amanda b blogiyhteistyö Livingspace maljakko metalli metallinen pöytä olohuone pöytä sisustus Sponsoroitu

AmandaB:n pöytä

Olin enemmän kuin innoissani, kun sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä AmandaB: n kanssa. Pidän heidän tuotteistaan kovasti ja viimeisin ostokseni onkin upea metallinen maljakko.


Sain valita heidän tuotteistaan mieleisen ja päätös oli helppo 😉 Valitsin tämän näyttävän kolmijalallisen pöydän. Korkeutta pöydällä 68 cm ja näin ollen sopiikin täydellisesti nojatuolin viereen. Siinä metalli pääseekin valkoisen keskeltä vielä paremmin esiin. Tykkään pöydän muodoista ja erityisesti sen jalkaosasta. Pöytä on sopivan kokoinen ja sen paikkaa on helppo vaihtaa. Ihan loistava valinta siis!

Moni on varsinkin Instagramissa kysellyt tuosta kuvissa näkyvästä hohtavan metallisesta maljakosta. Sekin on siis AmandaB:n mallistosta. Maljakko on tarkoittu vain tekokukille ja tähän asti olen siinä pitänyt tekoliljoja. Hyvä yhdistelmä mielestäni 🙂

(pöytä saatu)

Mitäs pidätte? Onko Amanda B teille entuudestaan tuttu?

Mukavaa sunnuntaina ja Isäinpäivää <3

Terkuin,
– Marjut –

6 Comments
Previous Post
8.11.2015
Next Post
8.11.2015

6 Comments

 • Anonyymi

  AmandaB on loistomerkki! Ostin jokin aika sitten shamppanjalasit, joissa ihana monogrammi, ja kultaus reunassa. En ole ennen juonut shampanjaa maljan muotoisista laseista, mutta nyt ne lasit ovat ihan lempparit.
  Olen etsimällä etsinyt tuota hopeanväristä maljakkoa, mutta vielä ei ole kävellyt vastaan 🙂
  Terveisin,
  Tarja Lohjalta

 • Anonyymi

  Onpa kaunista !, ihastuttava torkkupeitto, mistä voisin ostaa samanlaisen?
  Terv Teija

 • Marjut

  Kiva kuulla, että sielläkin on merkistä pitäviä 🙂 Heidän nettisivuiltaan ainakin maljakkoa löytyy 😉

 • Marjut

  Kiitos Teija <3 Torkkupeitto on Lennolilta ja vielä tämän kuun ajan heidän kanssaan alennus lukijoilleni 😉 Tästä linkki postaukseen: http://lovingwhitestyle.blogspot.fi/2015/09/elegantti.html?m=1
  Kivaa viikkoa!

 • Marika S

  Monta kaunista pikkujuttua amandab löytyy, kauniita ja edullisia löytöjä. Ihana ♡

 • Marjut

  Todella paljon ihania juttuja joista jokainen löytää takuulla kotiinsa sopivia juttuja 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!