hopea itsetehty kynttelikkö lakattu lankkupöytä mänty rottinki ruokapöytä ruusut sisustus tuoli

Odotus on palkittu

<3 <3 <3

Tuo on tämänhetkinen fiilis täällä! Ei varmaan tarvitse enempää perustella miksi 😉

Huoh, pöytä on niin upea ja sopii meille ihan täydellisesti. Kaikki yksityiskohdat ovat juuri niinkuin pitikin olla.

Työn jälki on loistavaa ja vielä kerran tuhannet kiitokset Samille!

Muistakaa, että tilatessanne Samilta minkä tahansa pöydän viimeistään 15.6.2015, niin saat -10 % alennusta tilauksesta.

Samin yhteystiedot: puh. 050 518 2422, sami.kinnunen@ttmrakennus.fi

Suosittelen lämpimästi ja tulevaisuudessa olisi tarkoitus jatkaa hienoa yhteistyötä!

– Marjut –

6 Comments
Previous Post
3.6.2015
Next Post
3.6.2015

6 Comments

 • Tyynelä

  Instagramissa jo pöytää ihailinkin, se on kyllä niin upea! <3

 • Aidafoun

  Siitä tuli todella upea! 🙂

 • Marjut

  Kiitos 🙂 Olen kyllä niin tyytyväinen ja aivan rakastunut tähän <3

 • Marjut

  Kiitos, tämä on täydellisen upea enkä voisi olla onnellisempi <3 🙂 Niin ihana koti teilläkin <3

 • Anonyymi

  Mitä puulajia pöytälevy on? onko pöytä kestänyt hyvin?

 • Anonyymi

  Mitä puulajia pöytälevy on? Onko pöytä vielä hyvässäkin kunnossa vuoden jälkeen?

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!