asko hankinnat hill Livingspace masku matto nomand olohuone ruokailuryhmä ruokapöydän tuoli soul valkoinen sisustus

Esittelyssä paljon kysytyt hankinnat!

Aurinkoista lauantaita!

Täällä on menty koko viikko tiiviisti töiden parissa, joten pahoittelen hiljaisuutta blogin puolella.

Nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että jouduin ensi viikoksi lepuuttamaan kipeytynyttä häntäluutani. Särky on välillä niinkin voimakas ettei penkistä pääse nousemaan ja toinen jalka meinaa mennä alta 🙁 Näin ollen vähemmän paikasta toiseen juoksemista ja enemmän lepoa. Kylkiasento on oikeastaan ainut asento milloin ei satu ollenkaan. Lääkärin sanojen mukaan vauva painaa häntäluuhun, jonka vuoksi se säteilee kipua jalkoihin ja selkään.
Onko muilla kokemuksia vastaavasta?

Hei muuten, eilen tuli tasan 3 kuukautta laskettuun aikaan <3 Kyllä tästä selvitään!

Mutta sitten itse asiaan!

Moni onkin jo kysellyt meidän ruokailuryhmän ja olohuoneen maton perään 🙂

Matto ja pöytä ovat hankittu Askon liikkeestä. Mattoon ihastuin ihan hurjasti jo muistaakseni jossain kuvassa nähtynä ja vielä enemmän sen meille tultua. Nomad on TODELLA pehmeä ja siinä on kaunis häivähdys kiiltoa. Mattoa saa joko valkoisena tai harmaana. Koin kuitenkin, että valkoinen matto harmaalla kuviolla on meille sopivampi. Tämä on kyllä yksi parhaista hankinnoistani <3

Tämän Hill ruokapöydän näin Lanternan myymälässä ensi kerran. Kävimme katsomassa J:n kanssa Variston myymälässä samaista pöytää, mutta koska se on tehty käsityönä on pöydän värissä eroja. Mielestäni juuri tässä ensimmäisessä pöydässä oli täydellisen harmaan sävyinen kansi. Toki pinta on sellainen, että siihen saattaa helposti jäädä esim. märän lasin jälki. Se jopa vain lisää rustiikkisen pöydän kauneutta. Valkoisten ristikkojalkojen päällä on kiva pitää jalkoja pöydässä istuessa.

Soul tuolit hankittiin Maskun myymälästä ja ne ovat puhtaan valkoista keinonahkaa.

Kokonaisuus on tyylikäs ja raikas!

Mitäs pidätte?

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
16.7.2016
Next Post
16.7.2016

4 Comments

 • Aurinkokujalla

  Pöytä ja tuolit on kivat ja sopivat hyvin yhteen,
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontan mun blogissa.

 • Annika

  Todella kaunis pöytä.Meillä on kotona vähän samanlainen, lankkukansi on niin kaunis! Ja olohuoneen matto! Olen kaikissa kuvissasi joissa se näkyy ihastellut sitä???? Mulla on uusi sisustusblogi avattu pellavaajapastellia.fi. Käy kurkkaamassa:)

 • Marjut

  Kiitos, tykkään myös kovasti 🙂
  Kivaa viikkoa!

 • Marjut

  Meilläkin oli ennen kunnon lankkupöytä mutten kokenut sen enään sopivan uuteen kotiimme 🙁 Tuo olohuoneen matto on kyllä kovasti mieleinen hankinta <3 Blogisi on todella kiva!!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Lauantai-ilta kotona 💛 Eilen katottiin tyttöjen kans Emoji leffa ja tänään Leijonakuningas 🦁 Mitäs te puuhaatte tänään?
Rentoa iltaa! .
.
Have a relaxing evening 💛
 • Pyjama party with my girl's ❤️💭 Haettiin tänään mun pikkusiskopuoli meille viikonlopuksi ja nämä kaksi on niiin ihanat yhdessä 😍 Huomenna suunnataan Tuomaan markkinoille 🎄
Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?
Ihanaa iltaa ✨
 • Rintasyöpä diagnoosista tulee tänään kuluneeksi 2 vuotta 💪🏻 Edelleen muistan ne hetket lääkärissä ja kuullessani ne sanat "sulla on hyvin suurella todennäköisyydellä rintasyöpä". Syöpä sana kulkee kun elämässä mukana ja se on tehnyt musta entistä vahvemman ja elämää arvostavamman 🙏🏻 Äärimmäisen kiitollinen siitä, että saan olla tässä just nyt 🙏🏻❤️
.
.
.
.
Today came 2 years since I got sick for breastcancer and here I am stronger than ever and so thankful that I can be here right now ❤️😬 Kuva @niinaboman
 • It's our 4th Engagement Day ❤️ Kiitos tuestasi vuosien varrella ja etenkin kahden viimeisen vuoden aikana. Olet todella hieno isä lapsellemme ja hyvä puoliso ❤️ Kuva @iinalaura 😘
 • Kaupallinen yhteistyö @xslelut
Löytyykö muita Frozen faneja? Minea on hulluna kaikkeen mikä liittyy Frozeniin❄️ Käytiin kurkkaamassa xs-lelujen valtavaa valikoimaa, josta Minea sai valita ikäiselleen tytölle joululahjan Joulukeräykseen🎄
Joulu on antamisen aikaa ja silloin on ihana ilahduttaa muita ✨ Jumbon uusi XS lelut - myymälä on kerrassaan huikea ja täynnä lasten suosikkeja! Muut myymälät löytyvät Helsingin keskustan ja Itiksen Stockmannien yhteydestä sekä Espoon Isosta Omenasta, Tapiolan Ainoasta ja Helsingin Kauppakeskus Kampista. #xslelut @boksiapp
 • Kiitos Suomi 🇫🇮❤️ Ilman heitä, selvinneitä, jostain sieltä, puhuisimme nyt vierasta kieltä.
Ilman heitä, joiden ristit ovat puuta, arkipäivä olis kuudes joulukuuta.

Niin onnellinen ja kiitollinen itsenäisestä 102-vuotiaasta Suomesta ❤️🇫🇮 #tb

Follow Me!