ikea makuuhuone romanttinen rottinki sisustus sängynpääty sänky tekokukka valkoinen verhot

Värien harmoniaa

Moikka,

Pahoittelen blogihiljaisuutta ja lupaan ettei näin pitkä tauko tule toistumaan 🙂


Täällä on menty sellaista vauhtia koko viikko ettei paljoa ole kotona ehtinyt olemaan. Töissä tuttuun tapaan kiirettä piisaa ja viikonloppuna on sitten haettu verhoja Veikkolasta asti sekä juhlittu 80-luvun tyyliin. Juhlista lisää myöhemmin 😉

Muistatte varmaan, kun aiemmin mainitsin verhoista jotka oli tarkoitus teetättää. No teetätin ne ja kun menin niitä hakemaan lähti mukaani sitten muutakin, yllätys yllätys 😀 Nämä ihanat makuuhuoneen verhot ovat lisäostos johon oli pakko hinnan puolesta tarttua. Kuten ehkä huomaatte näitä ei ole vielä ommeltu kun ostin pelkkänä kankaana, joten äidillä odottaa sitten hieman puuhaa siellä lomaillessani <3 Menevät siihen asti ihan hyvin näinkin.

Toiset uudet jutut ovat raitaiset tyynynpäälliset sängyllä. Tuo kuosihan on samaa kuin laskosverhossa joka oli aiemmin ikkunassa sekä arkun päällä jo olevissa tyynyissä. Näin ollen nämäkin lähti matkaani aikas helposti 😉 Materiaalina tämä pellava on mukavan tuntuinen ja kestävä.

Tänään on sitten kuulkas ahkeroitu, kyllä, olen pessyt kaikki ikkunat. Puuh!
Voin sanoa, että olipahan urakka mutta oli todellakin sen arvoinen. Eipä taas hetkeen tarvitse ahkeroida niiden parissa ja parastahan on nyt kun työn tulos näkyy 😉

Ja mikäs sen ihanempaa kuin puhtaat ikkunat ja uudet verhot. Pidän todella paljon makuuhuoneen uudesta ilmeestä ja värit ovat harmoniassa toistensa kanssa. Mitäs pidätte?

Tiedätte varmaan (toivottavasti ainakin joku 🙂 kun joskus uudet hankinnat ei mene ihan putkeen, siitä esimerkki tältä päivältä. Löysin kauniin tikatun päiväpeiton ja kolmesta värivaihtoehdosta päädyin eniten beigen sävyiseen. No, kotona sitten levitin sängylle ja kuinkas ollakaan, se näytti ihan lilalta. No ei muutkuin takaisin kauppaan ja harmaampi sävy tilalle. Ette ehkä usko mutta sekin lähtee sitten takaisin kauppaan 😀 Taidan vielä kokeilla valkoista sävyä vaikka se kaupan valoissa taittoikin hieman kermaan. Ei se auta kuin testata ja jos sekään ei miellytä niin sitten etsin suosiolla muualta. Että sellasta 🙂

Nyt nukkumaan ja kohti uutta viikkoa. Ensi viikonloppuna onkin tiedossa pieni reissu, joten sitä odotellessa 🙂

– Marjut –

No Comments
Previous Post
7.6.2015
Next Post
7.6.2015

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Mulla on niiin kova koirakuume😍🐕 Tän herran kanssa on niin leppoisaa olla ja hän on tajuttoman kiltti 💗 Ja hei mun olo on jo parempi kiitos levon ja droppien🙏 Mites teidän päivä meni?
Ps. Mitäs tykkäätte mun tekemästä kranssista? .
.
.
I really want own dog 🐕😍 Frank is so lovely 💗 Thank God I feel better today🙏 How was your day?
  • Kurkku kipeä ja tuntuu, et kuume nousee 🤒 En todellakaan halua tulla kipeeksi! Olin äsken huikeassa pressissä, kun mulle ennestään tuttu @reserved aukeaa @malloftripla an torstaina 😍 En malta odottaa! Mutta nyt kotiin ja troppia nassuun! Onko @reserved teille tuttu brändi?
.
.
.
Feeling little bit sick 🤒 Hopefully I feel better tomorrow 🙏 How was your day?
  • Tuo katse on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla ❤️🐶Saatiin ihana Frank meille pariksi päiväksi hoitoon ja vitsi miten onnessani oon ite! Mullahan on ollut hirvittävä koirakuume jo pitkään 🙊 joko muuten katsoitte stooriin puolelta miten neiti tekee Frankin kanssa temppuja 😍😅 Kiitos teille @vikidilaati0 & @kiiakuparinen kun saadaan lainata teidän vauvelia😘
Onko siellä muilla koiria? .
.
.
Those eyes are so amazing ❤️ We got this cutie with us for a few days 😍
  • Miten se aina meneekin niin, että mitä enemmän on odottanut iltaa viinin ja Vain elämää uusinnan parissa niin sen varmemmin se ilta menee ketuilleen? 😵 Neidillä on taas jatkunut yskä, mutta mitään selitystä ei löytynyt lääkärissä 😑 Nytkin hereillä, kun ei voi nukkua yskältään😫 Mites muiden ilta?
.
.
I waited for evening with wine and tv but nope because Minea is having terrible cough and can't sleep 😫
  • Tänään 11.10. vietetään Roosa Nauha - päivää ja tiedätte, että asia koskettaa mua liiankin hyvin. Naisten syöpiin sairastuu joka vuosi 6500 naista ja mä olen yksi niistä. Siksi aloitin oman keräykseni jo viime vuonna, jotta voin olla mukana keräämässä varoja rintasyövän ja naisten gynekologisten syöpien tutkimukseen. Olkaa tekin mukana tukemassa tätä tärkeää asiaa ja lahjoittakaa keräykseeni tai ostakaa Roosa Nauhan tuotteita 🎀❤️ Ilman hoitoja en olisi nyt tässä 🙏

Keräykseni löytyy osoitteesta :
oma.syopasaatio.fi/9341
  • Huomenna on jo perjantai 🧡Mihin tää viikko oikein meni? Mä kovasti haaveilen takasta omassa kodissa🔥🧡 Löytyykö teiltä takkaa? Ehkä sitten jonain päivänä ikiomaan kotiin saa takan, mutta vielä joutuu tyytymään YouTube videoihin 🙈
.
.
It's already Friday tomorrow🧡 I'm dreaming about fireplace to our home but maybe some day when we have our own home 👌🏻

Follow Me!