kirsikkapuisto kuulumiset Oma elämä Roihuvuoren kirsikkapuisto uusi koti vauvamasu

Kirsikkapuisto + viikonlopun kuulumiset

Moikka pitkästä aikaa!

Kirjoittelen täältä ”pienimuotoisen” kaaoksen keskeltä 😀 Koko viikonloppu meni, mutta saatiin kuin saatiinkin haettua kaikki tavarat vanhalta asunnolta. Puuh!

Ette uskokaan miten ollaan tykätty olla täällä luonnon helmassa Vantaalla! Oli niin ihana herätä lauantaiaamuna kauniiseen lintujen viserrykseen ja jälleen kerran todeta kuinka upean valoisa asunto meillä nyt on. Huomasimme myös aamulla meidän nukkuneen avaimet ulko-ovessa roikkuen, että sellainen eka yö täällä 😀 Sunnuntaina ihmettelimme J:n kanssa omituista isoa ääntä, joka ei ollut lentokone (joita täällä siis menee vähän väliä) vaan joku muu ääni. Ulkona satoi vettä ja hetken kuunneltuamme tajusimme äänen tulevan sateesta katolla. Kyllä siinä sitten hieman nauratti, kun emme ääntä heti tunnistaneet, mutta eipä sitä kerrostalossa sateen ropinaa hirveästi kuullut 😉 Sunnuntaina sateen jälkeen kävellessäni kotiin lähikaupastamme (joka on muuten K-Supermarket!) herkistyin ihan kyynelsilmään täällä vallitsevasta rauhallisuudesta. En tiedä voiko tästä syyttää myös vähän näitä raskaushormoneita, mutta jotenkin tuntui juuri sillä hetkellä niin hyvältä ja onnelliselta <3 Olen itse jo pidemään kaivannut juurikin tällasita ympäristöä ja vehreyttä ympärilleni.

Kiitos kovasti kaikista ihanista onnen toivotuksistanne, joita olitte laittaneet 🙂 Yritetään pian saada koti järjestykseen niin pääsette tekin näkemäään miltä täällä näyttää!

Tässä vielä muutamia kuvia viime viikolta, kun kävimme J:n kanssa ihailemassa Roihuvuoren Kirsikkapuistoa. Viime vuonna myöhästyimmme kukinnasta, mutta tänä vuonna ehdimme todistamaan tätä lumoavan kaunista vaaleanpunaista kukkaloistoa.
Eikö ole upean näköistä?

Aurinkoista viikkoa murut!

Terkuin,
– Marjut –

 

No Comments
Previous Post
17.5.2016
Next Post
17.5.2016

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Finally it's Friday 🤍 Me syötiin bananailettuja iltapalaksi ja nyt laitetaan neidit nukkumaan. Sitten kaivetaan irttarit kätköstä ja hypätään sohvalle 🙈❤️ Muilla samat suunnitelmat? 
Ihanaa viikonloppua 😘
  • Mainos & ARVONTA @susannahynynenphotography 🤍🤎
Nämä Susannan Helsingin studiolla otetut kuvat on niin mielettömän kauniita ja hän on todella ammattitaitoinen valokuvaaja.
Nyt saan ilokseni arpoa yhdelle teistä 180 € arvoisen lahjakortin Susannan kuvauksiin 🤍

Säännöt on vanhat tutut:
1. Seuraa @susannahynynenphotography
2. Kommentoi olisiko sun toiveissa esim. perhe -, vauva - vai yksittäiskuvaus?
3. Osallistumisaikaa sunnuntaihin 9.8.20 asti
Voittajalle ilmoitetaan maanantaina 10.8.20

Onnea 🤎
  • 🎶 "Hei rakas kerro mulle
Mikä on tää tunne
Kun ei tunnu jaloissani maa
Voisin tehdä laulun kauniin
Tai kodistani valmiin
Mut ilman sua ne olis seiniä vaan" 

Mun paras synttärilahja oot sä muru @seppapete ❤️😭 Sä teet mut niin onnelliseksi etten löydä sanoja sitä kertomaan, mutta luulen, että sä tiedät sen ❤️ Kiitos, että saan jakaa elämäni sunkans 🙏🏻

Kiitos kuvasta @joniautiophoto 💕
  • It's my birthday 🎉❤️
Niin kiitollinen kaikesta tällä hetkellä ettei sanat riitä kuvailemaan 🥰🙏🏻 Uskon siihen, että kaikella on tarkoitus ja kaikki tapahtuu tietyistä syistä ❤️ Kiitollinen terveydestä ja siitä, että saan viettää 34v synttäreitä kaiken kokemani jälkeen ❤️🙏🏻
Hyvää synttäriä mulle 💯😍

Mekko @hersecretfi *saatu
Kakku @kakkuneito *saatu
Kuohuva valkkari @viinilinna *saatu
  • Friday bouquet 🤍🤍 Kiitos @munkkivuorenpuutarhakeidas upeasta kimpusta 🌸 *saatu
Ihanaa viikonloppua 💕
  • Mainos @revontuliresort Meillä oli super ihana miniloma mielettömän kauniissa lasi-iglussa Revontuli resortissa Hankasalmella ❤️ Järvi, sauna, poreallas ja illallinen 💯
Suositellaan lämpimästi mikäli kaipaatte rentouttavan ja elämyksellisen lomakohteen 🤍
Onko teistä joku muukin käynyt Revontulessa?
#100syytämatkaillasuomessa

Follow Me!