beige seinä kranssi la vita e bella lamppukauppias makuuhuone metallinen naulakko naulakko plantagen pöytävalaisin. kehys riviera maison sisustus valkoinen sisustus white on white

La Vita e Bella

Moikka,

Niin vain on jo marraskuu. Jotenkin tosi nopsasti on mennyt koko syksy. Rakastan syksyä sen koko kauneudessaan mutta kyllä se joulufiilis alkaa pikkuhiljaa meille hiipiä. Pian täytyy alkaa ostella lisää joulukoristeita ja laitella valoja esille. Joko te olette laittaneet?

En ole tainnutkaan aiemmin esitellä teille makuuhuoneen naulakkoa. Se laitettiin jo kesällä sängynpäädyn teon yhteydessä. Naulakossa on roikkunut milloin mitäkin mutta ehdottomasti aina jokin torkkupeitoistamme. Metallinen Riviera Maisonin La vita e bella naulakko on tyylikäs ja sopii mielestäni makuuhuoneeseen kivasti. Makuuhuoneessa pyrin välttämään mitään sisustuselementtiä mikä toisi huoneeseen rauhattomuutta. On tärkeää, että unen saanti on tehty helpoksi vaikkakaan se nyt ei minulle ole koskaan ongelma varsinaisesti ollutkaan 😀 Pidän siitä, että petivaatteet on puhtaat ja pyrinkin niitä melko useasti vaihtamaan. Mikään ei ihanampaa kuin pujahtaa puhtaisiin lakanoihin pitkän päivän päätteeki. Raikas ilma aamulla ja illalla ennen nukkumaan menoa on must juttu.

Naulakossa on pidemään ollut Riviera Maisonin paperikassi ja viimeisimmäksi laitoin nauhallisen kranssin. Kranssi antaa omalla tavallaan sisustukseen rouheutta metallin kanssa yhdistettynä. Saa nähdä keksisikö siihen jotain jouluista myös 🙂


valaisin – Lamppukauppias
maljakko – Plantagen
tekokukat – Finnmari
petivaatteet  Hemtex
kehys & koukku – White on White
torkkupeitto – Asko

Mitä te pitäisitte naulakossa, kauniita vaatteita, lyhtyjä vai jotain muuta?

Kivaa alkanutta viikkoa <3

Terkuin,
– Marjut –

2 Comments
Previous Post
3.11.2015
Next Post
3.11.2015

2 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • KIITOS super paljon teidän ihanista viesteistä liittyen mun viime päivien stooreihin😭❤️😍
Rakkaus on tosiaan jotain mikä osaa yllättää silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa ❤️💯 Ja tää mun tyyppi tosiaan ajo mun vuoksi yhden yön takia 1000 kilsaa yllätyksenä 😭❤️ 
Niin onnellinen 💯❤️ #love #happy

"" You make my heart glow with so many feelings. "
  • Kaupallinen yhteistyö @hiipakkahuonekalut Vihdoin meillä on kunnolla säilytystilaa eteisessä ja vieläpä kauniit Anton - sarjan kaapistot 🤍 Aiemmin tilalla ollut naulakko sai lähteä! Avainlippumerkin saaneet tuotteet valmistetaan Jurvassa 🇫🇮
Mitäs pidätte uudistuneesta eteisestä? 🖤
  • Super ihana viikonloppu takana 💗🤍 Huomenna sitten lähdetään Minean kanssa Kokkolaan🚙
Mites teidän viikonloppu meni?
  • Mainos @sony Tänään me vietetään tyttöjen leffailtaa ja tää Sonyn XF90 Full Array LED 4K Ultra HD Äly televisio on ihan huikea 😍💯🎞️ 
Suuren kontrastin X-tended Dynamic Range PRO -tekniikkaa hyödyntävä 4K HDR TV takaa vaalean ja tumman alueen täydellisen hallinnan. Yksityiskohdat näkee entistä selkeämpinä!
Pakko todeta, että tätä telkkaria oon kyllä hifistellyt 🙈

Mites siellä vietetään iltaa? 🤍
  • Minealla alko tänään kesäloma ja sen kunniaksi käytiin @linnanmaki 😎🍡💗
Moniko teistä on lomalla?
  • Viime viikkoina somen päivittely on jääny vähemmälle ja elämästä on nautittu täysillä sekä tehty niitä juttuja, joista tulee hyvä mieli 🤍🤍 Muistakaa nauttia joka hetkestä ja tehdä asioista, joista nautitte ❤️

Follow Me!