blogiyhteistyö kärkkäinen liekkiefekti. Livingspace olohuone sisustustakka sähkötakka tavaratalo valkoinen takka verkkokauppa

Tunnelmanluoja

Mainitsin teille jo aiemmin uudesta yhteistyökuviosta ja tässä se nyt tulee. Tämä postaus on siis toteutettu yhteistyössä tavaratalo Kärkkäisen kanssa. En tiedä kuinka monelle pääkaupunkiseudulla asuvalle tämä liike on tuttu? Nopean gallupin ystävien kesken ottaessani kävi ilmi ettei kovinkaan monelle.

*blogiyhteistyö*
(sähkötakka saatu)

Itselleni Kärkkäinen on erittäin tuttu jo vuosien takaa. Heidän ensimmäinen tavaratalo sijaitsee Ylivieskassa jonne useasti Kokkolassa asuessani ajoimme ostoksille. Olen aina tykännyt erityisesti heidän laajasta kodinosaston valikoimastaan. Monia tuotteita saa heiltä kyllä selvästi edullisempaan hintaan 😉

Nykyään Kärkkäisellä on Ylivieskan lisäksi tavaratalot myös Oulussa, Iissä ja Lahdessa. Helsingistä tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Lahden iso tavaratalo on myöskin minulle tuttu paikka. Suosittelen kyllä ostosreissua vaikka koko perheen voimin. Heiltä nimittäin löytyy ihan varmasti jokaiselle jotain aina vauvasta vaariin. Kodintuotteiden lisäksi osastoina löytyy mm. auto & caravan, pukeutuminen, remontointi ja viihde-elektroniikka. Tietysti heillä on myös verkkokauppa josta löytyy ihan huikea valikoima tuotteita. Olen aiemmin myös tilannut heiltä ja toimitus tuli parissa päivässä.

Sain valita itselleni tuotteen ja voin kertoa ettei kahta kertaa tarvinnut miettiä päätöstäni tästä upeasta sisustustakasta. Olin jo pitkään harkinnut tämän hankintaa ja tässä oli hieno tilaisuus toteuttaa se. Odotus oli todellakin arvoisensa koska takka oli juuri sitä mitä odotinkin. Se toimii sähköllä, joten sen saa helposti asennettua mihin tahansa tilaan. Pistorasia kiinnitys on turvallinen eikä perheen pienempieänkään kanssa tarvitse hätäillä.

Kaunis muotoilu ja puhtaan valkoinen väri luovat tyylikkään kokonaisuuden. Takassa on erittäin aidon näköinen liekki efekti sekä kaksi tehoa lämmityksen säätelyyn. Juuri loistava hankinta tähän pimenevään vuodenaikaan. Mikäs on sen ihanempaa kuin pitkän työpäivän jälkeen laittaa takka päälle ja uppoutua sohvalle torkkupeiton alle <3

Mitäs pidätte takasta? Onko Kärkkäinen teille entuudestaan tuttu?
– Marjut –

4 Comments
Previous Post
15.10.2015
Next Post
15.10.2015

4 Comments

 • Jemina

  Todella upea! <3 Meillekin olisi riittänyt sähkötakka. Aito takka on meillä oikeastaan turha kun on maalämpö ja olemme laiskoja sytyttämään takkaa. 😉

 • Marjut

  Eikös olekkin 🙂 Kauan sitä onkin odotettu <3 Aito liekki on aina aito mutta kyllä tuo toimii myös!
  Hyvää syksyä 🙂

 • Anonyymi

  Heippa! Ihana takka, onko tuossa led polttimet? Entä kaukosäädin? Nettikaupassa oli aikas vähän tietoja…

 • Sari Jänkälä

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
 • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍
 • Meidän perhe ❤️ Niin kiitollinen ja onnellinen kaikesta, mutta valehtelisin, jos väittäisin kaiken olevan helppoa uusperheessä. Ehei helppoa kaikki ei ole, mutta kaiken sen arvoista kylläkin. Sotkua siellä ja täällä, nahistelua, tunteenpurkauksia, mustasukkaisuutta mutta sitäkin enemmän haleja, suukkoja, leikkikavereita, elämän ihmetystä, iloa ja naurua ❤️ Mitään en vaihtaisi, vaikka välillä hermoja koetellaan eikä kahden keskeistä aikaa ole juurikaan. Mutta silti tiedän sydämessäni, että tässä mun kuuluu olla ❤️🙏🏻
Kuulisin mielelläni onko siellä muita uusperheitä? Miten teillä arki menee?
 • Rainy evening ❤️🎬 Täällä on satanut melkein koko päivän, joten saunan jälkeen parasta on käpertyä vilttiin, laittaa karkit kulhoon & leffa pyörimään ❣️ Mites siellä on iltaa vietetty?

Ps. Nyt odotan et @seppapete nukuttaa vikan valveilla olevan neidin ja sit kahden keskeinen leffailta starttaa🥰 Ihanaa iltaa!
 • Kaupallinen yhteistyö Bigbank ja @indieplace 💰 En malta odottaa sitä, että pääsemme jossain kohtaa muuttamaan isompaan asuntoon, jonka veikkaan vahvasti olevan remppa kohde ⚒️ ❤️ Siinä vaiheessa Bigbank on harkitsemisen arvoinen luotonmyöntäjä etenkin, jos haluaa fiksun ja luotettavan lainan 💰
Onkos muilla menossa remppaprojekteja?

#Bigbank #bigbankremonttilaina

Seuraa minua!