Yleinen

Sohvattomat

Moikka!

Mitenkäs siellä on viikko lähtenyyt käyntiin? Eilen oli niin superihanaa kun aurinko paistoi ja oli ensimmäistä kertaa kunnolla lämmin päivä 🙂 Ei siis anneta tämänpäiväisen sateen haitata fiilistä, kyllä se kesä sieltä tulee kun jaksetaan vain odottaa.

Kerroinkin aiemmin että uuden sohvan hankinta on ollut jo pitkään hautumassa. Nykyinen sohva onkin palvellut todella hyvin ja on ollut arvoisensa hankinta. Lähes 10 vuoden ajan on sohvan pohjaa kulutettu, joten aikakin vaihtaa 😉 Tänään oli se päivä kun vanha sohvamme sai uuden kodin! Toivon siis sohvan antavan yhtä paljon iloa ja rentouttavia hetkiä uuteen kotiin. J:sta tuntui olevan haikeaa luopua sohvasta, on tainnut herra muutamaan otteeseen nukahtaa sohvalle telkkua katsellessaan. Ja myönnän kyllä itsekin että muutamat päikkärit siinä tuli otettua. Nyt sitä ollaan täällä ilman sohvaa, J laittoi jo ilmapatjan tuohon tilalle jotta voi futista katsella 😉

Huomenna olisi tarkoitus hakea uusi sohva kotiin. Kyllä sitä onkin jo odotettu! Tarkoituksena on siis hankkia jo meillä olevan nojatuolin kaveriksi samaa sarjaa oleva sohva. Kyseessä Ikean Ektorp 3- istuttava sohva. Tuossa on tulevaisuutta ajatellen hyvä puoli se että päällisen voi pestä koneessa. Eli todella kätevä kaikin puolin ja sitten voi myös ostaa välillä kokonaan uuden päällisen, fiksu hankinta vai mitä? Jossain vaiheessa myös saman sarjan rahi olisi tarkoitus hankkia. Toisaalta myös nykyisen voisi vain päällystää uudelleen ja maalata jalat valkoiseksi. Noh, sitä voi vielä miettiä. Vinkkejä sen suhteen otetaan vastaan 🙂

Tälläista meillä oli vielä päivällä (pääkuva)

Ja tässä ollaan nyt 🙂

Ja tämä meille kotiutuu huomenna <3

Tämä taitaa vielä jäädä odottelemaan myöhempää 🙂

Laittelen kuvia uudesta sohvasta kun saadaan taas paikat järjestykseen.

Aurinkoista viikkoa kaikille <3

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
11.3.2015
Next Post
11.3.2015

2 Comments

 • Mia

  Olen itse katsellut samanlaista sohvaa, mutta en voi sitä vielä hankkia kun ei nykyiseen asuntoon mahdu.

 • Marjut

  Itsekin tosiaan vuosia kausia tästä haaveilin ja nyt odotus on palkittu 🙂 Suosittelen kyllä!

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • Vihdoin perjantai 💛 Voitteko uskoa, että tuolla meidän hoitokissalla alko juoksuaika😳 Jep ja voin kertoa, että neidin serenadi soi päivin ja öin🤯 Eli tällä hetkellä hän on kiva, kun syö ja nukkuu😂 Söpö hän silti on 😍
Miltäs teidän viikonloppu näyttää?
.
.

Have a lovely weekend💛
 • I got weekend bouquet* early this week 🌼🌼 How was your day? *sponsored @munkkivuorenpuutarhakeidas
.
.
Sain ihanan viikonloppu kimpun* jo tänään 🌼🌼 Mites teidän päivä meni? *kimppu saatu @munkkivuorenpuutarhakeidas
 • Viime päivät ovat kuluneet lähinnä työpaikkailmoituksia selaillessa 🧐 Päivitin myös CV:n uuteen uskoon ja oon nyt tosi tyytyväinen siihen 👌🏻
Ois kiva kuulla mitä te teette työksenne?
.
.

Last few days I have watched all kind of job advertisement 🧐 Also I updated my CV 👌🏻 I would like to know what kind of work you do?
 • It's almost Friday ✌🏻 Have a lovely evening people 🖤
.
.
Ps. That lamp ❣️
.
.
.
Huh pian ollaan jo perjantaissa ✌🏻 Mites siellä on viikko mennyt? Ihanaa iltaa kaikki siellä 🖤
.
.
Ps. Toi lamppu ❣️
 • Look what a beauty Elsa cat we had here 😍🐱 Elsa is scotish strait and she is 9 months old. We have her again on Saturday and she is staying with us over a week 😍 Guess is Minea excited about Elsa 🙉 Anybody else having cat? .
.

Näittekin varmaan storiesin puolella meidän ihanan kyläläisen 😍🐱 Hän on Elsa ja rodultaan scotish strait. Hän kävi yökylässä nyt ja tulee sitten lauantaina meille viikoksi hoitoon 😍 Arvaatte varmaan kuinka innoissaan Minea hänestä on🙉 Onko siellä muilla kissoja?
 • This pic tells how did our last trip on summer holiday went at Tampere 😍 Today Minea started day care again and it's time to get back to our daily routines. This holiday was so lovely and I was so proud of her ❣️
.
.
.
Tämä kuva kertoo mikä fiilis meidän kesäloman vikasta reissusta Tampereella jäi 😍 Tänään oli aika palata arkeen päiväkodin alkamisen myötä. Mennyt kesäloma oli aivan ihana ja olin niin ylpeä Mineasta hänen jäädessä reippaana päikkyyn❣️ Onko muita joiden pienet palasi päiväkotiin tänään?
.
.
.
.
#summerholiday #motheranddaugther #minime @lillan_hotel_cafe_butik #hotellife #visittampere @visittampereofficial

Follow Me!