Hotelli Vanajanlinna Hämeenlinna Livingspace miniloma Oma elämä Sponsoroitu

Rentouttava miniloma Vanajanlinnassa

Suuntasimme lauantaina J:n kanssa minilomalle tunnin ajomatkan päähän Helsingistä. Määränpäämme oli Hämeenlinnassa sijaitseva hotelli Vanajanlinna. Emme olleet kumpikaan paikassa ennen käyneet, joten jännityksella odotimme mitä tuleman piti. Pihatietä ajaessamme meitä odotti upea kartanonäkymä. Pakkasen paukkuessa lähes -20 astetta oli taivaskin maalautunut kauniin väriseksi. Tähän mennessä näyttää hyvältä 🙂

Sisäänastuessamme tuntui kuin olisimme tulleet keskiajalle. Iloinen vastaanottovirkailija Tuija otti meidät vastaan ja kävimme ensin viemässä tavarat huoneeseemme. Vieraat pääsevät halutessaan opastetulle kierrokselle Linnassa. Näimpä mekin sitten Tuijan johdatuksella lähdimme kiertämään 3000 m2 kokoista Linnaa. Saimmekin kokea melkoista historian havinaa kuunnellessamme tarinoita aina linnan rakentamisesta, sen asukkaista ja tapahtumista tälle vuosisadalle. J on erittäin kiinnostunut historiasta, joten hänhän oli todella innostunut kaikesta kuulemastaan.

Pääsimme näkemään mm. salakapakan ja Mannerheimin huoneen. Linnan kauniit yksityiskohdat ja mm. alkuperäiset taulut, lattiat ja valaisimet viestivät menneestä ajasta. Upea Linna pitää sisällään puitteet monenlaisiin yöpymisiin ja tapahtumiin.

Linnasta löytyy myös day spa, kuntosali ja sekä kesäisin golffareita hemmotellaan upeilla viheriöillä.
Erityisesti kesäisin Linnan upea puutarha on haluttu paikka häiden järjestämiseen. Selailimmekin hääkirjaa, johon oli koottu kauniita hääkuvia ja hieman jäimme pohtimaan olisiko tämä kenties yksi vaihtoehto meidän tuleville hääjuhlillemme <3

Tämän valaisimen, kun saisi kotiin <3

Poksautimme huoneessamme skumppapullon merkkipäivämme kunniaksi ja oli niin ihanaa vain olla ja rentoutua <3 Lähiaikoina on hieman työstressiä,  joten tämä hemmotteluhetki tuli juuri sopivaan aikaan.

Illallistimme Linnan ala carte ravintolassa, jossa kokkina toimii Chef de cuisine, Top Chef – ohjelmastakin tuttu Mika Jokela. Alkupalaksi keittiön puolesta tarjottiin grillattua ankan maksaa, joka todella vei ennakkoluuloni maksan suhteen. Pääruoaksi valitsimme härän ulkofilettä ja nieriää ja täytyy sanoa, että ne veivät kielen mennessään. Aina on saatava myös hieman makeaa, joten otammekin useasti jälkkärin J:n kanssa puoliksi. Näin myös tällä kertaa ja päädyimme samettisen pehmeään suklaaganocheen. Ruoka oli kaiken kaikkiaan onnistunut ja moni muuten käykin ravintolassa syömässä vaikkei linnassa yöpyisikään.

Myöhemmin illalla päätimme vielä lähteä saunomaan ja tarkoitus oli pyörähtää myös lumihangessa, mutta pakkasen paukkuessa se jäi ajatusasteelle 😀

Sunnuntaiaamuna herätessämme huoneemme ikkunasta avautui talvinen ihmemaa. Nouseva aurinko kimmelsi hangilla ja pakkanenkin oli hieman lauhtunut. Suuntasimme aamupalalle, josta J odotti eniten nakkeja ja munakasta 😀 Noh, kyllähän siellä oli paljon paljon muutakin ja saimmekin masut täpötäyteen.
Junior sviittimme sijaitsi linnan kolmannessa kerroksessa. Huoneessa oli kaksi erillistä huonetta sekä kylpyhuone.

Majesteettinen sänky,  levollinen tunnelma ja upeat näkymät järven suuntaan sai todella unohtamaan kiireen. J sanoikin kotiin lähteissämme reissun tuntuneen paljon pidemmältä ja hyvä niin, silloinhan reissu on ollut onnistunut 🙂

*postaus totetutettu yhteistyössä Vanajanlinnan kanssa

Kiitos vielä hotelli Vanajanlinnalle ihanasta minilomasta!

Terkuin,
– Marjut –

No Comments
Previous Post
18.1.2016
Next Post
18.1.2016

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Be proud of yourself ❤️
En varmaan aiemmin olisi uskaltanut julkaista vastaavaa kuvaa itsestäni, mutta oon vain niin onnellinen mennessäni rinnankorjaukseen 🙏🏻 Oon saanu mun kropan takaisin ja sitä myöden itsevarmuus on palannut suurempana kuin koskaan. Jotenkin sitä kaiken tämän jälkeen osaa arvostaa omaa vartaloa eri tavalla ja kantaa sen myös arvokkaasti. Tämä tunne on ihan 💯💯
Muistakaa, että te jokainen olette upeita sellaisina kuin olette, kunhan näette itse itsenne upeana❤️
#fuckcancer 
Blogissa lisää aiheesta! *asu saatu
  • Years' goe's by but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!

Follow Me!