finnmari hankinnat Lene Bjerre Livingspace moderni sisustus olohuone sisustusliike Hyvinkää sisustusliike vinkki tekstiili leila valkoinen sisustus varjostin villa sandra

Upeat uudet hankinnat & vinkit Hyvinkään liikkeisiin

Moikka!

Päätimme eilen lähteä ostosreissulle Hyvinkäälle. Anopin etsinnässä oli patinoitunut tarjotin ja arvelin sellaisen löytyvän jostain näistä liikkeistä.  En ole hetkeen työn puolesta sillä suunnalla käynyt, joten aikaa on viime käynnistä vierähtänyt.

Olen jo aiemminkin maininnut teille muutamasta hyvästä liikkeestä siellä, tästä pääset lukemaan aiemman postauksen.  Ensimmäiseksi suuntasimme keskustassa sijaitsevaan Tekstiili Leilaan. Heiltä sitten löysimmekin heti sopivan tarjottimen anopin iloksi 🙂 Harmikseni en tarjottimesta saanut teille kuvia, kun J:n vanhemmat ehtivät jo lähteä ennen tätä postausta. Olen kovasti tykästynyt liikkeen tyynyvalikoimaan ja sieltä ovat nykyisetkin raidalliset olohuoneen tyynyt. Olen miettinyt, että haluaisin hieman enemmän harmaata ja hopeaa myös tekstiileihin. Löysinkin jälleen heiltä nämä täydellisesti sopivat tyynyt, joissa on juuri sopiva ripaus hopean hohtoa. Hintakin sisätyynyineen vain 15,90 €.

Seuraavaksi suuntasimme kauppakeskus Willaan, jossa sijaitsee kaksi seuraavaa liikettä. Sisustusliike Villa Sandra oli minulle uudempi tuttavuus, kun viime kerralla käydessäni se oli kiinni. Liike oli todella ihastuttava ja täynnä upeita esineitä. Valikoimissa on useita tuotemerkkejä ja myös sisustussuunnittelua ja hierontapalveluita on mahdollista saada. Heiltä löysin tämän todellisen Lene Bjerren aarteeni <3 Upea maljakko jota voi käyttää monenlaiseen tarkoitukseen. Olin nähnyt joskus tämän sarjan saippuapumppupullon ja tykästyin siihen kovasti jo silloin. Tämän nähtyäni oli selvää, että se lähtisi mukaani 😉 Sattuimoisin löysin vielä citymarketista käydessämme tämän kauniin kimpun, joka oli vielä alennuksessa. Loistava sattuma siis 😉 Myös anoppini löysi Sandrasta ihanan puuterintuoksuisen käsisaippuan kotiin viemiseksi. Tähän liikkeeseen on tultava ehdottomasti uudestaan, suosittelen!

Viimeinen liike on ihastuttava Finnmari. Heiltä olen hankinnut jo aiemmin paljon kysytyt tekoruusut. Ja niitäkin oli pakko tällä kertaa ostaa lisää. Minulla oli etsinnässä uudet varjostimet Clas Ohlsonilta ostettuihin lampunjalkoihin. Aika sattumaa oli, että nämä kaksi beigen sävyistä varjostinta olivat kaksi viimeistä ja vielä 8 euroa kappale. Niistä oli kuulemma mennyt lampunjalat rikki ja myytiin siksi erikseen. No minulle se sopi hyvin, kun jalat olivat kerta jo valmiina. Tiedoksi, että he myyvät näitä varjostimia lampunjalkoineen kyllä vielä.
Kotiin tullessani aloin tietysti heti laittamaan uudet tavarat paikoilleen 😀 No niin siinä sitten kävi etten ollut katsonut minkä kokoiset varjostimet jalkoihin käyvät. Joten eiköhän ne olleet liian pienet kooltaan lampunjalkaan laitettavaksi. Hetkeksi ehdin vaipua epätoivoon, mutta onneksi J:n isä keksi laittaa varjostimet lampun avulla paikoilleen. Pysyvät nyt siis ilman, että ovat varsinaisesti jalassa itsessään kiinni, nokkelaa eikös 😉

Tämä maljakko on myös ostettu Tekstiili Leilasta

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen löytöihini ja olohuone sai jälleen uutta ilmettä.

