kirsikkapuisto kuulumiset Oma elämä Roihuvuoren kirsikkapuisto uusi koti vauvamasu

Kirsikkapuisto + viikonlopun kuulumiset

Moikka pitkästä aikaa!

Kirjoittelen täältä ”pienimuotoisen” kaaoksen keskeltä 😀 Koko viikonloppu meni, mutta saatiin kuin saatiinkin haettua kaikki tavarat vanhalta asunnolta. Puuh!

Ette uskokaan miten ollaan tykätty olla täällä luonnon helmassa Vantaalla! Oli niin ihana herätä lauantaiaamuna kauniiseen lintujen viserrykseen ja jälleen kerran todeta kuinka upean valoisa asunto meillä nyt on. Huomasimme myös aamulla meidän nukkuneen avaimet ulko-ovessa roikkuen, että sellainen eka yö täällä 😀 Sunnuntaina ihmettelimme J:n kanssa omituista isoa ääntä, joka ei ollut lentokone (joita täällä siis menee vähän väliä) vaan joku muu ääni. Ulkona satoi vettä ja hetken kuunneltuamme tajusimme äänen tulevan sateesta katolla. Kyllä siinä sitten hieman nauratti, kun emme ääntä heti tunnistaneet, mutta eipä sitä kerrostalossa sateen ropinaa hirveästi kuullut 😉 Sunnuntaina sateen jälkeen kävellessäni kotiin lähikaupastamme (joka on muuten K-Supermarket!) herkistyin ihan kyynelsilmään täällä vallitsevasta rauhallisuudesta. En tiedä voiko tästä syyttää myös vähän näitä raskaushormoneita, mutta jotenkin tuntui juuri sillä hetkellä niin hyvältä ja onnelliselta <3 Olen itse jo pidemään kaivannut juurikin tällasita ympäristöä ja vehreyttä ympärilleni.

Kiitos kovasti kaikista ihanista onnen toivotuksistanne, joita olitte laittaneet 🙂 Yritetään pian saada koti järjestykseen niin pääsette tekin näkemäään miltä täällä näyttää!

Tässä vielä muutamia kuvia viime viikolta, kun kävimme J:n kanssa ihailemassa Roihuvuoren Kirsikkapuistoa. Viime vuonna myöhästyimmme kukinnasta, mutta tänä vuonna ehdimme todistamaan tätä lumoavan kaunista vaaleanpunaista kukkaloistoa.
Eikö ole upean näköistä?

Aurinkoista viikkoa murut!

Terkuin,
– Marjut –

 

No Comments
Previous Post
17.5.2016
Next Post
17.5.2016

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
  • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^
  • Long time no #selfie ✌🏻
Vaikka rakastan visuaalisesti kauniita kuvia niin silti musta on kiva välillä laittaa tänne ihan tällaisia hetkessäkin napattuja kuvia 📷
Ihanaa viikkoa murut 💋
  • Ihana viikonloppu vietetty Pohjanmaan vieraiden kanssa💗 Leivottiin vielä Minean kanssa tänään pipareita, kun oli jäänyt taikinaa pakkaseen 😋
Miten teidän viikonloppu meni?
  • Oh God I'm so proud about my hair 🦁❤️ En voi uskoa, että 1,5 vuodessa oon saanu mulle takaisin näin mielettömän upeat ja paksut hiukset 😍 #FUCKCANCER 
Ja hei ihan hyvin sitä on pärjännyt ilman ripsienpidennyksiä 🤭
Kivaa torstaita ihanat!

Follow Me!