elegantti HALI harmoninen Harmony Living Lifestyle Livingspace sisustus sisustusliike tunnelmallinen

HALI

Moikka,

Täällä ollaan kokeesta selviydytty mutta vielä joutuu jännittämään tuloksia tammikuulle asti 🙂

Minusta on niin kivaa kertoa teille mitä ihanimmista sisustusliikkeistä joita olen joko vahingossa löytänyt tai en vain ole aiemmin käynyt. Toivottavasti tekin löydätte tätä kautta uusia lempiliikkeitänne 😉

Mainitsinkin jo upeat sarvipäät postauksessa teille tästä luomavasta Harmony Living liikkeestä. HALIna tunnettu liike sijaitsee ihan Kauniaisten keskustassa, jossa heillä onkin mitä ihanin putiikki. Olin heistä aiemmin kyllä kuullut ja pitkään pitänyt heillä käydäkin mutta jotenkin se oli vain jäänyt. Kunnes näiden kauniiden porojen ansioista heidän liikettään pääsin tutkailemaan. Voin sanoa, ettei jäänyt kyllä viimeiseksi kerraksi se käynti 😀 Liike on todella tunnelmallinen ja harmoninen. Rento musiikki, ripaus luksusta, kynttilät ja jouluinen tuoksu veivät mennessään eikä kiireisestä päivästä ollut enää tietoakaan.

” Hali on…

…lifestyle-putiikki, joka palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä.
Valikoimaamme kuuluvat naisten vaatteet ja asusteet sekä piensisustustuotteet. Halin värimaailma on nimensä mukaisesti harmoninen, paljon maanläheisiä sävyjä, valkoista ja myös mustaa särmää antamassa.
Sisustuksen puolella painotamme materiaalien laatua sekä tuotteen persoonallisuutta. Puuta, betonia, lasia sekä pellavaa ja silkkiä yhdistämällä syntyy kauniin rouheita sisustuskokonaisuuksia, jotka toimivat niin pienissä kodeissa kuin julkisissa tiloissakin.
Vaatteet ja asusteet ovat huolella valittuja, hyvistä materiaaleista valmistettuja. Tuomme ne pääosin Euroopasta; Tanskasta, Ruotsista, Italiasta, Espanjasta, Ranskasta ja Hollannista. ”

Liikkeessä ollessani asiakkaat olivat suurimmaksi osaksi naisia mutta kyllä siellä eräskin ihastuttava herrasmies etsi rouvalleen lahjaksi lämpöistä viittaa <3
Asiakaspalvelu HALIssa on aitoa ja lämminsydämistä josta näkee heti, että tätä he tekevät rakkaudesta lajiin 🙂

Oletteko käyneet tässä ihanassa liikkeessä jo? Lämpimästi suosittelen tutustumaan paikan päällä tai  verkkokaupassa jonne pääset tästä. Nettikauppaa he ovat uudistamassa ja uusi avataan jo kuukauden kuluttua 🙂

Huomenna onkin edessä meillä järjestettävät Perfect Home- kutsut  🙂

Ihanaa iltaa!

Halein,
– Marjut –

No Comments
Previous Post
21.11.2015
Next Post
21.11.2015

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!