Yleinen

Sohvattomat

Moikka!

Mitenkäs siellä on viikko lähtenyyt käyntiin? Eilen oli niin superihanaa kun aurinko paistoi ja oli ensimmäistä kertaa kunnolla lämmin päivä 🙂 Ei siis anneta tämänpäiväisen sateen haitata fiilistä, kyllä se kesä sieltä tulee kun jaksetaan vain odottaa.

Kerroinkin aiemmin että uuden sohvan hankinta on ollut jo pitkään hautumassa. Nykyinen sohva onkin palvellut todella hyvin ja on ollut arvoisensa hankinta. Lähes 10 vuoden ajan on sohvan pohjaa kulutettu, joten aikakin vaihtaa 😉 Tänään oli se päivä kun vanha sohvamme sai uuden kodin! Toivon siis sohvan antavan yhtä paljon iloa ja rentouttavia hetkiä uuteen kotiin. J:sta tuntui olevan haikeaa luopua sohvasta, on tainnut herra muutamaan otteeseen nukahtaa sohvalle telkkua katsellessaan. Ja myönnän kyllä itsekin että muutamat päikkärit siinä tuli otettua. Nyt sitä ollaan täällä ilman sohvaa, J laittoi jo ilmapatjan tuohon tilalle jotta voi futista katsella 😉

Huomenna olisi tarkoitus hakea uusi sohva kotiin. Kyllä sitä onkin jo odotettu! Tarkoituksena on siis hankkia jo meillä olevan nojatuolin kaveriksi samaa sarjaa oleva sohva. Kyseessä Ikean Ektorp 3- istuttava sohva. Tuossa on tulevaisuutta ajatellen hyvä puoli se että päällisen voi pestä koneessa. Eli todella kätevä kaikin puolin ja sitten voi myös ostaa välillä kokonaan uuden päällisen, fiksu hankinta vai mitä? Jossain vaiheessa myös saman sarjan rahi olisi tarkoitus hankkia. Toisaalta myös nykyisen voisi vain päällystää uudelleen ja maalata jalat valkoiseksi. Noh, sitä voi vielä miettiä. Vinkkejä sen suhteen otetaan vastaan 🙂

Tälläista meillä oli vielä päivällä (pääkuva)

Ja tässä ollaan nyt 🙂

Ja tämä meille kotiutuu huomenna <3

Tämä taitaa vielä jäädä odottelemaan myöhempää 🙂

Laittelen kuvia uudesta sohvasta kun saadaan taas paikat järjestykseen.

Aurinkoista viikkoa kaikille <3

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
11.3.2015
Next Post
11.3.2015

2 Comments

 • Mia

  Olen itse katsellut samanlaista sohvaa, mutta en voi sitä vielä hankkia kun ei nykyiseen asuntoon mahdu.

 • Marjut

  Itsekin tosiaan vuosia kausia tästä haaveilin ja nyt odotus on palkittu 🙂 Suosittelen kyllä!

Leave a Reply

Instagram

 • " You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending."
- C.S. Lewis

Do you agree?
.
.
.
📷 @sannitrishin
 • How was your Monday? Mine was pretty good and I think this week is gonna be awesome 😍
.
.
.
.
Mites siellä viikko on lähtenyt käyntiin? Täällä ollut tosi kiva maanantai ja tällä menolla viikosta on tulossa ihan huikea 😍
.
.
.
#bedroomdecor #bedroom #bedroominspo #bedroominterior
 • We had such a lovely & sunny weekend 💛 How was yours? .
.
.
Meillä oli ihan mielettömän ihana viikonloppu 💛 Oltiin lintsillä, ulkoiltiin, grillailtiin ja olin viettämässä ystäväni vauvajuhlia😍 Miten teidän viikonloppu meni?
.
. 
Good night 💭
 • Weekend started with this group ❤️🐶 Have a wonderful Friday evening 😘
.
.
.
.
.
#doglover #family #littlesister #livingroominterior #livingroomdecoration #livingroom #olohuone
 • I'm so ready to bed 💭 How about there?
.
.
Btw. Do you like those new golden table lamps from @adlibrisfi?
Good night💛
.
.
Täällä ollaan jo ihan valmiita nukkumaan💭 Oltiin just 3 tuntia Jumbossa pyörimässä ja ai, että oon puhki 😵
.
.
Mitäs muuten tykkäätte meidän uusista yöpöydän valaisimista*?
Hyvää yötä 💛
.
. *tuotteista saatu alennusta
 • Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi
 I dream about living in centrum some lovely old house like I use to do 😍🏤 Rakastan vanhoja taloja ja haaveilen välillä muuttamisesta takaisin Helsingin keskustaan asuntoon, jossa on leveät ikkunalaudat, puulattia ja korkeat huoneet 💭 Toimiston ikkunalaudalla haaveillessa voi samalla nauttia herkullista Arla &More Skyr & Seeds kerrosskyr välipalaa 🍑🍒Mistä sä haaveilet just nyt? .
.
.
.
#arla #onthego #dreaming
. . .
📷: @65m2_

Follow Me!