Mitäs pidätte? Oletteko te käyneet Hyvinkään liikkeissä?

Ihanaa sunnuntaita <3

Halein,
– Marjut –

4 Comments
Previous Post
3.1.2016
Next Post
3.1.2016

4 Comments

 • Anne H

  Kiva kuulla lisää vinkkejä Hyvinkään suunnalle! Poikaystäväni on sieltä kotoisin ja käymme siellä vähintään kerran kuukaudessa pyörähtämässä. Finnmarista olen minäkin tehnyt huippulöytöjä, mutta nuo kaksi muuta olivat aivan uusia. Menen ehdottoamasti ensi kerralla tutustumaan, kiitos sulle! 🙂

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Anonyymi

  Hei,
  Tutustuin ensi kertaa blogiisi. Kivoja juttu ja tuo olohuone pisti silmään, sillä suunnittelen remonttia omassani seiniin. Muistatko/tiedätkö mikä valkoinen sävy teillä on? En katsellut blogia vielä pidemmälle, voi olla että sieltäkin löytyisi.

  Kirpsakkaa pakkaspäivää!
  Sirpa

 • Marjut

  Moikka! Ompas kiva, että vinkeistäni on apua 🙂 Toivottavsti löytyy kaikkea ihanaa!

 • Marjut

  Hei Sirpa! Kiitos viestistäsi 🙂 Asumne vuokra-asunnossa joten tarkasti en osaa vastata mutta epäilen kyllä maalarin valkoista. Saattaa olla hieman kulunut valkoinen kun ei ole rakentamisen (-05) jälkeen maalattu.
  Kivaa keskiviikkoa 🙂

Leave a Reply

Instagram

 • " You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending."
- C.S. Lewis

Do you agree?
.
.
.
📷 @sannitrishin
 • How was your Monday? Mine was pretty good and I think this week is gonna be awesome 😍
.
.
.
.
Mites siellä viikko on lähtenyt käyntiin? Täällä ollut tosi kiva maanantai ja tällä menolla viikosta on tulossa ihan huikea 😍
.
.
.
#bedroomdecor #bedroom #bedroominspo #bedroominterior
 • We had such a lovely & sunny weekend 💛 How was yours? .
.
.
Meillä oli ihan mielettömän ihana viikonloppu 💛 Oltiin lintsillä, ulkoiltiin, grillailtiin ja olin viettämässä ystäväni vauvajuhlia😍 Miten teidän viikonloppu meni?
.
. 
Good night 💭
 • Weekend started with this group ❤️🐶 Have a wonderful Friday evening 😘
.
.
.
.
.
#doglover #family #littlesister #livingroominterior #livingroomdecoration #livingroom #olohuone
 • I'm so ready to bed 💭 How about there?
.
.
Btw. Do you like those new golden table lamps from @adlibrisfi?
Good night💛
.
.
Täällä ollaan jo ihan valmiita nukkumaan💭 Oltiin just 3 tuntia Jumbossa pyörimässä ja ai, että oon puhki 😵
.
.
Mitäs muuten tykkäätte meidän uusista yöpöydän valaisimista*?
Hyvää yötä 💛
.
. *tuotteista saatu alennusta
 • Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi
 I dream about living in centrum some lovely old house like I use to do 😍🏤 Rakastan vanhoja taloja ja haaveilen välillä muuttamisesta takaisin Helsingin keskustaan asuntoon, jossa on leveät ikkunalaudat, puulattia ja korkeat huoneet 💭 Toimiston ikkunalaudalla haaveillessa voi samalla nauttia herkullista Arla &More Skyr & Seeds kerrosskyr välipalaa 🍑🍒Mistä sä haaveilet just nyt? .
.
.
.
#arla #onthego #dreaming
. . .
📷: @65m2_

Follow Me!