by rydens lampunjalka lasipöytä Livingspace olohuone pentik valkoinen sisustus varjostin

Valoa ikkunoissa

Huomenta!

Tätä lukiessanne meillä onkin menossa rakkaan ystäväni S:n yllätyspolttarit!!  Pääsette sitten lukemaan tästä upeasta päivästämme ensi viikon aikana ;D hihii tää on ihan huippua, kun toinen ei osannut arvata yhtään ja meillä on aikas huikeaa ohjelmaa järjestettynä 🙂

Mutta itse asiaan!
Olen vihdoin luopunut viimeisistä tähtivalaisimista myös olohuoneessa. Jotenkin ikkunat näyttivät orvoilta tyhjinä, joten päätin kokeilla niihin näitä Pentikin lampunjalkoja. Vaihdoin makuuhuoneen yöpöydillä olleet valkoiset By Rydensin varjostimet jalkoihin, niiden ollessa oikean muotoiset ikkunalaudalle. Ja tadaa, ne käyvätkin siihen loistavasti, vai mitäs mieltä olette?

Nyt vain täytyy löytää makkariin uudet varjostimet. Siirsin myös lasipöydän jälleen kerran takaisin olohuoneeseen ja se käy hyvin nyt lamppujen väliin kukkineen ja kelloineen. Tämä meidän olohuone on tosiaan lähes 40m2, joten sinne mahtuu vähän liiankin paljon kaikkea.. Välillä liika tavara ahdistaa, mutta vähentäessä tila näyttää taas ihan tylsältä. Olen muuten varmaan ikuinen järjestyksenvaihtaja 😀 Haaveilen niin kovasti jo uudesta kodista, mutta vielä ei ainakaan ole sopivaa löytynyt. Siihen asti vain vaihtelen tasaiseen tahtiin järjestystä niin näyttää aina hiukan uudelta 😉

Huippua lauantaipäivää <3

Halein,
– Marjut –

No Comments
Previous Post
13.2.2016
Next Post
13.2.2016

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • KIITOS super paljon teidän ihanista viesteistä liittyen mun viime päivien stooreihin😭❤️😍
Rakkaus on tosiaan jotain mikä osaa yllättää silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa ❤️💯 Ja tää mun tyyppi tosiaan ajo mun vuoksi yhden yön takia 1000 kilsaa yllätyksenä 😭❤️ 
Niin onnellinen 💯❤️ #love #happy

"" You make my heart glow with so many feelings. "
  • Kaupallinen yhteistyö @hiipakkahuonekalut Vihdoin meillä on kunnolla säilytystilaa eteisessä ja vieläpä kauniit Anton - sarjan kaapistot 🤍 Aiemmin tilalla ollut naulakko sai lähteä! Avainlippumerkin saaneet tuotteet valmistetaan Jurvassa 🇫🇮
Mitäs pidätte uudistuneesta eteisestä? 🖤
  • Super ihana viikonloppu takana 💗🤍 Huomenna sitten lähdetään Minean kanssa Kokkolaan🚙
Mites teidän viikonloppu meni?
  • Mainos @sony Tänään me vietetään tyttöjen leffailtaa ja tää Sonyn XF90 Full Array LED 4K Ultra HD Äly televisio on ihan huikea 😍💯🎞️ 
Suuren kontrastin X-tended Dynamic Range PRO -tekniikkaa hyödyntävä 4K HDR TV takaa vaalean ja tumman alueen täydellisen hallinnan. Yksityiskohdat näkee entistä selkeämpinä!
Pakko todeta, että tätä telkkaria oon kyllä hifistellyt 🙈

Mites siellä vietetään iltaa? 🤍
  • Minealla alko tänään kesäloma ja sen kunniaksi käytiin @linnanmaki 😎🍡💗
Moniko teistä on lomalla?
  • Viime viikkoina somen päivittely on jääny vähemmälle ja elämästä on nautittu täysillä sekä tehty niitä juttuja, joista tulee hyvä mieli 🤍🤍 Muistakaa nauttia joka hetkestä ja tehdä asioista, joista nautitte ❤️

Follow Me!