hankinnat Lene Bjerre Livingspace maison helsinki ruusukimppu sisustus tekokukka valkoinen sisustus

Ikuiset kukat

Joskus ajattelin, että tekokukat ovat aivan kamalia ja minä en kyllä ikinä sellaisia hanki. Noh, kuinkas sitten kävikään 😀 Meiltä löytyy nyt liljoja, ruusuja, pioneja… Viimeisimpänä tulokkaana tämä kaunis kimppu Maison Helsinki liikkeestä.

Ihastuin tähän oitis sen nähtyäni ja vaikka hinta onkin näissä aina enemmän kuin oikeissa kukissa täytyy muistaa, että nämä ovat kukat kestävät ikuisesti.
Huomaan, että kesä on jo kovasti mielessä ja sitä kautta vaaleanpunainen värikin varmaan löytää tiensä meidän sisustukseen.

Pidättekö te tekokukista? Vai onko ehdoton ”ei” ?

Pian suuntaamme auton kohti Hämeenlinnaa <3

Terkuin,
– Marjut –

3 Comments
Previous Post
16.1.2016
Next Post
16.1.2016

3 Comments

 • Anonyymi

  Hei! Mistä se sinun kattokruunusi on ostettu? Täydellinen ja olen etsinyt juuri samallaista!! Muistatko paikkaa ja hintaa?:)

 • Marjut

  Moikka! Löysin sen Roomlightin outletista Espoosta ja oli alessa 100€. Askossa pitäisi olla tai sitten soitat Roomlightille ja kysyt ketä jälleenmyy tätä heidän valaisintaan 🙂
  Toivottavasti löytyy!

 • Anonyymi

  Hei, sinulla on tosi nätti sisustustyyli! 🙂
  Voisitko kertoa mistä tuo kukkaruukku/maljakko ja metallialunen on ostettu? Olen etsinyt samantyylisiä jo pitkän aikaa tuloksetta.

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Mainos @sony Tänään me vietetään tyttöjen leffailtaa ja tää Sonyn XF90 Full Array LED 4K Ultra HD Äly televisio on ihan huikea 😍💯🎞️ 
Suuren kontrastin X-tended Dynamic Range PRO -tekniikkaa hyödyntävä 4K HDR TV takaa vaalean ja tumman alueen täydellisen hallinnan. Yksityiskohdat näkee entistä selkeämpinä!
Pakko todeta, että tätä telkkaria oon kyllä hifistellyt 🙈

Mites siellä vietetään iltaa? 🤍
 • Minealla alko tänään kesäloma ja sen kunniaksi käytiin @linnanmaki 😎🍡💗
Moniko teistä on lomalla?
 • Viime viikkoina somen päivittely on jääny vähemmälle ja elämästä on nautittu täysillä sekä tehty niitä juttuja, joista tulee hyvä mieli 🤍🤍 Muistakaa nauttia joka hetkestä ja tehdä asioista, joista nautitte ❤️
 • Kaupallinen yhteistyö @kauppakeskusitis // Kerrankin löysin #kesäale sta jotain mitä oikeasti tarvitsin - kylppärin maton, käsipyyhkeitä ja tuoksukynttilän 🤍 Suosittelen kurkkamaan #kauppakeskusitis alet, joita löytyy lähes kaikista liikkeistä!
Mitäs muuten pidätte kylppäristä?
 • Vitsi miten huikeen ihana päivä tänään on ollut☀️💗 Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko! 
Mites teidän sunnuntai on menny?

What a lovely day we had today 💗
 • R a k a s t a n näitä helteitä💛☀️
Mites muut? Illaksi viel keskustaan istuskeleen ja huomen neiti tulee mulle🧡
Kivaa viikonloppua!

Follow Me!