aneta granville keittiö kodin 1 kristallivalaisin lankkupöytä lasiprisma Livingspace metalli ruokapöytä sisustus valaisin

Granville

Heissan!

Ette usko mutta vihdoin olen saanut päätettyä makuuhuoneen maalisävyn! Päätös ei todellakaan ollut helppo mutta toisen kerran K-raudassa käynnin jälkeen maali on hankittu. Kiitos kärsivällisyydestä kanssani sinä superystävällinen myyjä 🙂  Huomenna olisi tarkoitus laittaa hihat heilumaan joten viikonlopun aikana näette aikaansaannoksen. (ellei se ole mennyt ihan pieleen 😀 )


Mutta sitten itse aiheeseen eli uuteen keittiömme valaisimeemme <3

Olin haaveillut juurikin tällaisesta kristallivalaisimesta mutta J:n ollessa hieman vastahakoinen ei sitä heti hankittu. Nyt takana on pieni sulattelu takana ja valaisin katossa 😉 Tämä upea Granville valaisin löytyi Vantaan Kodin 1 myymälästä. Tässä linkki verkkokaupan sivuille.
Valaisin luo todellakin ylellistä tunnelmaa ja lasiprismat hohtavat kauniisti valossa. Metallinen väri oli täydellinen ja pituuden tietysti voi itse säätää haluamalleen korkeudelle. Voi olla, että yhden lenksun verran vielä lasken alemmas vaikka hyvä se on tuossakin.

Ruokapöydän päälle laskeutuva valaisin on itsessään todellinen koriste. Harmillista vain, että meidän kattopistoke ei ole asennettu ruokailutilan keskelle vaan hieman enemmän ikkunaan päin. Näin ollen on hieman haasteita valaisimen sijoittamisessa keskelle pöytää. Upea se on joka tapauksessa oli missä kohtaa vain!
Hassua miten oma maku ja tyylisuunta voikin muuttua niin paljon. Sellaiset joista ei olisi aiemmin voinut ajatellakaan sopivan omaan kotiin, on meille paikkansa löytänyt. Nyt kaiken pitää olla hopeaa ja kiiltävää jopa hieman blingiä 😉

Seuraavaksi onkin hankinnassa olohuoneeseen vastaava valaisin mutta 9 haaraisena. Parista paikkaa olenkin jo sellaisen löytänyt mutta vielä ei ole kattoon asti päässyt.

Mitäs mieltä olette uudesta valaisimesta?

ps. kävin tänään White on Whitessa ja mukaan tarttui mm. ihania joulujuttuja <3

– Marjut –

Ei kommentteja
Previous Post
22.10.2015
Next Post
22.10.2015

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts