beige seinä kranssi la vita e bella lamppukauppias makuuhuone metallinen naulakko naulakko plantagen pöytävalaisin. kehys riviera maison sisustus valkoinen sisustus white on white

La Vita e Bella

Moikka,

Niin vain on jo marraskuu. Jotenkin tosi nopsasti on mennyt koko syksy. Rakastan syksyä sen koko kauneudessaan mutta kyllä se joulufiilis alkaa pikkuhiljaa meille hiipiä. Pian täytyy alkaa ostella lisää joulukoristeita ja laitella valoja esille. Joko te olette laittaneet?

En ole tainnutkaan aiemmin esitellä teille makuuhuoneen naulakkoa. Se laitettiin jo kesällä sängynpäädyn teon yhteydessä. Naulakossa on roikkunut milloin mitäkin mutta ehdottomasti aina jokin torkkupeitoistamme. Metallinen Riviera Maisonin La vita e bella naulakko on tyylikäs ja sopii mielestäni makuuhuoneeseen kivasti. Makuuhuoneessa pyrin välttämään mitään sisustuselementtiä mikä toisi huoneeseen rauhattomuutta. On tärkeää, että unen saanti on tehty helpoksi vaikkakaan se nyt ei minulle ole koskaan ongelma varsinaisesti ollutkaan 😀 Pidän siitä, että petivaatteet on puhtaat ja pyrinkin niitä melko useasti vaihtamaan. Mikään ei ihanampaa kuin pujahtaa puhtaisiin lakanoihin pitkän päivän päätteeki. Raikas ilma aamulla ja illalla ennen nukkumaan menoa on must juttu.

Naulakossa on pidemään ollut Riviera Maisonin paperikassi ja viimeisimmäksi laitoin nauhallisen kranssin. Kranssi antaa omalla tavallaan sisustukseen rouheutta metallin kanssa yhdistettynä. Saa nähdä keksisikö siihen jotain jouluista myös 🙂


valaisin – Lamppukauppias
maljakko – Plantagen
tekokukat – Finnmari
petivaatteet  Hemtex
kehys & koukku – White on White
torkkupeitto – Asko

Mitä te pitäisitte naulakossa, kauniita vaatteita, lyhtyjä vai jotain muuta?

Kivaa alkanutta viikkoa <3

Terkuin,
– Marjut –

2 Comments
Previous Post
3.11.2015
Next Post
3.11.2015

2 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Be proud of yourself ❤️
En varmaan aiemmin olisi uskaltanut julkaista vastaavaa kuvaa itsestäni, mutta oon vain niin onnellinen mennessäni rinnankorjaukseen 🙏🏻 Oon saanu mun kropan takaisin ja sitä myöden itsevarmuus on palannut suurempana kuin koskaan. Jotenkin sitä kaiken tämän jälkeen osaa arvostaa omaa vartaloa eri tavalla ja kantaa sen myös arvokkaasti. Tämä tunne on ihan 💯💯
Muistakaa, että te jokainen olette upeita sellaisina kuin olette, kunhan näette itse itsenne upeana❤️
#fuckcancer 
Blogissa lisää aiheesta! *asu saatu
  • Years' goe's by but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!

Follow Me!