aurinkotuoli aurinkotuolin pehmuste Birkevang Blommor Hanstholm Jysk korkea kukkaruukku kukkaruukku Livingspace Pehmustelaatikko terassi terassin kalusteet Yderup yhteistyö

Kesä tuli terassille!

*Yhteistyössä Jysk

Kuinka upean aurinkoisista päivistä olemmekaan päässeet jo nauttimaan!

Kyllä sitä varsinkin näinä hellepäivinä on onnellinen omasta pihasta. Olihan meillä vanhassa kodissakin pieni piha, mutta siinä pääsi nauttimaan auringosta vain muutaman tunnin ajan. Nyt meille paistaa aurinko terassille lähes 12 tuntia näin kesäaikaan 🙂

Aiemmassa Jyskin yhteistyöpostauksessa esittelin teille jo kuvissa näkyvät Blommorin näyttävät kukkaruukut, klik.  Nostinkin nyt samaiset hortensiaruukut takapihalle testiin, jotta tiedän kestävätkö ne miten kuumuutta. Näin viikon testin jälkeen näyttäisi siltä, että riittävällä kastelulla  saattavat jopa selvitä 🙂

Ensi viikolla siis jälleen kukkakaupoille!

Yhteistyönä Jyskin kanssa saimme vihdoin myös takapihan ison terassimme valmiiksi.

Aurinkotuoleiksi valitiin nämä Hanstholmin mustat aurinkotuolit niiden kestävyyden ja ulkonäön vuoksi. Verkko on tosiaankin laadukasta ja kestävää, joten niissä voi huoletta löhöillä. Toisen pään pyörät helpottavat tuolien siirtämistä tarpeen tullen. Tuoleissa on viisi säätömahdollisuutta, joten näin raskausaikaankin on helppo säädellä asentoa oman olon mukaan.

Nämä Birkevang tuolien pehmusteet valittiin oikeastaan vain värin perusteella. Ne ovat kyllä sopivan pehmeät ja käyvät tuolien väreihin.

Tärkeässä osassa terassin kalustusta on tietysti myös pehmustelaatikko. Ilman laatikkoa pehmusteet tulisi nostaa aina sisälle, joten onhan se helpompi, että niille löytyy terassilta oma paikkansa säilytykseen. Tämä Yderup laatikko on itemprop=”description”>tukeva, laadukas pehmustelaatikko terästä ja käsinpunottua, säänkestävää punosta. Tässäkin on renkaat toisessa päässä, joten jälleen siirtäminen on tehty hyvin helpoksi. Hydraulinen kansi helpottaa kannen auki pysymistä ja tietysti säänkestävyys on tärkeä ominaisuus.  Laatikon mitat: L133 x K64 x S54 cm

Mielestäni nämä kaikki käyvät kivasti yksiin ja edustavat tyylikästä sekä ajatonta tyyliä. 

Nyt vain lisää eilisen kaltaisia hellepäiviä! 🙂

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
3.7.2016
Next Post
3.7.2016

2 Comments

 • kristiina kortelahti

  Tyylikäs, harmaa terassi! Tuolla kelpaa aurinkoa ottaa.

 • Annika

  Ihana aurinkoinen terassi! Ja tyylikkäät kalusteet. Harmi kun Suomen kesä on niin epävakaa. Mut toivotaan aurinkoista säätä:)

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Lauantai-ilta kotona 💛 Eilen katottiin tyttöjen kans Emoji leffa ja tänään Leijonakuningas 🦁 Mitäs te puuhaatte tänään?
Rentoa iltaa! .
.
Have a relaxing evening 💛
 • Pyjama party with my girl's ❤️💭 Haettiin tänään mun pikkusiskopuoli meille viikonlopuksi ja nämä kaksi on niiin ihanat yhdessä 😍 Huomenna suunnataan Tuomaan markkinoille 🎄
Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?
Ihanaa iltaa ✨
 • Rintasyöpä diagnoosista tulee tänään kuluneeksi 2 vuotta 💪🏻 Edelleen muistan ne hetket lääkärissä ja kuullessani ne sanat "sulla on hyvin suurella todennäköisyydellä rintasyöpä". Syöpä sana kulkee kun elämässä mukana ja se on tehnyt musta entistä vahvemman ja elämää arvostavamman 🙏🏻 Äärimmäisen kiitollinen siitä, että saan olla tässä just nyt 🙏🏻❤️
.
.
.
.
Today came 2 years since I got sick for breastcancer and here I am stronger than ever and so thankful that I can be here right now ❤️😬 Kuva @niinaboman
 • It's our 4th Engagement Day ❤️ Kiitos tuestasi vuosien varrella ja etenkin kahden viimeisen vuoden aikana. Olet todella hieno isä lapsellemme ja hyvä puoliso ❤️ Kuva @iinalaura 😘
 • Kaupallinen yhteistyö @xslelut
Löytyykö muita Frozen faneja? Minea on hulluna kaikkeen mikä liittyy Frozeniin❄️ Käytiin kurkkaamassa xs-lelujen valtavaa valikoimaa, josta Minea sai valita ikäiselleen tytölle joululahjan Joulukeräykseen🎄
Joulu on antamisen aikaa ja silloin on ihana ilahduttaa muita ✨ Jumbon uusi XS lelut - myymälä on kerrassaan huikea ja täynnä lasten suosikkeja! Muut myymälät löytyvät Helsingin keskustan ja Itiksen Stockmannien yhteydestä sekä Espoon Isosta Omenasta, Tapiolan Ainoasta ja Helsingin Kauppakeskus Kampista. #xslelut @boksiapp
 • Kiitos Suomi 🇫🇮❤️ Ilman heitä, selvinneitä, jostain sieltä, puhuisimme nyt vierasta kieltä.
Ilman heitä, joiden ristit ovat puuta, arkipäivä olis kuudes joulukuuta.

Niin onnellinen ja kiitollinen itsenäisestä 102-vuotiaasta Suomesta ❤️🇫🇮 #tb

Follow Me!