Yleinen

Instagram

Moikka!

Täällä on viikko alkanut vauhdilla työn merkeissä. Tänään onneksi ehdin kuitenkin treenaamaankin 🙂 Täytyy kirjoitella ihan erikseen teille huikeasta salista jossa käydään yhdessä J:n kanssa. Tästä ei nimittäin ole paluuta 😉

Kovasti jo odotellen viikonloppua ja tulevia messuja. Rakastan käydä erilaisilla messuilla ja varsinkin kauneuteen ja sisustukseen liittyvissä. Nyt olisi tiedossa rakenna-, sisusta- ja asu messut, joista eniten odotan sisustusosiota. Ei varmaan yllättänyt ketään 😉

Tiedoksi teille että päivittelen instagram tiliäni päivittäin, joten siellä kannattaa myös seurailla 🙂

Aurinkoista viikkoa <3

– Marjut –

Ei kommentteja
Previous Post
25.3.2015
Next Post
25.3.2015

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!