elegantti HALI harmoninen Harmony Living Lifestyle Livingspace sisustus sisustusliike tunnelmallinen

HALI

Moikka,

Täällä ollaan kokeesta selviydytty mutta vielä joutuu jännittämään tuloksia tammikuulle asti 🙂

Minusta on niin kivaa kertoa teille mitä ihanimmista sisustusliikkeistä joita olen joko vahingossa löytänyt tai en vain ole aiemmin käynyt. Toivottavasti tekin löydätte tätä kautta uusia lempiliikkeitänne 😉

Mainitsinkin jo upeat sarvipäät postauksessa teille tästä luomavasta Harmony Living liikkeestä. HALIna tunnettu liike sijaitsee ihan Kauniaisten keskustassa, jossa heillä onkin mitä ihanin putiikki. Olin heistä aiemmin kyllä kuullut ja pitkään pitänyt heillä käydäkin mutta jotenkin se oli vain jäänyt. Kunnes näiden kauniiden porojen ansioista heidän liikettään pääsin tutkailemaan. Voin sanoa, ettei jäänyt kyllä viimeiseksi kerraksi se käynti 😀 Liike on todella tunnelmallinen ja harmoninen. Rento musiikki, ripaus luksusta, kynttilät ja jouluinen tuoksu veivät mennessään eikä kiireisestä päivästä ollut enää tietoakaan.

” Hali on…

…lifestyle-putiikki, joka palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä.
Valikoimaamme kuuluvat naisten vaatteet ja asusteet sekä piensisustustuotteet. Halin värimaailma on nimensä mukaisesti harmoninen, paljon maanläheisiä sävyjä, valkoista ja myös mustaa särmää antamassa.
Sisustuksen puolella painotamme materiaalien laatua sekä tuotteen persoonallisuutta. Puuta, betonia, lasia sekä pellavaa ja silkkiä yhdistämällä syntyy kauniin rouheita sisustuskokonaisuuksia, jotka toimivat niin pienissä kodeissa kuin julkisissa tiloissakin.
Vaatteet ja asusteet ovat huolella valittuja, hyvistä materiaaleista valmistettuja. Tuomme ne pääosin Euroopasta; Tanskasta, Ruotsista, Italiasta, Espanjasta, Ranskasta ja Hollannista. ”

Liikkeessä ollessani asiakkaat olivat suurimmaksi osaksi naisia mutta kyllä siellä eräskin ihastuttava herrasmies etsi rouvalleen lahjaksi lämpöistä viittaa <3
Asiakaspalvelu HALIssa on aitoa ja lämminsydämistä josta näkee heti, että tätä he tekevät rakkaudesta lajiin 🙂

Oletteko käyneet tässä ihanassa liikkeessä jo? Lämpimästi suosittelen tutustumaan paikan päällä tai  verkkokaupassa jonne pääset tästä. Nettikauppaa he ovat uudistamassa ja uusi avataan jo kuukauden kuluttua 🙂

Huomenna onkin edessä meillä järjestettävät Perfect Home- kutsut  🙂

Ihanaa iltaa!

Halein,
– Marjut –

No Comments
Previous Post
21.11.2015
Next Post
21.11.2015

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

  • [Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi] 
Smoothie cheers with my girl🍍🥥
.
.
Neidin kanssa lomaillessa pyritään pitämään nälkäkiukkua loitolla terveellisillä ja ravitsevilla välipaloilla niin kaikilla on hyvä mieli ✌🏻 Kurkkaa blogista lisää vinkkejä pitää nälkäkiukku poissa! Linkki biossa ⬆️
.
.
.
.
#arla #arlamore #onthego
#meandminime #motheranddaugther #summer #terrace #terassi #kesä #patio
  • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
  • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
  • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
  • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!
  • Home alone since don't even remember when 😜  Actually I don't like to sleep alone and I always sleep light on 🙈 Anybody else?
.
.
.
Täällä ollaan yksin kotona sitten, varmaan Minean syntymän 😜 Tykkään olla yksin mutten tykkää nukkua yksin🙈 Nukunkin aina valot päällä😅 Muita kohtalotovereita?
.
.
.
#interiorinspiration #interior4you1 #interior_design

Follow Me!