hankinnat kristallivalaisin Livingspace olohuone Roomlight senkki sisustus valkoinen sisustus Vekenkaluste

Olohuoneen uudet hankinnat

Tässä nyt olisi teille kuvia uudesta tv-tasosta ja kristallivalaisimesta.Tämä Zero senkki soveltuu mielestäni loistavasti telkkarin alle. Kaunis korkeakiiltoinen taso on hankittu Vekenkalusteelta.

Löysin heidän verkkokaupan sattumoisin googlaillessani korkeakiiltoisia tasoja. Heidän sivuillaan oli todella moderneja ja kauniita huonekaluja sekä muita sisustustuotteita. Ehkä huomaattekin, että olen enemmän alkanut pitämään vähän modernimmasta tyylistä 😉 Jotenkin maalaisromanttinen tyyli ollut niin pitkään, että siihen alkoi jo kyllästymään. Vieläkin ehkä tykkäisin pelkistetymmästä tyylistä mutta kuitenkin kodikkuutta unohtamatta. Senkin päälle on tulossa vielä toinenkin upea Perfect Homen korkea kynttilänjalka.

Valaisimen löysin Roomlightin outletista josta kerroinkin tässä postauksessa. Olen todella iloinen tästä löydöstä ja vielä niin edulliseen hintaan 🙂 Meidän asuntohan on oikeasti kolmioksi tehty mutta omistajat eivät halunneet kolmatta huonetta joten tämä on nyt iso kaksio. Siitä syystä olohuoneen kattovalaisimien paikat ovat olleet vähän hassusti. Kiitos ystäväni Samin, hän siirsi valaisimen paikkaa enemmän keskelle huonetta. Nyt pidän siitä todella paljon ja se pääsee paremmin esille.

Mitäs pidätte uusista hankinnoista?

Ihanaa sunnuntaita!

Halein,
– Marjut –

8 Comments
Previous Post
29.11.2015
Next Post
29.11.2015

8 Comments

 • Anonyymi

  Hei
  Onko tuon tv-tason keskellä oleva alalaatikko tarkoituksella "yli" tuosta alalaidasta?

 • Minttu / Saa kurkistaa blogi

  Todella kaunis koti! 🙂

 • Marjut

  Ei 😀 Täytyy katsoa mikä meni kootessa vikaan 😉

 • Marjut

  Voi kiitos paljon <3 Ihanaa loppuviikkoa 🙂

 • Anonyymi

  Ihanan näköinen olohuone, mistähän tuo matto on hommattu?

 • Anonyymi

  Musta jotenkin vähän sekavan tuntuinen. Joku kuvassa ei istu, niin hyvin kuin aikaisemmissa postauksissasi. Ehkä se on se uusi muutos modernimpaa tai musta telkkari. Heh.

  Olen seurannut sinua alusta asti, ja alkanut tuntumaan, että sinulla ei ole mitään uutta annettavaa enää. Mitään millä erottuisit joukosta.
  On kuitenkin ollut kiva seurata tähän asti, mutta nyt alkanut kyllästyttämään, samat kuvat erikuvakulmasta tai tyyny vähän erillailla.
  Ihanaa joulun odotusta! ja jään tänne kuitenkin odottamaan. 🙂

 • Marjut

  Kiitos palautteestasi! On hyvä saada myös ns. risuja ja näin ollen voin ottaa niistä oppia 🙂 Ensinnäkin on ihana kuulla, että olet ollut lukijani alusta asti <3
  Tietysti voi hyvin olla, että modernimpi tyylini ei ole kaikkien mieleen ja se on tietysti makuasia. En itse ole huomannut, että blogissani kuvat olisi samanlaisia tai samasta paikasta aina otettuja. Pyrin juurikin siihen ettei kuvat olisi samoista paikoista tai aiheista. Välillä myös kyselen postaustoiveita teiltä 🙂

  Toivottavasti voin jatkossa tarjota sinulle mielekästä luettavaa ja palaute on aina tervetullutta!

  Ihanaa joulunaikaa 🙂

 • Marjut

  Kiitos 🙂 Matto on jokusen vuosi sitten hankittu Hobby Hallista.

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • [Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi] 
Smoothie cheers with my girl🍍🥥
.
.
Neidin kanssa lomaillessa pyritään pitämään nälkäkiukkua loitolla terveellisillä ja ravitsevilla välipaloilla niin kaikilla on hyvä mieli ✌🏻 Kurkkaa blogista lisää vinkkejä pitää nälkäkiukku poissa! Linkki biossa ⬆️
.
.
.
.
#arla #arlamore #onthego
#meandminime #motheranddaugther #summer #terrace #terassi #kesä #patio
 • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
 • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
 • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
 • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!
 • Home alone since don't even remember when 😜 Actually I don't like to sleep alone and I always sleep light on 🙈 Anybody else?
.
.
.
Täällä ollaan yksin kotona sitten, varmaan Minean syntymän 😜 Tykkään olla yksin mutten tykkää nukkua yksin🙈 Nukunkin aina valot päällä😅 Muita kohtalotovereita?
.
.
.
#interiorinspiration #interior4you1 #interior_design

Follow Me!