finnmari hankinnat Lene Bjerre Livingspace moderni sisustus olohuone sisustusliike Hyvinkää sisustusliike vinkki tekstiili leila valkoinen sisustus varjostin villa sandra

Upeat uudet hankinnat & vinkit Hyvinkään liikkeisiin

Moikka!

Päätimme eilen lähteä ostosreissulle Hyvinkäälle. Anopin etsinnässä oli patinoitunut tarjotin ja arvelin sellaisen löytyvän jostain näistä liikkeistä.  En ole hetkeen työn puolesta sillä suunnalla käynyt, joten aikaa on viime käynnistä vierähtänyt.

Olen jo aiemminkin maininnut teille muutamasta hyvästä liikkeestä siellä, tästä pääset lukemaan aiemman postauksen.  Ensimmäiseksi suuntasimme keskustassa sijaitsevaan Tekstiili Leilaan. Heiltä sitten löysimmekin heti sopivan tarjottimen anopin iloksi 🙂 Harmikseni en tarjottimesta saanut teille kuvia, kun J:n vanhemmat ehtivät jo lähteä ennen tätä postausta. Olen kovasti tykästynyt liikkeen tyynyvalikoimaan ja sieltä ovat nykyisetkin raidalliset olohuoneen tyynyt. Olen miettinyt, että haluaisin hieman enemmän harmaata ja hopeaa myös tekstiileihin. Löysinkin jälleen heiltä nämä täydellisesti sopivat tyynyt, joissa on juuri sopiva ripaus hopean hohtoa. Hintakin sisätyynyineen vain 15,90 €.

Seuraavaksi suuntasimme kauppakeskus Willaan, jossa sijaitsee kaksi seuraavaa liikettä. Sisustusliike Villa Sandra oli minulle uudempi tuttavuus, kun viime kerralla käydessäni se oli kiinni. Liike oli todella ihastuttava ja täynnä upeita esineitä. Valikoimissa on useita tuotemerkkejä ja myös sisustussuunnittelua ja hierontapalveluita on mahdollista saada. Heiltä löysin tämän todellisen Lene Bjerren aarteeni <3 Upea maljakko jota voi käyttää monenlaiseen tarkoitukseen. Olin nähnyt joskus tämän sarjan saippuapumppupullon ja tykästyin siihen kovasti jo silloin. Tämän nähtyäni oli selvää, että se lähtisi mukaani 😉 Sattuimoisin löysin vielä citymarketista käydessämme tämän kauniin kimpun, joka oli vielä alennuksessa. Loistava sattuma siis 😉 Myös anoppini löysi Sandrasta ihanan puuterintuoksuisen käsisaippuan kotiin viemiseksi. Tähän liikkeeseen on tultava ehdottomasti uudestaan, suosittelen!

Viimeinen liike on ihastuttava Finnmari. Heiltä olen hankinnut jo aiemmin paljon kysytyt tekoruusut. Ja niitäkin oli pakko tällä kertaa ostaa lisää. Minulla oli etsinnässä uudet varjostimet Clas Ohlsonilta ostettuihin lampunjalkoihin. Aika sattumaa oli, että nämä kaksi beigen sävyistä varjostinta olivat kaksi viimeistä ja vielä 8 euroa kappale. Niistä oli kuulemma mennyt lampunjalat rikki ja myytiin siksi erikseen. No minulle se sopi hyvin, kun jalat olivat kerta jo valmiina. Tiedoksi, että he myyvät näitä varjostimia lampunjalkoineen kyllä vielä.
Kotiin tullessani aloin tietysti heti laittamaan uudet tavarat paikoilleen 😀 No niin siinä sitten kävi etten ollut katsonut minkä kokoiset varjostimet jalkoihin käyvät. Joten eiköhän ne olleet liian pienet kooltaan lampunjalkaan laitettavaksi. Hetkeksi ehdin vaipua epätoivoon, mutta onneksi J:n isä keksi laittaa varjostimet lampun avulla paikoilleen. Pysyvät nyt siis ilman, että ovat varsinaisesti jalassa itsessään kiinni, nokkelaa eikös 😉

Tämä maljakko on myös ostettu Tekstiili Leilasta

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen löytöihini ja olohuone sai jälleen uutta ilmettä.

Mitäs pidätte? Oletteko te käyneet Hyvinkään liikkeissä?

