hankinnat kristallivalaisin Livingspace olohuone Roomlight senkki sisustus valkoinen sisustus Vekenkaluste

Olohuoneen uudet hankinnat

Tässä nyt olisi teille kuvia uudesta tv-tasosta ja kristallivalaisimesta.Tämä Zero senkki soveltuu mielestäni loistavasti telkkarin alle. Kaunis korkeakiiltoinen taso on hankittu Vekenkalusteelta.

Löysin heidän verkkokaupan sattumoisin googlaillessani korkeakiiltoisia tasoja. Heidän sivuillaan oli todella moderneja ja kauniita huonekaluja sekä muita sisustustuotteita. Ehkä huomaattekin, että olen enemmän alkanut pitämään vähän modernimmasta tyylistä 😉 Jotenkin maalaisromanttinen tyyli ollut niin pitkään, että siihen alkoi jo kyllästymään. Vieläkin ehkä tykkäisin pelkistetymmästä tyylistä mutta kuitenkin kodikkuutta unohtamatta. Senkin päälle on tulossa vielä toinenkin upea Perfect Homen korkea kynttilänjalka.

Valaisimen löysin Roomlightin outletista josta kerroinkin tässä postauksessa. Olen todella iloinen tästä löydöstä ja vielä niin edulliseen hintaan 🙂 Meidän asuntohan on oikeasti kolmioksi tehty mutta omistajat eivät halunneet kolmatta huonetta joten tämä on nyt iso kaksio. Siitä syystä olohuoneen kattovalaisimien paikat ovat olleet vähän hassusti. Kiitos ystäväni Samin, hän siirsi valaisimen paikkaa enemmän keskelle huonetta. Nyt pidän siitä todella paljon ja se pääsee paremmin esille.

Mitäs pidätte uusista hankinnoista?

Ihanaa sunnuntaita!

Halein,
– Marjut –

8 Comments
Previous Post
29.11.2015
Next Post
29.11.2015

8 Comments

 • Anonyymi

  Hei
  Onko tuon tv-tason keskellä oleva alalaatikko tarkoituksella "yli" tuosta alalaidasta?

 • Minttu / Saa kurkistaa blogi

  Todella kaunis koti! 🙂

 • Marjut

  Ei 😀 Täytyy katsoa mikä meni kootessa vikaan 😉

 • Marjut

  Voi kiitos paljon <3 Ihanaa loppuviikkoa 🙂

 • Anonyymi

  Ihanan näköinen olohuone, mistähän tuo matto on hommattu?

 • Anonyymi

  Musta jotenkin vähän sekavan tuntuinen. Joku kuvassa ei istu, niin hyvin kuin aikaisemmissa postauksissasi. Ehkä se on se uusi muutos modernimpaa tai musta telkkari. Heh.

  Olen seurannut sinua alusta asti, ja alkanut tuntumaan, että sinulla ei ole mitään uutta annettavaa enää. Mitään millä erottuisit joukosta.
  On kuitenkin ollut kiva seurata tähän asti, mutta nyt alkanut kyllästyttämään, samat kuvat erikuvakulmasta tai tyyny vähän erillailla.
  Ihanaa joulun odotusta! ja jään tänne kuitenkin odottamaan. 🙂

 • Marjut

  Kiitos palautteestasi! On hyvä saada myös ns. risuja ja näin ollen voin ottaa niistä oppia 🙂 Ensinnäkin on ihana kuulla, että olet ollut lukijani alusta asti <3
  Tietysti voi hyvin olla, että modernimpi tyylini ei ole kaikkien mieleen ja se on tietysti makuasia. En itse ole huomannut, että blogissani kuvat olisi samanlaisia tai samasta paikasta aina otettuja. Pyrin juurikin siihen ettei kuvat olisi samoista paikoista tai aiheista. Välillä myös kyselen postaustoiveita teiltä 🙂

  Toivottavasti voin jatkossa tarjota sinulle mielekästä luettavaa ja palaute on aina tervetullutta!

  Ihanaa joulunaikaa 🙂

 • Marjut

  Kiitos 🙂 Matto on jokusen vuosi sitten hankittu Hobby Hallista.

Leave a Reply

Instagram

 • Autumn vibes 🍂🍁
Kävin tänään työhaastattelussa ja julkaisin sitä koskien uuden IG-TV videon! Millä fiiliksillä te meette työhaastiksiin? Jännittääkö teitä koskaan?
.
.
#flower #flowerpower #kukkakimppu #syyskukka #flowerbouquet #bouquet #ihanakukkanen #autumnstyle #autumnvibes
 • Mainos/AD x @lindexofficial /
Winter I'm ready for you with my 🐻 coat! .
.
Oikein odotan jo, että saan heittää tämän ihanan teddytakin päälleni 🐻 Tykkäättekö yhtä paljon kuin mä?
.
.
 • Tänään tuli siivottua kunnolla ja ai, että oli ihana tulla puhtaaseen kotiin ❤️ Kivaa iltaa ihanaiset 😘
.
.
Have a relaxing evening people 💗
.
.
#olohuone #interior4you1 #interiorinspiration #instablogitfinland #livingroominterior #livingroomdecor #livingroomdecor #laatukaluste #nivalanlaatukaluste #flos2097 #ruokailutila #ruokapöytä #pyöreäpöytä #valkoinenkoti #valkoinenpöytä #diningtable #scandinavianhome #scandicinterior #instakodit #etuovisisustus #whitehome
 • Parasta just nyt ❤️ Vitsit tää viikko meni ihan super nopeesti! Mitäs vkl suunnitelmia teillä on? Ps. Nuo kukat sais viskata jo meneen 🙈
.
.
.
Home right now ❤️ Any plans for the weekend?
.
.
 • Miten teidän torstai on mennyt? Mulla oli tänään hammaslääkäri, kun pelkäsin mulla olevan elämäni eka reikä, mutta eipä ollutkaan, huh 👏🏻 Mitä tuntemuksia hammaslääkäri teissä aiheuttaa? 😁
.
.
.
How was your day sweeties? 💛
 • Voi Habitare minkä sisustusvimman sait aikaan 💭 Mietin mm. pitäisikö maalata tuo olohuoneen takaseinä beigeksi - mitäs sanotte? Storyista löydätte Habitare fiiliksiä!
.
.
I was wondering that should I paint that livingroom wall to beige?
.
.
#sisustusinspiraatio #scandinavianhome #mynordicroom #scandicinterior #instakodit #etuovisisustus #whitehome

Follow Me!