kirsikkapuisto kuulumiset Oma elämä Roihuvuoren kirsikkapuisto uusi koti vauvamasu

Kirsikkapuisto + viikonlopun kuulumiset

Moikka pitkästä aikaa!

Kirjoittelen täältä ”pienimuotoisen” kaaoksen keskeltä 😀 Koko viikonloppu meni, mutta saatiin kuin saatiinkin haettua kaikki tavarat vanhalta asunnolta. Puuh!

Ette uskokaan miten ollaan tykätty olla täällä luonnon helmassa Vantaalla! Oli niin ihana herätä lauantaiaamuna kauniiseen lintujen viserrykseen ja jälleen kerran todeta kuinka upean valoisa asunto meillä nyt on. Huomasimme myös aamulla meidän nukkuneen avaimet ulko-ovessa roikkuen, että sellainen eka yö täällä 😀 Sunnuntaina ihmettelimme J:n kanssa omituista isoa ääntä, joka ei ollut lentokone (joita täällä siis menee vähän väliä) vaan joku muu ääni. Ulkona satoi vettä ja hetken kuunneltuamme tajusimme äänen tulevan sateesta katolla. Kyllä siinä sitten hieman nauratti, kun emme ääntä heti tunnistaneet, mutta eipä sitä kerrostalossa sateen ropinaa hirveästi kuullut 😉 Sunnuntaina sateen jälkeen kävellessäni kotiin lähikaupastamme (joka on muuten K-Supermarket!) herkistyin ihan kyynelsilmään täällä vallitsevasta rauhallisuudesta. En tiedä voiko tästä syyttää myös vähän näitä raskaushormoneita, mutta jotenkin tuntui juuri sillä hetkellä niin hyvältä ja onnelliselta <3 Olen itse jo pidemään kaivannut juurikin tällasita ympäristöä ja vehreyttä ympärilleni.

Kiitos kovasti kaikista ihanista onnen toivotuksistanne, joita olitte laittaneet 🙂 Yritetään pian saada koti järjestykseen niin pääsette tekin näkemäään miltä täällä näyttää!

Tässä vielä muutamia kuvia viime viikolta, kun kävimme J:n kanssa ihailemassa Roihuvuoren Kirsikkapuistoa. Viime vuonna myöhästyimmme kukinnasta, mutta tänä vuonna ehdimme todistamaan tätä lumoavan kaunista vaaleanpunaista kukkaloistoa.
Eikö ole upean näköistä?

Aurinkoista viikkoa murut!

Terkuin,
– Marjut –

 

Ei kommentteja
Previous Post
17.5.2016
Next Post
17.5.2016

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!