Yleinen

Black leather

Moikka!

Mitenkäs siellä on helatorstai mennyt? Täällä päivä on mennyt kotosalla ja J kanssa kauppoja kiertäessä. Päivä piti viettää ystäväni kanssa Tallinnassa, mutta toisin kävikin. Tulipahan muutamia löytöjä täälläkin tehtyä.

takki – Zara
housut – Vero moda
paita – Reserved / Tallinna
kengät – Tallinna
kello – Kenneth Cole
laukku – Michael Kors
huivi – Louis Vuitton

Päälläni viime viikonloppuna löytynyt Zaran nahkatakki. Tätä ihanuutta olin jo aiemmin kokeillut, mutta jotenkin se jäi kaivelemaan ja pakkohan se oli sitten hakea 😉 Malli on todella istuva ja miellyttävä päällä. Ei kiristä eikä purista mistään 🙂 Just hyvä!

Kuulkaas, se olisi huomenna PERJANTAI <3 Kyllä nämä vapaat keskellä viikkoa ovat vaan aika luksusta 🙂

– Marjut –

No Comments
Previous Post
14.5.2015
Next Post
14.5.2015

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!