HALI Harmony Living hopeinen poro Livingspace olohuone poro Roomlight sisustus sähkötakka valkoinen sisustus

Upeat sarvipäät

Tiedättekö sen tunteen, kun näkee jotain ja ajattelee, että tuosta en kyllä koskaan tule pitämään? Näin kävi minulle näiden porojen kanssa. Jostain syystä luulin etten tule niitä meille koskaan hankkimaan. Mutta kuinkas kävikään?

Nykyään rakastan kaikenlaisia poroja ja ennen kaikkea näitä Roomlightin upeita sarvipäitä.  Näillä eleganteilla poroilla on korkeutta sarvineen jopa 30 cm, joten ovat todella näyttävät. Varsinkin näin jouluaikaan nämä ovat täydelliset tuomaan juuri oikean tunnelman 🙂 Saa nähdä löytääkö joku toisenlainenkin sarvipää meiltä vielä paikkansa. Joudun nyt ehkä myöntämään olevani aikas hurahtanut näihin ihaniin otuksiin <3

Näitä kauniita poroja voi hankkia itselleen Kauniaisissa sijaitsevasta ihanasta Harmony Living liikkeestä. Ensi viikolla lisää tästä nimensä mukaisesta tunnelmallisesta ja harmoonisesta Halista.

Löytyykö sieltä muita poroihin hurahtaneita?  😉

(porot saatu)

Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava viikonloppua <3

Halein,
– Marjut –

4 Comments
Previous Post
15.11.2015
Next Post
15.11.2015

4 Comments

 • Heculina

  Olen nyt tänä vuonna vasta hurahtanut näihin poroihin oikein kunnolla! Saanko kysyä mistä tuo peili on?

 • Noora

  Ihanat nuo porot! Laitoit eilen instagramiin (17.11) kuvan, jossa olohuoneessa koristetyyny ("There is a story in everything"), ihastuin taustalla olevaan valkoiseen koriin/ laatikkoon. Mistä se on ostettu? Kiitos jo etukäteen!

 • Marjut

  Ihana kuulla, että muutkin on hullaantunut poroista! 🙂 Peili on ostettu Kodin 1 myymälästä 😉

 • Marjut

  Eikös ookkin 🙂 Valkoinen rottinki arkku on aikanaan ostettu Kokkolasta N-Style myymälästä. Voin pitää sinut mielessä, jos joskus päätän luopua siitä 😉

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!