ikea makuuhuone romanttinen rottinki sisustus sängynpääty sänky tekokukka valkoinen verhot

Värien harmoniaa

Moikka,

Pahoittelen blogihiljaisuutta ja lupaan ettei näin pitkä tauko tule toistumaan 🙂


Täällä on menty sellaista vauhtia koko viikko ettei paljoa ole kotona ehtinyt olemaan. Töissä tuttuun tapaan kiirettä piisaa ja viikonloppuna on sitten haettu verhoja Veikkolasta asti sekä juhlittu 80-luvun tyyliin. Juhlista lisää myöhemmin 😉

Muistatte varmaan, kun aiemmin mainitsin verhoista jotka oli tarkoitus teetättää. No teetätin ne ja kun menin niitä hakemaan lähti mukaani sitten muutakin, yllätys yllätys 😀 Nämä ihanat makuuhuoneen verhot ovat lisäostos johon oli pakko hinnan puolesta tarttua. Kuten ehkä huomaatte näitä ei ole vielä ommeltu kun ostin pelkkänä kankaana, joten äidillä odottaa sitten hieman puuhaa siellä lomaillessani <3 Menevät siihen asti ihan hyvin näinkin.

Toiset uudet jutut ovat raitaiset tyynynpäälliset sängyllä. Tuo kuosihan on samaa kuin laskosverhossa joka oli aiemmin ikkunassa sekä arkun päällä jo olevissa tyynyissä. Näin ollen nämäkin lähti matkaani aikas helposti 😉 Materiaalina tämä pellava on mukavan tuntuinen ja kestävä.

Tänään on sitten kuulkas ahkeroitu, kyllä, olen pessyt kaikki ikkunat. Puuh!
Voin sanoa, että olipahan urakka mutta oli todellakin sen arvoinen. Eipä taas hetkeen tarvitse ahkeroida niiden parissa ja parastahan on nyt kun työn tulos näkyy 😉

Ja mikäs sen ihanempaa kuin puhtaat ikkunat ja uudet verhot. Pidän todella paljon makuuhuoneen uudesta ilmeestä ja värit ovat harmoniassa toistensa kanssa. Mitäs pidätte?

Tiedätte varmaan (toivottavasti ainakin joku 🙂 kun joskus uudet hankinnat ei mene ihan putkeen, siitä esimerkki tältä päivältä. Löysin kauniin tikatun päiväpeiton ja kolmesta värivaihtoehdosta päädyin eniten beigen sävyiseen. No, kotona sitten levitin sängylle ja kuinkas ollakaan, se näytti ihan lilalta. No ei muutkuin takaisin kauppaan ja harmaampi sävy tilalle. Ette ehkä usko mutta sekin lähtee sitten takaisin kauppaan 😀 Taidan vielä kokeilla valkoista sävyä vaikka se kaupan valoissa taittoikin hieman kermaan. Ei se auta kuin testata ja jos sekään ei miellytä niin sitten etsin suosiolla muualta. Että sellasta 🙂

Nyt nukkumaan ja kohti uutta viikkoa. Ensi viikonloppuna onkin tiedossa pieni reissu, joten sitä odotellessa 🙂

– Marjut –

No Comments
Previous Post
7.6.2015
Next Post
7.6.2015

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @xslelut
Löytyykö muita Frozen faneja? Minea on hulluna kaikkeen mikä liittyy Frozeniin❄️ Käytiin kurkkaamassa xs-lelujen valtavaa valikoimaa, josta Minea sai valita ikäiselleen tytölle joululahjan Joulukeräykseen🎄
Joulu on antamisen aikaa ja silloin on ihana ilahduttaa muita ✨ Jumbon uusi XS lelut - myymälä on kerrassaan huikea ja täynnä lasten suosikkeja! Muut myymälät löytyvät Helsingin keskustan ja Itiksen Stockmannien yhteydestä sekä Espoon Isosta Omenasta, Tapiolan Ainoasta ja Helsingin Kauppakeskus Kampista. #xslelut @boksiapp
  • Kiitos Suomi 🇫🇮❤️ Ilman heitä, selvinneitä, jostain sieltä, puhuisimme nyt vierasta kieltä.
Ilman heitä, joiden ristit ovat puuta, arkipäivä olis kuudes joulukuuta.

Niin onnellinen ja kiitollinen itsenäisestä 102-vuotiaasta Suomesta ❤️🇫🇮 #tb
  • Kaupallinen yhteistyö @nextorycom //
Äänikirjojen kuuntelu on parasta ajanviettoa etenkin sairaslomalla 🎧📚 Niin kätevää, kun yhden klikkauksen päässä on tuhansia kirjoja ja ne kulkee aina mukana puhelimessa!

Mikä on sun lempikirja?

Biosta löytyy linkki 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon tai klikkaa www.nextory.fi/kampanja  ja käytä koodia Marjut 📓
#nextory #rikkaampielämä
  • Tälle viikolle on luvassa useita ihania tapahtumia ja niistä eniten odotan tyttöjen pikkujouluja ❤️🥂 Nykyään tulee nähtyä niin harvoin kaikkien tyttöjen kesken, mutta onneksi niistä hetkistä otetaan aina joka hetki irti❣️
Onko teillä ollut jo pikkujouluja tai vielä tulossa?
.
.
I already wait girls' pre-Christmas party on weekend ❤️🥂
  • ✨ARVONTA // PÄÄTTYNYT kaupallisessa yhteistyössä @havishome kanssa✨
Meillä poltetaan kynttilöitä oli kesä tai talvi, mutta etenkin näin pimeän aikaan kynttilät tuovat ihanan tunnelman 🕯️
Nyt pääsen arpomaan yhdelle teistä 75€ arvoisen tuotepaketin, joka sisältää ihastuttavia HAVI'S tuotteita, josta riittää tuotteita antaa vaikkapa lahjaksi 🎁
.
.
Arvonnan säännöt :
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa @havishome
3. Tägää kaveri ketä ilahduttaisit HAVI'S tuotteilla
4. Osallistumisaikaa 3.12.19 asti
Instagram ei ole osallisena arvontaan.

Onnea✨
#havishome
  • Kerron miten on mennyt ja näytän miltä leikatut alueet nyt näyttää.

Follow Me!