Clas Ohlson joulukuusi lattiakynttelikkö Livingspace olohuone sisustus sähkötakka tekokuusi valkoinen sisustus

”Joulupuu on rakennettu…”

Siinä se meidän joulukuusi nyt sitten on, mitäs pidätte?

Itse ollaan kyllä tosi tyytyväisiä kokonaisuuteen vaikka J:n mielestä koristeita olisi voinut olla kuulemma vähemmän 😀 Mielestäni niitä voisi laittaa vielä hieman lisääkin 😉

 

Tuuhea muovinen kuusi on hankittu Clas Ohlsonilta ja voin suositella sitä kaikille tekokuusta miettiville. Pelkkä ajatus tekokuusesta oli aluksi vähän nihkeä mutta nähdessäni tämän yksilön ajatus muuttui heti. Jotain myös kertoo se, että J sanoi kuusen olevan verrattavissa aitoon. Minä kun pelkäsin aluksi hänen teilaavan koko kuusen 😀

Koristeita on hankittu niin White on Whitesta, Clas Ohlsonilta kuin Sinellistä.  Koristeissa pysyttelin hopean ja valkoisen väreissä, näin kuusen kaunis vihreä väri pääsee sieltä esille. Rusetit ovat mielestäni söpöjä yksityiskohtia ja ehkä hieman vievät perinteisen nauhan asemaa. Valoja en myöskään erikseen kuuseen laittanut ja onhan ikkunoissa kauniin hopeiset joulutähdet. Tähdetkin ovat muuten Clasulta ostettu.

Vielä olisi etsinnässä havuköynnös takan päälle, joten mikäli jollain on sellaisesta havaintoja niin vinkkaahan 🙂

Joko teillä on koti verhoiltu jouluntunnelmaan?

Halein,
– Marjut –

4 Comments
Previous Post
16.12.2015
Next Post
16.12.2015

4 Comments

 • Katja / Lilla Tirlittan

  Tosi kaunis kuusi kyllä! Katsoin samaa Clasulla ja oli niin aidon näköinen, että meinasin hankkia meillekin 🙂

 • Heli

  Ihana kuusi ja kaunis koti 🙂

 • Anne

  Onpas ihanan kaunista ja tunnelmallista! <3

 • Marja

  Oi! Todella kaunista!!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
 • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
 • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^
 • Long time no #selfie ✌🏻
Vaikka rakastan visuaalisesti kauniita kuvia niin silti musta on kiva välillä laittaa tänne ihan tällaisia hetkessäkin napattuja kuvia 📷
Ihanaa viikkoa murut 💋
 • Ihana viikonloppu vietetty Pohjanmaan vieraiden kanssa💗 Leivottiin vielä Minean kanssa tänään pipareita, kun oli jäänyt taikinaa pakkaseen 😋
Miten teidän viikonloppu meni?
 • Oh God I'm so proud about my hair 🦁❤️ En voi uskoa, että 1,5 vuodessa oon saanu mulle takaisin näin mielettömän upeat ja paksut hiukset 😍 #FUCKCANCER 
Ja hei ihan hyvin sitä on pärjännyt ilman ripsienpidennyksiä 🤭
Kivaa torstaita ihanat!

Follow Me!