Yleinen

Ihmejuoma

Sain testattavaksi Forever Livingin Argi+ vitamiiniboostiksi kutsuttua ravintolisää. Ystäväni Suvi-Tuuli suositteli tätä kyseistä tuotetta ja on itse sen vannoutunut käyttäjä jo vuosien ajalta. Itse lähdin innokkaana testailemaan tätä vitamiinipommia. Voin myöntää, että omat vitamiini syömiset ovat aika vähäksi jääneet, joten testailuun lähdin mielelläni mukaan.

Tuotteen kuvaus
“Argi+ on ravintolisä, jolla voidaan parantaa jaksamistasoa sekä arkiliikunnassa että vaativammassa harjoittelussa. Se edistää lihasten normaalia toimintaa ja vähentää uupumusta. Se sisältää L-arginiini-aminohappoa, hedelmiä ja marjoja, jotka puolestaan sisältävät hyödyllisiä kasviaineksia. Se sisältää lisäksi joukon vitamiineja, joista saadaan päivittäinen suositusannos C-, D-, B6- ja B12-vitamiinia ja foolihappoa.”

Purkista mitataan yksi lusikallinen jauhetta ja sekoitetaan shakerissa n. 2-4 desiin vettä. Jokainen voi oman maun mukaan tehdä siitä sopivan makuisen 🙂 Yhden päivän annos on juurikin vain tuo yksi mitallinen. Purkki kestää käyttäjästä riippuen yhdestä kahteen kuukautta.

Otin ensimmäisen annoksen sunnuntaina ja nyt siis kolme päivää tuotetta käyttänyt. Pakko sanoa etten muista milloin olisin varsinkaan maanantaina ollut yhtä pirteänä kuin nyt olin! Väsymys oli tiessään ja illalla kotiin tullessakaan ei vielä totuttuun tapaan unettanut. Jauhe on todella helppo sekoittaa veteen ja juoda vaikka auton ratissa tai treenin keskellä. Tähän mennessä en voi muuta kuin hehkuttaa tuotetta todella sanojensa mukaiseksi ja suositella kaikille! 🙂 Todella helppoa, kun ei tarvitse muistella mitkä vitamiinit on ottanut, vaan kaikki on samalla kertaa otettu 😉

Nyt sitten muutkin kokeilemaan tätä ARGI+ 65€ hintaan! Kun tilaatte Suvi-Tuulilta 12.7.15 mennessä niin saatte rahanarvoisen yllätyslahjan kaupan päälle 😉 Rohkeasti vain yhteyttä Suvi-Tuuliin niin hän kertoo teille lisää 🙂

Suvi-Tuulin yhteystiedot; 050 5325 565, tuulisuvi@gmail.com

Pahoittelen vielä etten aiemmin päässyt kirjoitelemaan vaikka näin lupasin. Täällä on viikko alkanut nimittäin melko kehnosti, auto sitten meni rikki. Ja nyt tarkoitan, että oikeasti rikki. Korjaus maksaa nimittäin maltaita ja nyt mietitään vaihtoehtoja mitä tehdä 🙁 Mutta joo, se siitä tässä vaiheessa.

Kerron teille ensi viikolla lisää miten täällä on jakseltu 🙂

Energistä viikkoa <3

– Marjut –

Ei kommentteja
Previous Post
8.7.2015
Next Post
8.7.2015

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
  • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!