hankinnat lastenhuone Livingspace pinnasänky sisustus unipesä vauvanhuone

Vauvanhuoneen suunnittelua

Enään pari yötä niin pääsemme kokonaan muuttamaan uuteen kotiin <3 Tätä on niiin odotettu!
Muuton myötä sitten pienokaisen huonettakin pääsee sisustamaan. Vielä ei olla mitään suurempia hankintoja tehty eikä tässä vielä mikää kiire olekaan. Valmiiksi olen kyllä paljon kaikenlaista katsonut 🙂

Värimaailma meillä säilyy samana myös vauvanhuoneessa. Tällä hetkellä hänen huoneestaan löytyy lipasto ja nojatuoli. Pinnasänky on seuraavana hankintana edessä. Siihen liittyen kuulisinkin teiltä mielipiteitä? Kannattaako sängyn olla sellainen, josta saa toisen laidan pois? Oletteko käyttäneet heti pinnasänkyä vai onko jollain ollut kehto tai vastaava käytössä? 

Toki pienokainen nukkuu sängyssänsä meidän huoneessa aluksi, joten siksi mietin sänkyä josta laidan saisi irti. Uusi makuuhuoneemme on sen verran kapea, että pinnasänky tulee olemaan meidän sängyssämme kiinni.

Nämä lastenhuoneet ovat erityisesti mieleeni!

Kuvat Pinterest

Haluan ehdottomasti laittaa vauvanhuoneen seinälle suloisia kuvia eläimistä <3 Minun lapsuudessani oli kaikki mahdolliset eläimet ja haluan tutustuttaa oman pienokaisen myös iän myötä eläinihanuuksiin <3 Tuollainen alla oleva höyhenvalaisin on myös hankintalistalla. Mielestäni se tuo juurikin lisää pehmeyttä hänen huoneeseensa. Tietysti myös kaikenlaiset pehmoiset ystävät tulevat olemaan osana huonetta. Itseltänikin löytyy vielä pussillinen omia karvakamuja varastosta. Täytyypäs käydä kaivelemassa mitä sieltä löytyykään 🙂
Nähdessäni kuvan Nannan blogissa olevasta avoimesta vaatekaapista aloin miettimään sellaisen toteuttamista myös meille. Se tarkoittaisi sitä, että nostaisin liukuovet vain pois ja korvaisin muutaman hyllyn lasihyllyllä tai laatikolla. Tätä täytyy kyllä vielä miettiä ja suunnitella 😉 Pieniä söpöjä vaatteita kelpaa kyllä pitää esillä. Nannan tyyli on kyllä todella seuraamisen arvoinen ja koen meillä olevan paljon samoja mieltymyksiä sisustustyylin ja ajatusmaailman suhteen. Käykäähän kurkkaamassa, jos ei ole teille entuudestaan tuttu blogi!

Lisää kuvia löydät Baby’s room kansioistani Pinterestistä.

Haluaisin myös kuulla teiltä mahdollisia kokemuksia unipesän käytöstä? Ymmärtääkseni se on melkoisen uusi juttu, mutta sitäkin suositumpi? Olemme kyllä ajatelleet sen hankkimista. Pinnasänky tuntuu näin alkuun niin isolta pienelle ihmisille, että unipesä tuo varmasti nukkumiseen ja olemiseen turvaa Ja unipesäähän voi pitää myös esim. sohvalla eikä tarvitse pelätä pienen pyörähtämistä. Mielestäni kuulostaa loistavalta keksinnöltä!

Otan mielelläni vastaan vinkkejä kaikkiin vauvantarvikehankintoihin liittyen 🙂

Halein,
– Marjut –

4 Comments
Previous Post
11.5.2016
Next Post
11.5.2016

4 Comments

 • Anonyymi

  Hei.
  Ostin tuollaisen "unipesän" meidän kolmannelle lapsellemme enkä ole katunut. Vauva tuntee olonsa siinä turvalliseksi ja nukkuu siinä huomattavasti paremmin kuin omassa sängyssään. Voin nyös turvallisin mielin ottaa vauvan viereeni, ilman pelkoa siitä pyörähdänkö unissani vauvan päälle. Suosittelen siis lämpimästi 🙂

 • Anonyymi

  Onnea uuteen kotiin!
  Ihania suunnitelmia, odotan valmiin huoneen näkemistä. Erityisesti nojatuolin valinta kiinnostaa, tuntuu ettei sopivaa löydy meidän lasten huoneeseen.
  Muutenkin suunnitelmat tulevaan kotiinne näyttää ihanilta, ehkä enemmän vielä omaan tyyliin kun aiempi kotinne.

 • Marjut

  Tosi kiva kuulla 🙂 varmasti myös meidän hankintalistalla siis!
  Kivaa viikkoa!
  Marjut

 • Marjut

  Voi kiitos paljon <3 Ollaan kyllä viihdytty niin hyvin täällä!! Laittelen Beben huoneen kuvia kun vain saadaan pinnasänky hankittua. Kiva kuulla, että tämän kodin sisustus on myös enemmän sinun makuun 🙂
  Aurinkoista viikkoa!
  Marjut

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!