Desenio juliste Livingspace lukija-alennus makuuhuone sisustus sisustustaulu Sponsoroitu

Uudet sisustustaulut

Sain Deseniolta viime kuussa viestiä, jossa he kysyivät haluaisinko valita heidän julisteistaan minun lemppareitani. Vastaus oli ehdottomasti kyllä! Olinhan tilannut jo aiemmin heiltä Coco Chanelin julisteen, johon olen ollut todella tyytyväinen.

Desenio on verkkokauppa, josta voi tilata laadukkaita julisteita. Heidän valikoimissaan on vaikka minkälaisia julisteita ja sisustustauluja. Esimerkiksi kategorioista muoti, eläimet ja erilaiset tekstit on helppo etsiä itseään kiinnostavia kuvia. Hetken pitikin ihan miettiä mitkä haluaisin. Olin jo aiemmin katsellut Jimmy Choon upeita korkkareita, joten niistä siis lähdettiin liikkeelle. Niiden kaveriksi sopiikin sitten kivasti tuo Lipstick kuva. Jotenkin myös teksti ” I only drink champange on two occasions, when I’m in love and when Im not ” oli niin osuva, että pitihän sekin valita:)
Toimitus on kyllä ollut ihan supernopeaa ja siitä isot propsit. Julisteilla on helppoa ja edullista luoda sisustukseen pienen särmän ja ne ovat kaikin puolin ajattomia.

Tällä hetkellä paras paikka tauluille on makuuhuoneessa mutta katsotaan milloin mieli paikan suhteen muuttuu 😉

Käyttämällä alennuskoodia Marjutxmas saatte -15 % alennuksen.  Tilatkaa itsellenne tai vaikka ystävälle joululahjaksi näitä tyylikkäitä julisteita.
Alennus on voimassa heti ja päättyy 9.12.15

julisteet saatu, kehykset Chlas Ohlson

Terkuin,
– Marjut –

No Comments
Previous Post
2.12.2015
Next Post
2.12.2015

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Vihdoin perjantai 💛 Voitteko uskoa, että tuolla meidän hoitokissalla alko juoksuaika😳 Jep ja voin kertoa, että neidin serenadi soi päivin ja öin🤯 Eli tällä hetkellä hän on kiva, kun syö ja nukkuu😂 Söpö hän silti on 😍
Miltäs teidän viikonloppu näyttää?
.
.

Have a lovely weekend💛
  • I got weekend bouquet* early this week 🌼🌼 How was your day? *sponsored @munkkivuorenpuutarhakeidas
.
.
Sain ihanan viikonloppu kimpun* jo tänään 🌼🌼 Mites teidän päivä meni? *kimppu saatu @munkkivuorenpuutarhakeidas
  • Viime päivät ovat kuluneet lähinnä työpaikkailmoituksia selaillessa 🧐 Päivitin myös CV:n uuteen uskoon ja oon nyt tosi tyytyväinen siihen 👌🏻
Ois kiva kuulla mitä te teette työksenne?
.
.

Last few days I have watched all kind of job advertisement 🧐 Also I updated my CV 👌🏻 I would like to know what kind of work you do?
  • It's almost Friday ✌🏻 Have a lovely evening people 🖤
.
.
Ps. That lamp ❣️
.
.
.
Huh pian ollaan jo perjantaissa ✌🏻 Mites siellä on viikko mennyt? Ihanaa iltaa kaikki siellä 🖤
.
.
Ps. Toi lamppu ❣️
  • Look what a beauty Elsa cat we had here 😍🐱 Elsa is scotish strait and she is 9 months old. We have her again on Saturday and she is staying with us over a week 😍 Guess is Minea excited about Elsa 🙉 Anybody else having cat? .
.

Näittekin varmaan storiesin puolella meidän ihanan kyläläisen 😍🐱 Hän on Elsa ja rodultaan scotish strait. Hän kävi yökylässä nyt ja tulee sitten lauantaina meille viikoksi hoitoon 😍 Arvaatte varmaan kuinka innoissaan Minea hänestä on🙉 Onko siellä muilla kissoja?
  • This pic tells how did our last trip on summer holiday went at Tampere 😍 Today Minea started day care again and it's time to get back to our daily routines. This holiday was so lovely and I was so proud of her ❣️
.
.
.
Tämä kuva kertoo mikä fiilis meidän kesäloman vikasta reissusta Tampereella jäi 😍 Tänään oli aika palata arkeen päiväkodin alkamisen myötä. Mennyt kesäloma oli aivan ihana ja olin niin ylpeä Mineasta hänen jäädessä reippaana päikkyyn❣️ Onko muita joiden pienet palasi päiväkotiin tänään?
.
.
.
.
#summerholiday #motheranddaugther #minime @lillan_hotel_cafe_butik #hotellife #visittampere @visittampereofficial

Follow Me!