Indiedays Inspiratios Oma elämä sisustus

Kohti uusia haasteita

Osa teistä ehkä näkikin tämän uutisen jo Instagramin puolella tai on blogia selatessa huomannut uuden kuvakkeen etusivulla 😉

Sain siis viime viikolla huikean sähköpostin, jossa minulle ilmoitettiin, että blogini on valittu osaksi Indiedays Inspirations-yhteisöä!!

Olen todella otettu tästä valinnasta sekä olen erittäin innoissani alkavasta taipaleesta heidän kanssaan 🙂 Heillä on blogeille kuusi eri kategoriaa jotta lukijoiden on helpompi etsiä itseään kiinnostavaa luettavaa. Minun blogini löytyy Living & Lifestyle osion alta, jota pääset kurkkaamaan tästä 

On upeaa päästä osaksi Suomen suurinta blogiportaalia. Olen niin iloinen siitä, että pääsen tarjoamaan teille ihanat lukijani entistä enemmän etuja tulevien yhteistöideni kautta 🙂

Tervetuloa mukaan myös kaikki uudet lukijat toivon, että viihdytte 🙂

Ihanaa iltaa <3

Terkuin,
– Marjut –

No Comments
Previous Post
9.11.2015
Next Post
9.11.2015

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
  • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^
  • Long time no #selfie ✌🏻
Vaikka rakastan visuaalisesti kauniita kuvia niin silti musta on kiva välillä laittaa tänne ihan tällaisia hetkessäkin napattuja kuvia 📷
Ihanaa viikkoa murut 💋

Follow Me!