ikea makuuhuone romanttinen rottinki sisustus sängynpääty sänky tekokukka valkoinen verhot

Värien harmoniaa

Moikka,

Pahoittelen blogihiljaisuutta ja lupaan ettei näin pitkä tauko tule toistumaan 🙂


Täällä on menty sellaista vauhtia koko viikko ettei paljoa ole kotona ehtinyt olemaan. Töissä tuttuun tapaan kiirettä piisaa ja viikonloppuna on sitten haettu verhoja Veikkolasta asti sekä juhlittu 80-luvun tyyliin. Juhlista lisää myöhemmin 😉

Muistatte varmaan, kun aiemmin mainitsin verhoista jotka oli tarkoitus teetättää. No teetätin ne ja kun menin niitä hakemaan lähti mukaani sitten muutakin, yllätys yllätys 😀 Nämä ihanat makuuhuoneen verhot ovat lisäostos johon oli pakko hinnan puolesta tarttua. Kuten ehkä huomaatte näitä ei ole vielä ommeltu kun ostin pelkkänä kankaana, joten äidillä odottaa sitten hieman puuhaa siellä lomaillessani <3 Menevät siihen asti ihan hyvin näinkin.

Toiset uudet jutut ovat raitaiset tyynynpäälliset sängyllä. Tuo kuosihan on samaa kuin laskosverhossa joka oli aiemmin ikkunassa sekä arkun päällä jo olevissa tyynyissä. Näin ollen nämäkin lähti matkaani aikas helposti 😉 Materiaalina tämä pellava on mukavan tuntuinen ja kestävä.

Tänään on sitten kuulkas ahkeroitu, kyllä, olen pessyt kaikki ikkunat. Puuh!
Voin sanoa, että olipahan urakka mutta oli todellakin sen arvoinen. Eipä taas hetkeen tarvitse ahkeroida niiden parissa ja parastahan on nyt kun työn tulos näkyy 😉

Ja mikäs sen ihanempaa kuin puhtaat ikkunat ja uudet verhot. Pidän todella paljon makuuhuoneen uudesta ilmeestä ja värit ovat harmoniassa toistensa kanssa. Mitäs pidätte?

Tiedätte varmaan (toivottavasti ainakin joku 🙂 kun joskus uudet hankinnat ei mene ihan putkeen, siitä esimerkki tältä päivältä. Löysin kauniin tikatun päiväpeiton ja kolmesta värivaihtoehdosta päädyin eniten beigen sävyiseen. No, kotona sitten levitin sängylle ja kuinkas ollakaan, se näytti ihan lilalta. No ei muutkuin takaisin kauppaan ja harmaampi sävy tilalle. Ette ehkä usko mutta sekin lähtee sitten takaisin kauppaan 😀 Taidan vielä kokeilla valkoista sävyä vaikka se kaupan valoissa taittoikin hieman kermaan. Ei se auta kuin testata ja jos sekään ei miellytä niin sitten etsin suosiolla muualta. Että sellasta 🙂

Nyt nukkumaan ja kohti uutta viikkoa. Ensi viikonloppuna onkin tiedossa pieni reissu, joten sitä odotellessa 🙂

– Marjut –

No Comments
Previous Post
7.6.2015
Next Post
7.6.2015

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
  • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^

Follow Me!