hankinnat lastenhuone Livingspace pinnasänky sisustus unipesä vauvanhuone

Vauvanhuoneen suunnittelua

Enään pari yötä niin pääsemme kokonaan muuttamaan uuteen kotiin <3 Tätä on niiin odotettu!
Muuton myötä sitten pienokaisen huonettakin pääsee sisustamaan. Vielä ei olla mitään suurempia hankintoja tehty eikä tässä vielä mikää kiire olekaan. Valmiiksi olen kyllä paljon kaikenlaista katsonut 🙂

Värimaailma meillä säilyy samana myös vauvanhuoneessa. Tällä hetkellä hänen huoneestaan löytyy lipasto ja nojatuoli. Pinnasänky on seuraavana hankintana edessä. Siihen liittyen kuulisinkin teiltä mielipiteitä? Kannattaako sängyn olla sellainen, josta saa toisen laidan pois? Oletteko käyttäneet heti pinnasänkyä vai onko jollain ollut kehto tai vastaava käytössä? 

Toki pienokainen nukkuu sängyssänsä meidän huoneessa aluksi, joten siksi mietin sänkyä josta laidan saisi irti. Uusi makuuhuoneemme on sen verran kapea, että pinnasänky tulee olemaan meidän sängyssämme kiinni.

Nämä lastenhuoneet ovat erityisesti mieleeni!

Kuvat Pinterest

Haluan ehdottomasti laittaa vauvanhuoneen seinälle suloisia kuvia eläimistä <3 Minun lapsuudessani oli kaikki mahdolliset eläimet ja haluan tutustuttaa oman pienokaisen myös iän myötä eläinihanuuksiin <3 Tuollainen alla oleva höyhenvalaisin on myös hankintalistalla. Mielestäni se tuo juurikin lisää pehmeyttä hänen huoneeseensa. Tietysti myös kaikenlaiset pehmoiset ystävät tulevat olemaan osana huonetta. Itseltänikin löytyy vielä pussillinen omia karvakamuja varastosta. Täytyypäs käydä kaivelemassa mitä sieltä löytyykään 🙂
Nähdessäni kuvan Nannan blogissa olevasta avoimesta vaatekaapista aloin miettimään sellaisen toteuttamista myös meille. Se tarkoittaisi sitä, että nostaisin liukuovet vain pois ja korvaisin muutaman hyllyn lasihyllyllä tai laatikolla. Tätä täytyy kyllä vielä miettiä ja suunnitella 😉 Pieniä söpöjä vaatteita kelpaa kyllä pitää esillä. Nannan tyyli on kyllä todella seuraamisen arvoinen ja koen meillä olevan paljon samoja mieltymyksiä sisustustyylin ja ajatusmaailman suhteen. Käykäähän kurkkaamassa, jos ei ole teille entuudestaan tuttu blogi!

Lisää kuvia löydät Baby’s room kansioistani Pinterestistä.

Haluaisin myös kuulla teiltä mahdollisia kokemuksia unipesän käytöstä? Ymmärtääkseni se on melkoisen uusi juttu, mutta sitäkin suositumpi? Olemme kyllä ajatelleet sen hankkimista. Pinnasänky tuntuu näin alkuun niin isolta pienelle ihmisille, että unipesä tuo varmasti nukkumiseen ja olemiseen turvaa Ja unipesäähän voi pitää myös esim. sohvalla eikä tarvitse pelätä pienen pyörähtämistä. Mielestäni kuulostaa loistavalta keksinnöltä!

Otan mielelläni vastaan vinkkejä kaikkiin vauvantarvikehankintoihin liittyen 🙂

Halein,
– Marjut –

4 Comments
Previous Post
11.5.2016
Next Post
11.5.2016

4 Comments

 • Anonyymi

  Hei.
  Ostin tuollaisen "unipesän" meidän kolmannelle lapsellemme enkä ole katunut. Vauva tuntee olonsa siinä turvalliseksi ja nukkuu siinä huomattavasti paremmin kuin omassa sängyssään. Voin nyös turvallisin mielin ottaa vauvan viereeni, ilman pelkoa siitä pyörähdänkö unissani vauvan päälle. Suosittelen siis lämpimästi 🙂

 • Anonyymi

  Onnea uuteen kotiin!
  Ihania suunnitelmia, odotan valmiin huoneen näkemistä. Erityisesti nojatuolin valinta kiinnostaa, tuntuu ettei sopivaa löydy meidän lasten huoneeseen.
  Muutenkin suunnitelmat tulevaan kotiinne näyttää ihanilta, ehkä enemmän vielä omaan tyyliin kun aiempi kotinne.

 • Marjut

  Tosi kiva kuulla 🙂 varmasti myös meidän hankintalistalla siis!
  Kivaa viikkoa!
  Marjut

 • Marjut

  Voi kiitos paljon <3 Ollaan kyllä viihdytty niin hyvin täällä!! Laittelen Beben huoneen kuvia kun vain saadaan pinnasänky hankittua. Kiva kuulla, että tämän kodin sisustus on myös enemmän sinun makuun 🙂
  Aurinkoista viikkoa!
  Marjut

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Year's goes but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
 • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
 • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
 • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
 • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka

Follow Me!