Yleinen

Ihmejuoma

Sain testattavaksi Forever Livingin Argi+ vitamiiniboostiksi kutsuttua ravintolisää. Ystäväni Suvi-Tuuli suositteli tätä kyseistä tuotetta ja on itse sen vannoutunut käyttäjä jo vuosien ajalta. Itse lähdin innokkaana testailemaan tätä vitamiinipommia. Voin myöntää, että omat vitamiini syömiset ovat aika vähäksi jääneet, joten testailuun lähdin mielelläni mukaan.

Tuotteen kuvaus
“Argi+ on ravintolisä, jolla voidaan parantaa jaksamistasoa sekä arkiliikunnassa että vaativammassa harjoittelussa. Se edistää lihasten normaalia toimintaa ja vähentää uupumusta. Se sisältää L-arginiini-aminohappoa, hedelmiä ja marjoja, jotka puolestaan sisältävät hyödyllisiä kasviaineksia. Se sisältää lisäksi joukon vitamiineja, joista saadaan päivittäinen suositusannos C-, D-, B6- ja B12-vitamiinia ja foolihappoa.”

Purkista mitataan yksi lusikallinen jauhetta ja sekoitetaan shakerissa n. 2-4 desiin vettä. Jokainen voi oman maun mukaan tehdä siitä sopivan makuisen 🙂 Yhden päivän annos on juurikin vain tuo yksi mitallinen. Purkki kestää käyttäjästä riippuen yhdestä kahteen kuukautta.

Otin ensimmäisen annoksen sunnuntaina ja nyt siis kolme päivää tuotetta käyttänyt. Pakko sanoa etten muista milloin olisin varsinkaan maanantaina ollut yhtä pirteänä kuin nyt olin! Väsymys oli tiessään ja illalla kotiin tullessakaan ei vielä totuttuun tapaan unettanut. Jauhe on todella helppo sekoittaa veteen ja juoda vaikka auton ratissa tai treenin keskellä. Tähän mennessä en voi muuta kuin hehkuttaa tuotetta todella sanojensa mukaiseksi ja suositella kaikille! 🙂 Todella helppoa, kun ei tarvitse muistella mitkä vitamiinit on ottanut, vaan kaikki on samalla kertaa otettu 😉

Nyt sitten muutkin kokeilemaan tätä ARGI+ 65€ hintaan! Kun tilaatte Suvi-Tuulilta 12.7.15 mennessä niin saatte rahanarvoisen yllätyslahjan kaupan päälle 😉 Rohkeasti vain yhteyttä Suvi-Tuuliin niin hän kertoo teille lisää 🙂

Suvi-Tuulin yhteystiedot; 050 5325 565, tuulisuvi@gmail.com

Pahoittelen vielä etten aiemmin päässyt kirjoitelemaan vaikka näin lupasin. Täällä on viikko alkanut nimittäin melko kehnosti, auto sitten meni rikki. Ja nyt tarkoitan, että oikeasti rikki. Korjaus maksaa nimittäin maltaita ja nyt mietitään vaihtoehtoja mitä tehdä 🙁 Mutta joo, se siitä tässä vaiheessa.

Kerron teille ensi viikolla lisää miten täällä on jakseltu 🙂

Energistä viikkoa <3

– Marjut –

No Comments
Previous Post
8.7.2015
Next Post
8.7.2015

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Year's goes but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka

Follow Me!