kirsikkapuisto kuulumiset Oma elämä Roihuvuoren kirsikkapuisto uusi koti vauvamasu

Kirsikkapuisto + viikonlopun kuulumiset

Moikka pitkästä aikaa!

Kirjoittelen täältä ”pienimuotoisen” kaaoksen keskeltä 😀 Koko viikonloppu meni, mutta saatiin kuin saatiinkin haettua kaikki tavarat vanhalta asunnolta. Puuh!

Ette uskokaan miten ollaan tykätty olla täällä luonnon helmassa Vantaalla! Oli niin ihana herätä lauantaiaamuna kauniiseen lintujen viserrykseen ja jälleen kerran todeta kuinka upean valoisa asunto meillä nyt on. Huomasimme myös aamulla meidän nukkuneen avaimet ulko-ovessa roikkuen, että sellainen eka yö täällä 😀 Sunnuntaina ihmettelimme J:n kanssa omituista isoa ääntä, joka ei ollut lentokone (joita täällä siis menee vähän väliä) vaan joku muu ääni. Ulkona satoi vettä ja hetken kuunneltuamme tajusimme äänen tulevan sateesta katolla. Kyllä siinä sitten hieman nauratti, kun emme ääntä heti tunnistaneet, mutta eipä sitä kerrostalossa sateen ropinaa hirveästi kuullut 😉 Sunnuntaina sateen jälkeen kävellessäni kotiin lähikaupastamme (joka on muuten K-Supermarket!) herkistyin ihan kyynelsilmään täällä vallitsevasta rauhallisuudesta. En tiedä voiko tästä syyttää myös vähän näitä raskaushormoneita, mutta jotenkin tuntui juuri sillä hetkellä niin hyvältä ja onnelliselta <3 Olen itse jo pidemään kaivannut juurikin tällasita ympäristöä ja vehreyttä ympärilleni.

Kiitos kovasti kaikista ihanista onnen toivotuksistanne, joita olitte laittaneet 🙂 Yritetään pian saada koti järjestykseen niin pääsette tekin näkemäään miltä täällä näyttää!

Tässä vielä muutamia kuvia viime viikolta, kun kävimme J:n kanssa ihailemassa Roihuvuoren Kirsikkapuistoa. Viime vuonna myöhästyimmme kukinnasta, mutta tänä vuonna ehdimme todistamaan tätä lumoavan kaunista vaaleanpunaista kukkaloistoa.
Eikö ole upean näköistä?

Aurinkoista viikkoa murut!

Terkuin,
– Marjut –

 

No Comments
Previous Post
17.5.2016
Next Post
17.5.2016

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Lauantai-ilta kotona 💛 Eilen katottiin tyttöjen kans Emoji leffa ja tänään Leijonakuningas 🦁 Mitäs te puuhaatte tänään?
Rentoa iltaa! .
.
Have a relaxing evening 💛
  • Pyjama party with my girl's ❤️💭 Haettiin tänään mun pikkusiskopuoli meille viikonlopuksi ja nämä kaksi on niiin ihanat yhdessä 😍 Huomenna suunnataan Tuomaan markkinoille 🎄
Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?
Ihanaa iltaa ✨
  • Rintasyöpä diagnoosista tulee tänään kuluneeksi 2 vuotta 💪🏻 Edelleen muistan ne hetket lääkärissä ja kuullessani ne sanat "sulla on hyvin suurella todennäköisyydellä rintasyöpä". Syöpä sana kulkee kun elämässä mukana ja se on tehnyt musta entistä vahvemman ja elämää arvostavamman 🙏🏻 Äärimmäisen kiitollinen siitä, että saan olla tässä just nyt 🙏🏻❤️
.
.
.
.
Today came 2 years since I got sick for breastcancer and here I am stronger than ever and so thankful that I can be here right now ❤️😬 Kuva @niinaboman
  • It's our 4th Engagement Day ❤️ Kiitos tuestasi vuosien varrella ja etenkin kahden viimeisen vuoden aikana. Olet todella hieno isä lapsellemme ja hyvä puoliso ❤️ Kuva @iinalaura 😘
  • Kaupallinen yhteistyö @xslelut
Löytyykö muita Frozen faneja? Minea on hulluna kaikkeen mikä liittyy Frozeniin❄️ Käytiin kurkkaamassa xs-lelujen valtavaa valikoimaa, josta Minea sai valita ikäiselleen tytölle joululahjan Joulukeräykseen🎄
Joulu on antamisen aikaa ja silloin on ihana ilahduttaa muita ✨ Jumbon uusi XS lelut - myymälä on kerrassaan huikea ja täynnä lasten suosikkeja! Muut myymälät löytyvät Helsingin keskustan ja Itiksen Stockmannien yhteydestä sekä Espoon Isosta Omenasta, Tapiolan Ainoasta ja Helsingin Kauppakeskus Kampista. #xslelut @boksiapp
  • Kiitos Suomi 🇫🇮❤️ Ilman heitä, selvinneitä, jostain sieltä, puhuisimme nyt vierasta kieltä.
Ilman heitä, joiden ristit ovat puuta, arkipäivä olis kuudes joulukuuta.

Niin onnellinen ja kiitollinen itsenäisestä 102-vuotiaasta Suomesta ❤️🇫🇮 #tb

Follow Me!