asko hankinnat hill Livingspace masku matto nomand olohuone ruokailuryhmä ruokapöydän tuoli soul valkoinen sisustus

Esittelyssä paljon kysytyt hankinnat!

Aurinkoista lauantaita!

Täällä on menty koko viikko tiiviisti töiden parissa, joten pahoittelen hiljaisuutta blogin puolella.

Nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että jouduin ensi viikoksi lepuuttamaan kipeytynyttä häntäluutani. Särky on välillä niinkin voimakas ettei penkistä pääse nousemaan ja toinen jalka meinaa mennä alta 🙁 Näin ollen vähemmän paikasta toiseen juoksemista ja enemmän lepoa. Kylkiasento on oikeastaan ainut asento milloin ei satu ollenkaan. Lääkärin sanojen mukaan vauva painaa häntäluuhun, jonka vuoksi se säteilee kipua jalkoihin ja selkään.
Onko muilla kokemuksia vastaavasta?

Hei muuten, eilen tuli tasan 3 kuukautta laskettuun aikaan <3 Kyllä tästä selvitään!

Mutta sitten itse asiaan!

Moni onkin jo kysellyt meidän ruokailuryhmän ja olohuoneen maton perään 🙂

Matto ja pöytä ovat hankittu Askon liikkeestä. Mattoon ihastuin ihan hurjasti jo muistaakseni jossain kuvassa nähtynä ja vielä enemmän sen meille tultua. Nomad on TODELLA pehmeä ja siinä on kaunis häivähdys kiiltoa. Mattoa saa joko valkoisena tai harmaana. Koin kuitenkin, että valkoinen matto harmaalla kuviolla on meille sopivampi. Tämä on kyllä yksi parhaista hankinnoistani <3

Tämän Hill ruokapöydän näin Lanternan myymälässä ensi kerran. Kävimme katsomassa J:n kanssa Variston myymälässä samaista pöytää, mutta koska se on tehty käsityönä on pöydän värissä eroja. Mielestäni juuri tässä ensimmäisessä pöydässä oli täydellisen harmaan sävyinen kansi. Toki pinta on sellainen, että siihen saattaa helposti jäädä esim. märän lasin jälki. Se jopa vain lisää rustiikkisen pöydän kauneutta. Valkoisten ristikkojalkojen päällä on kiva pitää jalkoja pöydässä istuessa.

Soul tuolit hankittiin Maskun myymälästä ja ne ovat puhtaan valkoista keinonahkaa.

Kokonaisuus on tyylikäs ja raikas!

Mitäs pidätte?

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
16.7.2016
Next Post
16.7.2016

4 Comments

 • Aurinkokujalla

  Pöytä ja tuolit on kivat ja sopivat hyvin yhteen,
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontan mun blogissa.

 • Annika

  Todella kaunis pöytä.Meillä on kotona vähän samanlainen, lankkukansi on niin kaunis! Ja olohuoneen matto! Olen kaikissa kuvissasi joissa se näkyy ihastellut sitä???? Mulla on uusi sisustusblogi avattu pellavaajapastellia.fi. Käy kurkkaamassa:)

 • Marjut

  Kiitos, tykkään myös kovasti 🙂
  Kivaa viikkoa!

 • Marjut

  Meilläkin oli ennen kunnon lankkupöytä mutten kokenut sen enään sopivan uuteen kotiimme 🙁 Tuo olohuoneen matto on kyllä kovasti mieleinen hankinta <3 Blogisi on todella kiva!!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
 • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
 • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
 • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^
 • Long time no #selfie ✌🏻
Vaikka rakastan visuaalisesti kauniita kuvia niin silti musta on kiva välillä laittaa tänne ihan tällaisia hetkessäkin napattuja kuvia 📷
Ihanaa viikkoa murut 💋

Follow Me!