amanda b ektorp hopea hopeinen maljakko interior lattiakynttelikkö maljakko olohuone plantagen punainen ruusu ruusut sisustus tekstiilileila

Punaisen hohde

Kivaa iltaa!

Mites siellä on päivä mennyt? Täällä on saatu blogikirppiksen ostoksia postiin, messuiltu ja pyörähdetty Ikeassa. Täytyy kyllä myöntää, että messuista oli hieman enemmän odotuksia :/Onneksi jotain todella ihanaa kuitenkin löytyi kotiin viemiseksi <3 Huomenna kerron mikä ihana se on 😉

Eilisellä Plantagenin reissulla käydessäni mukaani tarttui nuo alimpien kuvien upeat hopeiset maljakot. Ne olivat vielä alennnuksessa 6,90 eur /kpl. Olin katsonut niitä jo viime kerralla käydessäni mutta silloin jäi vielä kauppaan.
Se mitä lähdin sielä hakemaan oli tarjouksessa olevat punaiset ruusut. Tarjouksessa oli 7 kpl nippu 1,90 eur. Noihin kolmeen maljakkoon meni yhteensä 7 nippua, kun olivat sen verran pienenlaisia ruusuja.

Punainen antaa tosi kivasti väriä muuten vaaleaan sisustukseen ja erityisesti hopeiden maljakoiden kanssa toimii hyvin yhteen. Hankin aiemmin Prismasta Amanda B:n näyttävän maljakon. Maljakko on tarkoittu kuivakukille eikä sovellu vedellä täytettäväksi. Sehän ei haittaa, kun kuivakukkia meiltä löytyy kyllä 😉

Ihanaa, että ollaan saatu vielä nauttia näin lämpimistä syyskeleistä 🙂 Toivottavasti tätä jatkuu vielä ensi viikollakin. Pitäisi käydä hieman vaatekaappia läpi ja ottaa esiin syysvaatteet. Muutamia juttuja pitäisi myös hankkia vielä syyskelejä varten.

Jokos siellä on syksyn hankinnat tehty?

Rentouttavaa iltaa <3

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
12.9.2015
Next Post
12.9.2015

4 Comments

 • Anonyymi

  Just olinkin kysymässä että mistä noi ihanat maljakot on 🙂 vieläköhän niitä saa ale-hintaan sieltä? 😉

 • Anne H

  Löysin sun blogin instagramin kautta ja rakastuin ihan täysin tyyliin ja valtavan kauniiseen sisustukseen. Todella kotoisa, mutta silti tyylikäs ja ylellinen koti teillä. 🙂 Voi vain ihailla sun makua ja kauniita tavaroita. Jään ehdottomasti seurailemaan ja kaikki sisustusvinkit ovat niin tervetulleita. Tykkään itsekin kovasti laittaa kotia ja varsinkin nyt syksyn tullen on ihana uudistaa vähän tekstiilejä ja lisäillä kynttilöitä joka nurkkaan. 🙂 Kiitos päivän piristyksestä, varmaan menee loppuilta sun aikaisempia postauksia selaillessa.♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Marjut

  Kaunis kiitos sanoistasi <3 Pahoittelen, että kommenttisi on mennyt ohi :/ On aina niin mukava kuulla, että makuuni on helppo samaistua ja muut saavat inspiraatiota omaan kotiinsa 🙂 Sinulla myös kiva blogi 😉
  Tunnelmallista syksyä!

 • Marjut

  Maljakoita on kyllä koko ajan ollut myynnissä mitä olen Plantagenissa käynyt 🙂

Leave a Reply

Instagram

 • [Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi] 
Smoothie cheers with my girl🍍🥥
.
.
Neidin kanssa lomaillessa pyritään pitämään nälkäkiukkua loitolla terveellisillä ja ravitsevilla välipaloilla niin kaikilla on hyvä mieli ✌🏻 Kurkkaa blogista lisää vinkkejä pitää nälkäkiukku poissa! Linkki biossa ⬆️
.
.
.
.
#arla #arlamore #onthego
#meandminime #motheranddaugther #summer #terrace #terassi #kesä #patio
 • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
 • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
 • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
 • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!
 • Home alone since don't even remember when 😜 Actually I don't like to sleep alone and I always sleep light on 🙈 Anybody else?
.
.
.
Täällä ollaan yksin kotona sitten, varmaan Minean syntymän 😜 Tykkään olla yksin mutten tykkää nukkua yksin🙈 Nukunkin aina valot päällä😅 Muita kohtalotovereita?
.
.
.
#interiorinspiration #interior4you1 #interior_design

Follow Me!