailemaan pitkästä aikaa.

Pohdinnassa on ollut uuden sängyn hankkiminen. Sellainen jota kuvaisi nämä sanat; muhkea, korkea, kutsuva, ripaus glamouria, pehmeä ja kestävä. Ehdottomasti myös erillinen pääty tulee olla ja sellainen jossa napit. Vaaleasta nappipäädystä olen haaveillut jo ikuisuuden. Nappipäädyn saaminen vaatii siis uuden sängyn 😉 Tämän hetken sänkymme on minun aikoinaan hankkima Ikean Leirvik sängynrunko 140cm. Olen kovasti pitänyt sen valkoisista päädyistä, niin prinsessamainen kokonaisuus 🙂 Nyt olisi  kuitenkin toiveissa modernimpi ja oikeasti sellainen hankinta ettei taas vuosikausiin tarvitse ostaa uutta.

Ikean sänky on kyllä ollut hyvä ja kestänyt viimeiset kuusi vuotta, unikin on aina tullut moitteetta. Sänky on tärkein isojen huonekalujen ostoista, joten siihen kannattaa panostaa. Nukumme elämästämme aika suuren osan joten ei ihan ihan turha ostos siis. Vielä pohdimme olisiko jenkkialusta vai runkopatjat, onko kokemuksia? Makuuhuoneen yleisilme tulee olla raikas ja vaalea. Monesti puhutaan että sininen sävy rauhoittaa ja helpottaa unen tuloa, mutta sisustamisessa en ole siniselle koskaan lämmennyt. Myös suositellaan että makuuhuoneen lämpötilan tulisi olla mieluummin viileä kuin lämmin. Itselläni on lähes tulkoon aina kylmä, joten meillä tämä ei toimi.

Pitää käydä vielä ihan liikkeissä testailemassa mikä sänky olisi mieleisin. Laittelen siis myöhemmin kuvia kun uusi sänky joskus kotiutuu 🙂

Nykyinen sänkymme


Tässä lainattuja kuvia toivesängyistä ja päädyistä


Raikas kokonaisuus


Kiva muoto päädyssä!


Tässä kauniit timanttinapit

Ihanaa lauantai-iltaa <3

– Marjut –

Ei kommentteja
Previous Post
28.2.2015
Next Post
28.2.2015

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • *palvelu saatu* Kävin kampaajalla viimeksi vuosi sitten, joten pieni freessaus olikin jo paikallaan 🤍 Haluan säilyttää oman värin, mutta raidoilla+sävyllä hiuksiin saa elävyyttä ja siinä @thehouseofbeautyfi onnistui täydellisesti 😍💯 Lopputulos on luonnollinen ja kauniin sävyinen, vai mitäs mieltä ootte?

Ps. Swaippaa ennen kuvaan! 🙈
  • Kaupallinen yhteistyö @fredmanfin 💗🎀 Rintasyöpä on aihe, joka koskettaa mua syvästi ja haluan olla mukana tukemassa sitä upeaa työtä, jolla kerätään varoja syöpien tutkimuksiin. Roosa Nauha kampanjassa on mukana myös suomalainen perheyritys Fredman, joiden tutut leivinarkkipaperi ja suodatinpussi pakkaukset ovat saaneet kampanjaan sopivan asun💗
Heidän jokaisesta myydystä #roosanauha - kampanjatuotteesta lahjoitetaan 10% Syöpäsäätiölle.

Yhdessä #fredman kanssa haluamme muistuttaa läsnäolon tärkeydestä 💗 Aina sanat eivät riitä ja silloin voit osoittaa tukesi, vaikka keittämällä pullakahvit ja olemalla läsnä 💕

Ps. Suodatinpussit toimii hyvin hodareiden kanssa 🌭 @boksiapp #suomalainenperheyritysfredman #fredmanxroosanauha
  • Mainos @newbie_suomi
Tytöt oli niin innoissaan tästä uudesta Newbie Room - malliston teltasta, että se piti saada heti testiin 💗 Mallisto pitää sisällään sisustustuotteita ja yöasuja 💕

 Tuotteet on tehty entistä kestävämmin ja kaikki puuvilla on orgaanista ja muu mallistossa käytetty materiaali on tehty kestävän kehityksen mukaisesti 🌍 Värimaailman inspiraatio tulee luonnosta ja koko malliston vaatteita sekä myös edellisen kauden vaatteita voi hyvin yhdistää keskenään.
Mäkin olisin halunnu tollasen majan pienenä 😍
Mites te?

Ps. Swaippaa super söpöön kuvaan 🥰
#newbie #newbielovers #newbieroom
  • Rintasyöpä diagnoosin verikokeissa kaikki oli OK ❤️🙏🏻 Paitsi, että hemoglobiini oli alhaalla, jonka kyllä arvasinkin. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu ❣️
Ihanaa iltaa kaikille 🥰
  • Mainos @veke.fi 🤍 Oon niin tykästynyt tuohon meidän rottinkiseen Hans K Racquet  mediatasoon! 
Mikäli siis etsit esim. uutta tv-tasoa niin kandee kurkkaa Veken laaja valikoima!
Onko teillä mitään olohuoneen hankintoja nyt suunnitteilla? 
Ihanaa iltaa ❣️

Love this new tv-level from @veke.fi
🤍 Have a lovely evening!

#veke #olohuoneensisustus
  • " 𝘒𝘢𝘶𝘯𝘪𝘴 𝘱𝘪𝘦𝘯𝘪 𝘪𝘩𝘮𝘪𝘯𝘦𝘯, 𝘴ä 𝘰𝘭𝘦𝘵 𝘢𝘪𝘯𝘶𝘵𝘭𝘢𝘢𝘵𝘶𝘪𝘯𝘦𝘯 " En voi uskoa, että sinä Minea täytit jo 4 vuotta ❤️😭 Oot opettanut mulle elämästä ihan mielettömän paljon ja joka päivä hämmästytät sun taidoilla sekä jutuilla. Sä oot prinsessa vailla vertaansa ja mun maailman tärkein ihminen❤️ Äiti rakastaa sua #tothemoonandback ❣️
#kansainvälinentyttöjenpäivä #tyttöjenpäivä

Seuraa minua!