asko hankinnat hill Livingspace masku matto nomand olohuone ruokailuryhmä ruokapöydän tuoli soul valkoinen sisustus

Esittelyssä paljon kysytyt hankinnat!

Aurinkoista lauantaita!

Täällä on menty koko viikko tiiviisti töiden parissa, joten pahoittelen hiljaisuutta blogin puolella.

Nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että jouduin ensi viikoksi lepuuttamaan kipeytynyttä häntäluutani. Särky on välillä niinkin voimakas ettei penkistä pääse nousemaan ja toinen jalka meinaa mennä alta 🙁 Näin ollen vähemmän paikasta toiseen juoksemista ja enemmän lepoa. Kylkiasento on oikeastaan ainut asento milloin ei satu ollenkaan. Lääkärin sanojen mukaan vauva painaa häntäluuhun, jonka vuoksi se säteilee kipua jalkoihin ja selkään.
Onko muilla kokemuksia vastaavasta?

Hei muuten, eilen tuli tasan 3 kuukautta laskettuun aikaan <3 Kyllä tästä selvitään!

Mutta sitten itse asiaan!

Moni onkin jo kysellyt meidän ruokailuryhmän ja olohuoneen maton perään 🙂

Matto ja pöytä ovat hankittu Askon liikkeestä. Mattoon ihastuin ihan hurjasti jo muistaakseni jossain kuvassa nähtynä ja vielä enemmän sen meille tultua. Nomad on TODELLA pehmeä ja siinä on kaunis häivähdys kiiltoa. Mattoa saa joko valkoisena tai harmaana. Koin kuitenkin, että valkoinen matto harmaalla kuviolla on meille sopivampi. Tämä on kyllä yksi parhaista hankinnoistani <3

Tämän Hill ruokapöydän näin Lanternan myymälässä ensi kerran. Kävimme katsomassa J:n kanssa Variston myymälässä samaista pöytää, mutta koska se on tehty käsityönä on pöydän värissä eroja. Mielestäni juuri tässä ensimmäisessä pöydässä oli täydellisen harmaan sävyinen kansi. Toki pinta on sellainen, että siihen saattaa helposti jäädä esim. märän lasin jälki. Se jopa vain lisää rustiikkisen pöydän kauneutta. Valkoisten ristikkojalkojen päällä on kiva pitää jalkoja pöydässä istuessa.

Soul tuolit hankittiin Maskun myymälästä ja ne ovat puhtaan valkoista keinonahkaa.

Kokonaisuus on tyylikäs ja raikas!

Mitäs pidätte?

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
16.7.2016
Next Post
16.7.2016

4 Comments

 • Aurinkokujalla

  Pöytä ja tuolit on kivat ja sopivat hyvin yhteen,
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontan mun blogissa.

 • Annika

  Todella kaunis pöytä.Meillä on kotona vähän samanlainen, lankkukansi on niin kaunis! Ja olohuoneen matto! Olen kaikissa kuvissasi joissa se näkyy ihastellut sitä???? Mulla on uusi sisustusblogi avattu pellavaajapastellia.fi. Käy kurkkaamassa:)

 • Marjut

  Kiitos, tykkään myös kovasti 🙂
  Kivaa viikkoa!

 • Marjut

  Meilläkin oli ennen kunnon lankkupöytä mutten kokenut sen enään sopivan uuteen kotiimme 🙁 Tuo olohuoneen matto on kyllä kovasti mieleinen hankinta <3 Blogisi on todella kiva!!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Kaupallinen yhteistyö @hiipakkahuonekalut Vihdoin meillä on kunnolla säilytystilaa eteisessä ja vieläpä kauniit Anton - sarjan kaapistot 🤍 Aiemmin tilalla ollut naulakko sai lähteä! Avainlippumerkin saaneet tuotteet valmistetaan Jurvassa 🇫🇮
Mitäs pidätte uudistuneesta eteisestä? 🖤
 • Super ihana viikonloppu takana 💗🤍 Huomenna sitten lähdetään Minean kanssa Kokkolaan🚙
Mites teidän viikonloppu meni?
 • Mainos @sony Tänään me vietetään tyttöjen leffailtaa ja tää Sonyn XF90 Full Array LED 4K Ultra HD Äly televisio on ihan huikea 😍💯🎞️ 
Suuren kontrastin X-tended Dynamic Range PRO -tekniikkaa hyödyntävä 4K HDR TV takaa vaalean ja tumman alueen täydellisen hallinnan. Yksityiskohdat näkee entistä selkeämpinä!
Pakko todeta, että tätä telkkaria oon kyllä hifistellyt 🙈

Mites siellä vietetään iltaa? 🤍
 • Minealla alko tänään kesäloma ja sen kunniaksi käytiin @linnanmaki 😎🍡💗
Moniko teistä on lomalla?
 • Viime viikkoina somen päivittely on jääny vähemmälle ja elämästä on nautittu täysillä sekä tehty niitä juttuja, joista tulee hyvä mieli 🤍🤍 Muistakaa nauttia joka hetkestä ja tehdä asioista, joista nautitte ❤️
 • Kaupallinen yhteistyö @kauppakeskusitis // Kerrankin löysin #kesäale sta jotain mitä oikeasti tarvitsin - kylppärin maton, käsipyyhkeitä ja tuoksukynttilän 🤍 Suosittelen kurkkamaan #kauppakeskusitis alet, joita löytyy lähes kaikista liikkeistä!
Mitäs muuten pidätte kylppäristä?

Follow Me!