blogiyhteistyö kärkkäinen liekkiefekti. Livingspace olohuone sisustustakka sähkötakka tavaratalo valkoinen takka verkkokauppa

Tunnelmanluoja

Mainitsin teille jo aiemmin uudesta yhteistyökuviosta ja tässä se nyt tulee. Tämä postaus on siis toteutettu yhteistyössä tavaratalo Kärkkäisen kanssa. En tiedä kuinka monelle pääkaupunkiseudulla asuvalle tämä liike on tuttu? Nopean gallupin ystävien kesken ottaessani kävi ilmi ettei kovinkaan monelle.

*blogiyhteistyö*
(sähkötakka saatu)

Itselleni Kärkkäinen on erittäin tuttu jo vuosien takaa. Heidän ensimmäinen tavaratalo sijaitsee Ylivieskassa jonne useasti Kokkolassa asuessani ajoimme ostoksille. Olen aina tykännyt erityisesti heidän laajasta kodinosaston valikoimastaan. Monia tuotteita saa heiltä kyllä selvästi edullisempaan hintaan 😉

Nykyään Kärkkäisellä on Ylivieskan lisäksi tavaratalot myös Oulussa, Iissä ja Lahdessa. Helsingistä tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Lahden iso tavaratalo on myöskin minulle tuttu paikka. Suosittelen kyllä ostosreissua vaikka koko perheen voimin. Heiltä nimittäin löytyy ihan varmasti jokaiselle jotain aina vauvasta vaariin. Kodintuotteiden lisäksi osastoina löytyy mm. auto & caravan, pukeutuminen, remontointi ja viihde-elektroniikka. Tietysti heillä on myös verkkokauppa josta löytyy ihan huikea valikoima tuotteita. Olen aiemmin myös tilannut heiltä ja toimitus tuli parissa päivässä.

Sain valita itselleni tuotteen ja voin kertoa ettei kahta kertaa tarvinnut miettiä päätöstäni tästä upeasta sisustustakasta. Olin jo pitkään harkinnut tämän hankintaa ja tässä oli hieno tilaisuus toteuttaa se. Odotus oli todellakin arvoisensa koska takka oli juuri sitä mitä odotinkin. Se toimii sähköllä, joten sen saa helposti asennettua mihin tahansa tilaan. Pistorasia kiinnitys on turvallinen eikä perheen pienempieänkään kanssa tarvitse hätäillä.

Kaunis muotoilu ja puhtaan valkoinen väri luovat tyylikkään kokonaisuuden. Takassa on erittäin aidon näköinen liekki efekti sekä kaksi tehoa lämmityksen säätelyyn. Juuri loistava hankinta tähän pimenevään vuodenaikaan. Mikäs on sen ihanempaa kuin pitkän työpäivän jälkeen laittaa takka päälle ja uppoutua sohvalle torkkupeiton alle <3

Mitäs pidätte takasta? Onko Kärkkäinen teille entuudestaan tuttu?
– Marjut –

4 Comments
Previous Post
15.10.2015
Next Post
15.10.2015

4 Comments

 • Jemina

  Todella upea! <3 Meillekin olisi riittänyt sähkötakka. Aito takka on meillä oikeastaan turha kun on maalämpö ja olemme laiskoja sytyttämään takkaa. 😉

 • Marjut

  Eikös olekkin 🙂 Kauan sitä onkin odotettu <3 Aito liekki on aina aito mutta kyllä tuo toimii myös!
  Hyvää syksyä 🙂

 • Anonyymi

  Heippa! Ihana takka, onko tuossa led polttimet? Entä kaukosäädin? Nettikaupassa oli aikas vähän tietoja…

 • Sari Jänkälä

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Be proud of yourself ❤️
En varmaan aiemmin olisi uskaltanut julkaista vastaavaa kuvaa itsestäni, mutta oon vain niin onnellinen mennessäni rinnankorjaukseen 🙏🏻 Oon saanu mun kropan takaisin ja sitä myöden itsevarmuus on palannut suurempana kuin koskaan. Jotenkin sitä kaiken tämän jälkeen osaa arvostaa omaa vartaloa eri tavalla ja kantaa sen myös arvokkaasti. Tämä tunne on ihan 💯💯
Muistakaa, että te jokainen olette upeita sellaisina kuin olette, kunhan näette itse itsenne upeana❤️
#fuckcancer 
Blogissa lisää aiheesta! *asu saatu
 • Years' goe's by but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
 • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
 • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
 • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!

Follow Me!