Yleinen

Pacific

Olipas ihana kun heti aamulla jo paistoi aurinko, kummasti ei enää töihin lähtiessä väsyttänytkään normaaliin tapaan. Harmi vain etten ehtinyt kotiin kuvailemaan valoisaan aikaan. Onneksi näitä aurinkoisia päiviä on koko ajan tulossa enemmän 🙂


Ostin kauan himoitsemani Stativ lattialampun jalan Prismasta ja mietin siihen sopivaa varjostinta. Kauan ei mennyt kun Riviera Maisonin Pacific rottinkinen varjostin L kokoisena osui silmiini. Ja kuinka ollakaan se löytyikin lähipiiristä ja vielä aikas kivaan hintaan 😉

Hankin siis sekä L kokoisen lattialamppuun sopivan varjostimen että toisen pienemmän pöytävalaisimeen sopivan. Minulla oli jo valmiina yksi pienempi varjostin joten se helpotti päätöstäni hankkia näitä lisää. Itse kyllä tykkään kovasti ja niin kauniisti tulee valo rottingin välistä.
Nyt olisi etsinnässä rottinkinen arkku tai vastaava, sivupöydän alatasolle. Pidän rottingista sisustamisessa ja se myös antaa kivasti väriä muuten vaaleaan sisustukseen.

Mitäs pidätte, onko teillä rottinkia sisustuksessanne?

Aurinkoista viikkoa!

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
23.2.2015
Next Post
23.2.2015

2 Comments

  • Aidafoun

    Valaisimesta tuli todella kaunis kokonaisuus. Mukavasti valo tulee läpi tuosta rottinkisesta varjostimesta, on jotenkin ilmava 🙂

  • Marjut

    Kiitos, tykkään kyllä kovasti myös 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!