beige seinä kranssi la vita e bella lamppukauppias makuuhuone metallinen naulakko naulakko plantagen pöytävalaisin. kehys riviera maison sisustus valkoinen sisustus white on white

La Vita e Bella

Moikka,

Niin vain on jo marraskuu. Jotenkin tosi nopsasti on mennyt koko syksy. Rakastan syksyä sen koko kauneudessaan mutta kyllä se joulufiilis alkaa pikkuhiljaa meille hiipiä. Pian täytyy alkaa ostella lisää joulukoristeita ja laitella valoja esille. Joko te olette laittaneet?

En ole tainnutkaan aiemmin esitellä teille makuuhuoneen naulakkoa. Se laitettiin jo kesällä sängynpäädyn teon yhteydessä. Naulakossa on roikkunut milloin mitäkin mutta ehdottomasti aina jokin torkkupeitoistamme. Metallinen Riviera Maisonin La vita e bella naulakko on tyylikäs ja sopii mielestäni makuuhuoneeseen kivasti. Makuuhuoneessa pyrin välttämään mitään sisustuselementtiä mikä toisi huoneeseen rauhattomuutta. On tärkeää, että unen saanti on tehty helpoksi vaikkakaan se nyt ei minulle ole koskaan ongelma varsinaisesti ollutkaan 😀 Pidän siitä, että petivaatteet on puhtaat ja pyrinkin niitä melko useasti vaihtamaan. Mikään ei ihanampaa kuin pujahtaa puhtaisiin lakanoihin pitkän päivän päätteeki. Raikas ilma aamulla ja illalla ennen nukkumaan menoa on must juttu.

Naulakossa on pidemään ollut Riviera Maisonin paperikassi ja viimeisimmäksi laitoin nauhallisen kranssin. Kranssi antaa omalla tavallaan sisustukseen rouheutta metallin kanssa yhdistettynä. Saa nähdä keksisikö siihen jotain jouluista myös 🙂


valaisin – Lamppukauppias
maljakko – Plantagen
tekokukat – Finnmari
petivaatteet  Hemtex
kehys & koukku – White on White
torkkupeitto – Asko

Mitä te pitäisitte naulakossa, kauniita vaatteita, lyhtyjä vai jotain muuta?

Kivaa alkanutta viikkoa <3

Terkuin,
– Marjut –

2 Comments
Previous Post
3.11.2015
Next Post
3.11.2015

2 Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Vihdoin perjantai 💛 Voitteko uskoa, että tuolla meidän hoitokissalla alko juoksuaika😳 Jep ja voin kertoa, että neidin serenadi soi päivin ja öin🤯 Eli tällä hetkellä hän on kiva, kun syö ja nukkuu😂 Söpö hän silti on 😍
Miltäs teidän viikonloppu näyttää?
.
.

Have a lovely weekend💛
  • I got weekend bouquet* early this week 🌼🌼 How was your day? *sponsored @munkkivuorenpuutarhakeidas
.
.
Sain ihanan viikonloppu kimpun* jo tänään 🌼🌼 Mites teidän päivä meni? *kimppu saatu @munkkivuorenpuutarhakeidas
  • Viime päivät ovat kuluneet lähinnä työpaikkailmoituksia selaillessa 🧐 Päivitin myös CV:n uuteen uskoon ja oon nyt tosi tyytyväinen siihen 👌🏻
Ois kiva kuulla mitä te teette työksenne?
.
.

Last few days I have watched all kind of job advertisement 🧐 Also I updated my CV 👌🏻 I would like to know what kind of work you do?
  • It's almost Friday ✌🏻 Have a lovely evening people 🖤
.
.
Ps. That lamp ❣️
.
.
.
Huh pian ollaan jo perjantaissa ✌🏻 Mites siellä on viikko mennyt? Ihanaa iltaa kaikki siellä 🖤
.
.
Ps. Toi lamppu ❣️
  • Look what a beauty Elsa cat we had here 😍🐱 Elsa is scotish strait and she is 9 months old. We have her again on Saturday and she is staying with us over a week 😍 Guess is Minea excited about Elsa 🙉 Anybody else having cat? .
.

Näittekin varmaan storiesin puolella meidän ihanan kyläläisen 😍🐱 Hän on Elsa ja rodultaan scotish strait. Hän kävi yökylässä nyt ja tulee sitten lauantaina meille viikoksi hoitoon 😍 Arvaatte varmaan kuinka innoissaan Minea hänestä on🙉 Onko siellä muilla kissoja?
  • This pic tells how did our last trip on summer holiday went at Tampere 😍 Today Minea started day care again and it's time to get back to our daily routines. This holiday was so lovely and I was so proud of her ❣️
.
.
.
Tämä kuva kertoo mikä fiilis meidän kesäloman vikasta reissusta Tampereella jäi 😍 Tänään oli aika palata arkeen päiväkodin alkamisen myötä. Mennyt kesäloma oli aivan ihana ja olin niin ylpeä Mineasta hänen jäädessä reippaana päikkyyn❣️ Onko muita joiden pienet palasi päiväkotiin tänään?
.
.
.
.
#summerholiday #motheranddaugther #minime @lillan_hotel_cafe_butik #hotellife #visittampere @visittampereofficial

Follow Me!