Ihanaa sunnuntaita <3

Halein,
– Marjut –

4 Comments
Previous Post
3.1.2016
Next Post
3.1.2016

4 Comments

 • Anne H

  Kiva kuulla lisää vinkkejä Hyvinkään suunnalle! Poikaystäväni on sieltä kotoisin ja käymme siellä vähintään kerran kuukaudessa pyörähtämässä. Finnmarista olen minäkin tehnyt huippulöytöjä, mutta nuo kaksi muuta olivat aivan uusia. Menen ehdottoamasti ensi kerralla tutustumaan, kiitos sulle! 🙂

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Anonyymi

  Hei,
  Tutustuin ensi kertaa blogiisi. Kivoja juttu ja tuo olohuone pisti silmään, sillä suunnittelen remonttia omassani seiniin. Muistatko/tiedätkö mikä valkoinen sävy teillä on? En katsellut blogia vielä pidemmälle, voi olla että sieltäkin löytyisi.

  Kirpsakkaa pakkaspäivää!
  Sirpa

 • Marjut

  Moikka! Ompas kiva, että vinkeistäni on apua 🙂 Toivottavsti löytyy kaikkea ihanaa!

 • Marjut

  Hei Sirpa! Kiitos viestistäsi 🙂 Asumne vuokra-asunnossa joten tarkasti en osaa vastata mutta epäilen kyllä maalarin valkoista. Saattaa olla hieman kulunut valkoinen kun ei ole rakentamisen (-05) jälkeen maalattu.
  Kivaa keskiviikkoa 🙂

Leave a Reply

Instagram

 • Vihdoin perjantai 💛 Voitteko uskoa, että tuolla meidän hoitokissalla alko juoksuaika😳 Jep ja voin kertoa, että neidin serenadi soi päivin ja öin🤯 Eli tällä hetkellä hän on kiva, kun syö ja nukkuu😂 Söpö hän silti on 😍
Miltäs teidän viikonloppu näyttää?
.
.

Have a lovely weekend💛
 • I got weekend bouquet* early this week 🌼🌼 How was your day? *sponsored @munkkivuorenpuutarhakeidas
.
.
Sain ihanan viikonloppu kimpun* jo tänään 🌼🌼 Mites teidän päivä meni? *kimppu saatu @munkkivuorenpuutarhakeidas
 • Viime päivät ovat kuluneet lähinnä työpaikkailmoituksia selaillessa 🧐 Päivitin myös CV:n uuteen uskoon ja oon nyt tosi tyytyväinen siihen 👌🏻
Ois kiva kuulla mitä te teette työksenne?
.
.

Last few days I have watched all kind of job advertisement 🧐 Also I updated my CV 👌🏻 I would like to know what kind of work you do?
 • It's almost Friday ✌🏻 Have a lovely evening people 🖤
.
.
Ps. That lamp ❣️
.
.
.
Huh pian ollaan jo perjantaissa ✌🏻 Mites siellä on viikko mennyt? Ihanaa iltaa kaikki siellä 🖤
.
.
Ps. Toi lamppu ❣️
 • Look what a beauty Elsa cat we had here 😍🐱 Elsa is scotish strait and she is 9 months old. We have her again on Saturday and she is staying with us over a week 😍 Guess is Minea excited about Elsa 🙉 Anybody else having cat? .
.

Näittekin varmaan storiesin puolella meidän ihanan kyläläisen 😍🐱 Hän on Elsa ja rodultaan scotish strait. Hän kävi yökylässä nyt ja tulee sitten lauantaina meille viikoksi hoitoon 😍 Arvaatte varmaan kuinka innoissaan Minea hänestä on🙉 Onko siellä muilla kissoja?
 • This pic tells how did our last trip on summer holiday went at Tampere 😍 Today Minea started day care again and it's time to get back to our daily routines. This holiday was so lovely and I was so proud of her ❣️
.
.
.
Tämä kuva kertoo mikä fiilis meidän kesäloman vikasta reissusta Tampereella jäi 😍 Tänään oli aika palata arkeen päiväkodin alkamisen myötä. Mennyt kesäloma oli aivan ihana ja olin niin ylpeä Mineasta hänen jäädessä reippaana päikkyyn❣️ Onko muita joiden pienet palasi päiväkotiin tänään?
.
.
.
.
#summerholiday #motheranddaugther #minime @lillan_hotel_cafe_butik #hotellife #visittampere @visittampereofficial

Follow Me!