countrywhite ektorp hopeinen maljakko kynttelikkö lattiakynttelikkö olohuone riviera maison sisustus valkoinen sisustus

Olohuoneen uusi ilme

Moikka, tässä teille meidän uudesta olohuoneen järjestyksestä muutamia kuvia. Oon ollut ihan tosi tyytyväinen tähän, vaihtelu todellakin piristää 😉 Jotenki ihan eri näkönen ja tulee erilailla kaikki huonekalut ja tavarat esiin.

Mitäs pidätte?

Nyt täytyy jo rientää taas töiden pariin, joten ihanaa päivää <3

– Marjut –

6 Comments
Previous Post
9.9.2015
Next Post
9.9.2015

6 Comments

 • ani

  Heissan! Sulla on kyllä niin ihanan näköinen koti!!! Minkä kokoinen tuo sun ruokapöytä on kun vaikka on neljän istuttava näyttää tosi tilavalta!! 🙂 vai onko tuo lasi vaan päällä joka tuo semmosta selkeyttä 😉

 • Marjut

  Moikka! Voi kaunis kiitos sinulle 🙂 Pöytä on oikeasti kuuden hengen kun jalat on nyt kiinnitetty lähemmäksi keskiosaa kun vain 4 tuolia 🙂 lasi antaa kyllä todella kivasti ryhtiä ja helpompi pitää puhtaana, suosittelen!

 • Kati

  Hei,mistä olet ostanut tuon olohuoneen pöydän?

 • Marjut

  Moikka Kati! Löysin pöydän tuttavani kautta mutta kuulin, että Tori.fi:stä löytyisi myös 😉

 • Sanna

  Moikka.
  Nyt on kyllä pakko kysyä et mikä liike myy noin ihanannäköisiä sohvapöytiä? 🙂

  • Marjut

   Moikka! Meidän sohvapöytä on Kodin1 verkkokaupasta tilattu ja niitä pitäisi kyllä olla edelleen saatavilla 🙂 Trademax on myös toinen jossa voi olla vastaavia! Kivaa viikkoa 🙂

Leave a Reply

Instagram

 • [Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi] 
Smoothie cheers with my girl🍍🥥
.
.
Neidin kanssa lomaillessa pyritään pitämään nälkäkiukkua loitolla terveellisillä ja ravitsevilla välipaloilla niin kaikilla on hyvä mieli ✌🏻 Kurkkaa blogista lisää vinkkejä pitää nälkäkiukku poissa! Linkki biossa ⬆️
.
.
.
.
#arla #arlamore #onthego
#meandminime #motheranddaugther #summer #terrace #terassi #kesä #patio
 • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
 • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
 • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
 • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!
 • Home alone since don't even remember when 😜 Actually I don't like to sleep alone and I always sleep light on 🙈 Anybody else?
.
.
.
Täällä ollaan yksin kotona sitten, varmaan Minean syntymän 😜 Tykkään olla yksin mutten tykkää nukkua yksin🙈 Nukunkin aina valot päällä😅 Muita kohtalotovereita?
.
.
.
#interiorinspiration #interior4you1 #interior_design

Follow Me!