amanda b ektorp hopea hopeinen maljakko interior lattiakynttelikkö maljakko olohuone plantagen punainen ruusu ruusut sisustus tekstiilileila

Punaisen hohde

Kivaa iltaa!

Mites siellä on päivä mennyt? Täällä on saatu blogikirppiksen ostoksia postiin, messuiltu ja pyörähdetty Ikeassa. Täytyy kyllä myöntää, että messuista oli hieman enemmän odotuksia :/Onneksi jotain todella ihanaa kuitenkin löytyi kotiin viemiseksi <3 Huomenna kerron mikä ihana se on 😉

Eilisellä Plantagenin reissulla käydessäni mukaani tarttui nuo alimpien kuvien upeat hopeiset maljakot. Ne olivat vielä alennnuksessa 6,90 eur /kpl. Olin katsonut niitä jo viime kerralla käydessäni mutta silloin jäi vielä kauppaan.
Se mitä lähdin sielä hakemaan oli tarjouksessa olevat punaiset ruusut. Tarjouksessa oli 7 kpl nippu 1,90 eur. Noihin kolmeen maljakkoon meni yhteensä 7 nippua, kun olivat sen verran pienenlaisia ruusuja.

Punainen antaa tosi kivasti väriä muuten vaaleaan sisustukseen ja erityisesti hopeiden maljakoiden kanssa toimii hyvin yhteen. Hankin aiemmin Prismasta Amanda B:n näyttävän maljakon. Maljakko on tarkoittu kuivakukille eikä sovellu vedellä täytettäväksi. Sehän ei haittaa, kun kuivakukkia meiltä löytyy kyllä 😉

Ihanaa, että ollaan saatu vielä nauttia näin lämpimistä syyskeleistä 🙂 Toivottavasti tätä jatkuu vielä ensi viikollakin. Pitäisi käydä hieman vaatekaappia läpi ja ottaa esiin syysvaatteet. Muutamia juttuja pitäisi myös hankkia vielä syyskelejä varten.

Jokos siellä on syksyn hankinnat tehty?

Rentouttavaa iltaa <3

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
12.9.2015
Next Post
12.9.2015

4 Comments

 • Anonyymi

  Just olinkin kysymässä että mistä noi ihanat maljakot on 🙂 vieläköhän niitä saa ale-hintaan sieltä? 😉

 • Anne H

  Löysin sun blogin instagramin kautta ja rakastuin ihan täysin tyyliin ja valtavan kauniiseen sisustukseen. Todella kotoisa, mutta silti tyylikäs ja ylellinen koti teillä. 🙂 Voi vain ihailla sun makua ja kauniita tavaroita. Jään ehdottomasti seurailemaan ja kaikki sisustusvinkit ovat niin tervetulleita. Tykkään itsekin kovasti laittaa kotia ja varsinkin nyt syksyn tullen on ihana uudistaa vähän tekstiilejä ja lisäillä kynttilöitä joka nurkkaan. 🙂 Kiitos päivän piristyksestä, varmaan menee loppuilta sun aikaisempia postauksia selaillessa.♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Marjut

  Kaunis kiitos sanoistasi <3 Pahoittelen, että kommenttisi on mennyt ohi :/ On aina niin mukava kuulla, että makuuni on helppo samaistua ja muut saavat inspiraatiota omaan kotiinsa 🙂 Sinulla myös kiva blogi 😉
  Tunnelmallista syksyä!

 • Marjut

  Maljakoita on kyllä koko ajan ollut myynnissä mitä olen Plantagenissa käynyt 🙂

Leave a Reply

Instagram

 • Autumn vibes 🍂🍁
Kävin tänään työhaastattelussa ja julkaisin sitä koskien uuden IG-TV videon! Millä fiiliksillä te meette työhaastiksiin? Jännittääkö teitä koskaan?
.
.
#flower #flowerpower #kukkakimppu #syyskukka #flowerbouquet #bouquet #ihanakukkanen #autumnstyle #autumnvibes
 • Mainos/AD x @lindexofficial /
Winter I'm ready for you with my 🐻 coat! .
.
Oikein odotan jo, että saan heittää tämän ihanan teddytakin päälleni 🐻 Tykkäättekö yhtä paljon kuin mä?
.
.
 • Tänään tuli siivottua kunnolla ja ai, että oli ihana tulla puhtaaseen kotiin ❤️ Kivaa iltaa ihanaiset 😘
.
.
Have a relaxing evening people 💗
.
.
#olohuone #interior4you1 #interiorinspiration #instablogitfinland #livingroominterior #livingroomdecor #livingroomdecor #laatukaluste #nivalanlaatukaluste #flos2097 #ruokailutila #ruokapöytä #pyöreäpöytä #valkoinenkoti #valkoinenpöytä #diningtable #scandinavianhome #scandicinterior #instakodit #etuovisisustus #whitehome
 • Parasta just nyt ❤️ Vitsit tää viikko meni ihan super nopeesti! Mitäs vkl suunnitelmia teillä on? Ps. Nuo kukat sais viskata jo meneen 🙈
.
.
.
Home right now ❤️ Any plans for the weekend?
.
.
 • Miten teidän torstai on mennyt? Mulla oli tänään hammaslääkäri, kun pelkäsin mulla olevan elämäni eka reikä, mutta eipä ollutkaan, huh 👏🏻 Mitä tuntemuksia hammaslääkäri teissä aiheuttaa? 😁
.
.
.
How was your day sweeties? 💛
 • Voi Habitare minkä sisustusvimman sait aikaan 💭 Mietin mm. pitäisikö maalata tuo olohuoneen takaseinä beigeksi - mitäs sanotte? Storyista löydätte Habitare fiiliksiä!
.
.
I was wondering that should I paint that livingroom wall to beige?
.
.
#sisustusinspiraatio #scandinavianhome #mynordicroom #scandicinterior #instakodit #etuovisisustus #whitehome

Follow Me!