Yleinen

Terassin uusi ilme

Tässä teille nähtäväksi meidän päivitettyä terassia. Viime kesänä Torista hankitut kalusteet ovat olleet loistava ostos ja pidän niistä kovasti. Ihanaa kun voi taas istuskella lasitetulla terassilla vilttien kanssa vaikka olisikin sadepäivä <3

 

Rakastan kesäsateen tuoksua ja sitä kun voi kuunnella sadepisaroiden ropinaa. Mielestäni terassi on nyt kutsuvampi ja värimaailma jatkuu sisältä myös ulkotiloihin. Kukkia pitäisi vielä saada lisää ja kunnon grilli olisi jossain vaiheessa myös hankittava. Myös lasit olisi tarkoitus myös pestä 😉
Laatoitetun ulkoalueen siistiminen on vielä edessä joten siitä lisää myöhemmin 🙂

Mitäs pidätte? Joko teillä on terassit saatu kesäkuntoon?

Ihanaa päivää 🙂

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
9.6.2015
Next Post
9.6.2015

2 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!