ajatuksia Oma elämä raskaus vanhemmuus

Ajatuksiani

Nyt, kun olen saanut jakaa kanssanne tämän ihanan vauvauutisemme ajattelin avata hieman omia ajatuksiani. On todella jännittäviä, odottavia, herkistäviä, onnellisia ja pelokkaitakin mietteitä käyty läpi. Varmasti laajin tunneskaala mitä ihmisen elinaikana käydään läpi on juuri raskauden aikana. Yhtäkkiä et olekaan enään vastuussa vain itsestäsi, vaan sinun sisälläsi kasvaa uusi pieni ihminen <3 Tämä pieni vei aluksi voimani todella loppuun ja pelkäsin pahoinvoinnin kestävän loppuun asti. Nyt on ollut jo lähes tulkoon kaksi viikkoa niin, että olosta on voinut jo nauttia päivä päivältä enemmän.  Tilanne voi tietenkin muuttua, koska tahansa, mutta koitan nauttia nyt näistä hyvistä päivistä.

Pienen ihmisen näkeminen ultrassa oli todella upea kokemus. Oli jotenkin hämmentävää nähdä jotain mitä minä ja J olemme yhdessä saaneet aikaan. Pienen suloisen ihmisen, joka on meistä molemmista tehty. Äiti ja Isä. Nimiin on vielä totuttelemista <3 Vielä en osaa sanoa kumpi on tulossa. Moni kysyy mikä tunne tulokkaasta on, mutta en ole asiaa vielä sen enempää ajatellut. Toivon vain, että pieni olisi terve ja kaikki menisi hyvin. Olemme kyllä J:n kanssa samaa mieltä siitä, että haluamme tietää pienokaisen sukupuolen. Vaikka sillä ei ole mitään väliä, mutta ehkä se hieman helpottaa tulevia hankintoja. Muutamia hankintoja olen jo tehnyt, mutta niistä ajattelin laittaa teille myöhemmin postauksen erikseen.

Paljon on myös ajatuksia tulevasta vanhemmuudesta. Miten olla hyvä äiti? Miten osaan tehdä kaikki kuten pitää? Entä, jos epäonnistun? Moni sanoo, että oman lapsen syliin saadessaan vain tietää mitä pitää tehdä. Itse, kun en ole vauvoja koskaan hoitanut niin hieman kyllä pelottaa. Onneksi on tukijoukkoja keneltä pyytää apua <3 Luotan siihen, että kaikki sujuu niin kuin pitääkin ja onhan tässä vielä aikaa oppia 😉

Pahoinvoinnin pahimpina aikoina tuntui, että arvomaailma meni uusiksi. Kun kotoa ei voi poistua ilman ämpäriä tai pyörtymisvaaraa, ei voi ajatella edes lähikaupassa käyntiä. Terveyttä, vapaa- että omaa aikaa on oppinut arvostamaan entisestään. Huomaan myös, että olen paljon jo miettinyt sisustuksessakin pienokaisen tuloa ajatellen. Käytännöllisyys tulee varmasti olemaan kova juttu.

Tässä hieman mietteitäni uudesta elämäntilanteesta. Kovasti kyllä odotamme tulevaa ja kaikenlaisia vinkkejä otetaan vastaan, niin hankinnoista kuin pienen lapsen arjesta 🙂

Tarkoitus ei ole muuttaa blogia mammablogiksi, mutta vauvahöpinästä tulette varmasti kuulemaan kaiken muun ohella 🙂

Aurinkoista sunnuntaita!

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
10.4.2016
Next Post
10.4.2016

2 Comments

  • Anonyymi

    Aikalailla tasan vuosi sitten itse noiden fiilisten ja mietintöjen äärellä. Loppu raskautta kohti jännitti ja pelotti vielä entisestään. Mutta se tunne, kun oman lapsen saa syliin on sanoin kuvailematon 🙂 ainoa neuvo minkä itse sain ja koin hyväksi oli se että mitään ei kannata sen enempää suunnitella. Kaikki menee omalla painollaan.
    Ihanaa loppuodotusta teille ja aurinkoista kevättä 🙂
    Sanna

  • Pikavippi 18v

    Hyvä teksti. Piti oikein bookmarkata kun vastasi omia kokemuksia niin paljon. Mukavaa kevättä sinulle!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!