kristalli Lifestyle newport nicolas vahé riviera maison torkkupeitto white on white

Kristallinkirkasta

Moikka!

Haluan kertoa teille muutamasta uudesta merkistä joita White on White liike on saanut valikoimiinsa. Liike on pullollaan ihania merkkejä, tietysti suurimpana kuitenkin oma suosikkini Riviera Máison 🙂


Viimeksi käydessäni heille oli juuri tullut uusi kuorma ja paljon uutuuksia oli vielä laatikoiden uumenissa. Taidan kyllä viikonlopun aikana käydä kurkkaamassa mitä kaikkea laatikoista on paljastunut 😉

Tämä ensimmäinen merkki on niin kulinaristien kuin kotikokkienkin suosiin noussut Nicolas Vahé. Sarjasta löytyy raaka-aineita sekä suolaiseen että makeaan. Itse kallistun kyllä enemmän makean puoleen 😉 Ja mikä olisikaan parempaa, kuin valmistaa nämä maukkaat herkut tyylikkäillä tuotteilla.

Ranskalaissyntyinen kokki ja chocolatier, kolmen tähden Michelin-ravintolassa oppinsa saanut Nicolas Vahé on tullut tunnetuksi maailmalla omaa nimeään kantavasta herkkujen ja erikoisruoka-aineiden sarjasta, johon lukeutuu kaikkea makuhermoja kutkuttavista mausteista pestoihin sekä herkullisiin keksiseoksiin. Tuotesarjaa on laajennettu myös oheistuotteisiin, joiden avulla on helppo koostaa kauniita ja maukkaita lahjakokonaisuuksia.

Nyt Sinäkin voit oppia alansa parhaalta taitajalta!

Tutustu ja ihastu nykyään Tanskassa vaikuttavan Nicolas Vahén herkkujen maailmaan!

Lisätietoa ja huippukokin makoisia reseptejä löydät osoitteesta www.nicolasvahe.com.
(teksti lainattu netistä)

  Heiltä löytyy myös reseptivihkonen josta voit poimia herkullisia vinkkejä!

Sitten tämä upea Newport merkki joka on myös nyt saatavilla White on White myymälästä.

Tässä merkistä lyhyesti:

”Newport on ruotsalainen tuotemerkki joka on vuodesta 1996 lähtien valmistanut lifestyle-tuotteita klassiseen, ajattomaan ja aidosti amerikkalaiseen New England-tyyliin. Newportin ylelliseen valikoimaan kuuluvat pyyheliinat, aamutakit, vuodevaatteet, kylpypyyhkeet ja huovat. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne valmistetaan miellyttävistä materiaaleista.” 
(lainattu netistä)

Tyylikäs kristalli joka on kestävä ja taatusti näyttävä missä tahansa. On niin laseja kuin karahveja.

Valikoimasta löytyy nämä aivan ihanan pehmeät torkkupeitto ja tyyny. Niiden pehmeys on jotain ihan omaa luokkaansa ja ihastuin niihin ihan täysin <3 Juuri sopivat näin talviaikaan 😉

Lisäksi kattaukseen saatavilla kankaisia lautasliinoja kauniissa sinisen sävyssä.

Suosittelen kyllä tutustumaan ja hei, näistähän saa myös ihania lahjoja pukinkonttiin!

Tulossa vielä postaus uudesta kauneudenhoitoon liittyvästä merkistä 🙂

Kivaa lauantaita!
– Marjut –

No Comments
Previous Post
10.10.2015
Next Post
10.10.2015

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Vihdoin perjantai 💛 Voitteko uskoa, että tuolla meidän hoitokissalla alko juoksuaika😳 Jep ja voin kertoa, että neidin serenadi soi päivin ja öin🤯 Eli tällä hetkellä hän on kiva, kun syö ja nukkuu😂 Söpö hän silti on 😍
Miltäs teidän viikonloppu näyttää?
.
.

Have a lovely weekend💛
  • I got weekend bouquet* early this week 🌼🌼 How was your day? *sponsored @munkkivuorenpuutarhakeidas
.
.
Sain ihanan viikonloppu kimpun* jo tänään 🌼🌼 Mites teidän päivä meni? *kimppu saatu @munkkivuorenpuutarhakeidas
  • Viime päivät ovat kuluneet lähinnä työpaikkailmoituksia selaillessa 🧐 Päivitin myös CV:n uuteen uskoon ja oon nyt tosi tyytyväinen siihen 👌🏻
Ois kiva kuulla mitä te teette työksenne?
.
.

Last few days I have watched all kind of job advertisement 🧐 Also I updated my CV 👌🏻 I would like to know what kind of work you do?
  • It's almost Friday ✌🏻 Have a lovely evening people 🖤
.
.
Ps. That lamp ❣️
.
.
.
Huh pian ollaan jo perjantaissa ✌🏻 Mites siellä on viikko mennyt? Ihanaa iltaa kaikki siellä 🖤
.
.
Ps. Toi lamppu ❣️
  • Look what a beauty Elsa cat we had here 😍🐱 Elsa is scotish strait and she is 9 months old. We have her again on Saturday and she is staying with us over a week 😍 Guess is Minea excited about Elsa 🙉 Anybody else having cat? .
.

Näittekin varmaan storiesin puolella meidän ihanan kyläläisen 😍🐱 Hän on Elsa ja rodultaan scotish strait. Hän kävi yökylässä nyt ja tulee sitten lauantaina meille viikoksi hoitoon 😍 Arvaatte varmaan kuinka innoissaan Minea hänestä on🙉 Onko siellä muilla kissoja?
  • This pic tells how did our last trip on summer holiday went at Tampere 😍 Today Minea started day care again and it's time to get back to our daily routines. This holiday was so lovely and I was so proud of her ❣️
.
.
.
Tämä kuva kertoo mikä fiilis meidän kesäloman vikasta reissusta Tampereella jäi 😍 Tänään oli aika palata arkeen päiväkodin alkamisen myötä. Mennyt kesäloma oli aivan ihana ja olin niin ylpeä Mineasta hänen jäädessä reippaana päikkyyn❣️ Onko muita joiden pienet palasi päiväkotiin tänään?
.
.
.
.
#summerholiday #motheranddaugther #minime @lillan_hotel_cafe_butik #hotellife #visittampere @visittampereofficial

Follow Me!