asko hankinnat hill Livingspace masku matto nomand olohuone ruokailuryhmä ruokapöydän tuoli soul valkoinen sisustus

Esittelyssä paljon kysytyt hankinnat!

Aurinkoista lauantaita!

Täällä on menty koko viikko tiiviisti töiden parissa, joten pahoittelen hiljaisuutta blogin puolella.

Nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että jouduin ensi viikoksi lepuuttamaan kipeytynyttä häntäluutani. Särky on välillä niinkin voimakas ettei penkistä pääse nousemaan ja toinen jalka meinaa mennä alta 🙁 Näin ollen vähemmän paikasta toiseen juoksemista ja enemmän lepoa. Kylkiasento on oikeastaan ainut asento milloin ei satu ollenkaan. Lääkärin sanojen mukaan vauva painaa häntäluuhun, jonka vuoksi se säteilee kipua jalkoihin ja selkään.
Onko muilla kokemuksia vastaavasta?

Hei muuten, eilen tuli tasan 3 kuukautta laskettuun aikaan <3 Kyllä tästä selvitään!

Mutta sitten itse asiaan!

Moni onkin jo kysellyt meidän ruokailuryhmän ja olohuoneen maton perään 🙂

Matto ja pöytä ovat hankittu Askon liikkeestä. Mattoon ihastuin ihan hurjasti jo muistaakseni jossain kuvassa nähtynä ja vielä enemmän sen meille tultua. Nomad on TODELLA pehmeä ja siinä on kaunis häivähdys kiiltoa. Mattoa saa joko valkoisena tai harmaana. Koin kuitenkin, että valkoinen matto harmaalla kuviolla on meille sopivampi. Tämä on kyllä yksi parhaista hankinnoistani <3

Tämän Hill ruokapöydän näin Lanternan myymälässä ensi kerran. Kävimme katsomassa J:n kanssa Variston myymälässä samaista pöytää, mutta koska se on tehty käsityönä on pöydän värissä eroja. Mielestäni juuri tässä ensimmäisessä pöydässä oli täydellisen harmaan sävyinen kansi. Toki pinta on sellainen, että siihen saattaa helposti jäädä esim. märän lasin jälki. Se jopa vain lisää rustiikkisen pöydän kauneutta. Valkoisten ristikkojalkojen päällä on kiva pitää jalkoja pöydässä istuessa.

Soul tuolit hankittiin Maskun myymälästä ja ne ovat puhtaan valkoista keinonahkaa.

Kokonaisuus on tyylikäs ja raikas!

Mitäs pidätte?

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
16.7.2016
Next Post
16.7.2016

4 Comments

 • Aurinkokujalla

  Pöytä ja tuolit on kivat ja sopivat hyvin yhteen,
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontan mun blogissa.

 • Annika

  Todella kaunis pöytä.Meillä on kotona vähän samanlainen, lankkukansi on niin kaunis! Ja olohuoneen matto! Olen kaikissa kuvissasi joissa se näkyy ihastellut sitä???? Mulla on uusi sisustusblogi avattu pellavaajapastellia.fi. Käy kurkkaamassa:)

 • Marjut

  Kiitos, tykkään myös kovasti 🙂
  Kivaa viikkoa!

 • Marjut

  Meilläkin oli ennen kunnon lankkupöytä mutten kokenut sen enään sopivan uuteen kotiimme 🙁 Tuo olohuoneen matto on kyllä kovasti mieleinen hankinta <3 Blogisi on todella kiva!!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
 • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍

Seuraa minua!