arvonta Hemtex kärkkäinen liinavaatteet Livingspace sisustus Sponsoroitu

Pehmoisen paketin arvonta

Loistavia uutisia ihanat!

Kärkkäiselle on tullut valikoimiin Hemtexin tuotteita ja sen yhteistyön tiimoilta sain heiltä arvottavaksi teille ihanan pehmoisen paketin <3 Olen maininnut teille Kärkkäisestä jo aiemmin sisustustakkapostauksessa, johon pääset tästä. 


Hemtexin tuotteista löytyy nyt kauniita liinavaatteita ja pyyhkeitä. Kärkkäiselle tulee koko ajan lisää heidän tuotteita valikoimiin, joten kannattaa välillä käydä kurkkaamassa verkkokauppaa. Ja verkkokaupastahan löytyy kaikki mitä tavarataloissakin myydään 🙂

Minulla on ilo arpoa teille tämä ihana setti Hemtexin tuotteita (arvo 69,80 eur)

Tämä arvottava paketti sisältää nämä laadukkaat tuotteet:

HEMTEX LIVING 70X140CM HARMAAFROTEEPYYHE

HEMTEX LIVING 150X260 PERCALE VALKOINEN ALUSLAKANA                    

HEMTEX LIVING 50X70CM VAALEN PUNAINEN FROTEEPYYHE                   

HEMTEX RANDI 2-OS PERCALE HARMAA PUSSILAKANASETTI

Osallistumaan pääset näin;

1.  Saat yhden lipukkeen kommentoimalla postaukseen nimesi 

2. Saat kaksi lipuketta kommentoimalla nimesi ja klikkaamalla itsesi Kärkkäisen seuraajaksi Instagramissa, jonne pääset tästä 
Kommentoi postaukseen joko vain nimesi tai sekä nimi+1 jolloin tiedän sinun olevan mukana kahdella arvalla.

Arvonta päättyy sunnuntaina 6.12.15 klo. 22.00 ja voittaja julkistetaan heti maanantain aikana.

Osallistumisaikaa ei ole montaa päivää joten kannattaa osallistua kahdella lipukkeella jolloin tuplaat mahdollisuutesi 😉

Onnea arvontaan 🙂

Halein,
– Marjut –

150 Comments
Previous Post
3.12.2015
Next Post
3.12.2015

150 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
  • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!