by rydens lampunjalka lasipöytä Livingspace olohuone pentik valkoinen sisustus varjostin

Valoa ikkunoissa

Huomenta!

Tätä lukiessanne meillä onkin menossa rakkaan ystäväni S:n yllätyspolttarit!!  Pääsette sitten lukemaan tästä upeasta päivästämme ensi viikon aikana ;D hihii tää on ihan huippua, kun toinen ei osannut arvata yhtään ja meillä on aikas huikeaa ohjelmaa järjestettynä 🙂

Mutta itse asiaan!
Olen vihdoin luopunut viimeisistä tähtivalaisimista myös olohuoneessa. Jotenkin ikkunat näyttivät orvoilta tyhjinä, joten päätin kokeilla niihin näitä Pentikin lampunjalkoja. Vaihdoin makuuhuoneen yöpöydillä olleet valkoiset By Rydensin varjostimet jalkoihin, niiden ollessa oikean muotoiset ikkunalaudalle. Ja tadaa, ne käyvätkin siihen loistavasti, vai mitäs mieltä olette?

Nyt vain täytyy löytää makkariin uudet varjostimet. Siirsin myös lasipöydän jälleen kerran takaisin olohuoneeseen ja se käy hyvin nyt lamppujen väliin kukkineen ja kelloineen. Tämä meidän olohuone on tosiaan lähes 40m2, joten sinne mahtuu vähän liiankin paljon kaikkea.. Välillä liika tavara ahdistaa, mutta vähentäessä tila näyttää taas ihan tylsältä. Olen muuten varmaan ikuinen järjestyksenvaihtaja 😀 Haaveilen niin kovasti jo uudesta kodista, mutta vielä ei ainakaan ole sopivaa löytynyt. Siihen asti vain vaihtelen tasaiseen tahtiin järjestystä niin näyttää aina hiukan uudelta 😉

Huippua lauantaipäivää <3

Halein,
– Marjut –

No Comments
Previous Post
13.2.2016
Next Post
13.2.2016

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
  • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^

Follow Me!