aurinkotuoli aurinkotuolin pehmuste Birkevang Blommor Hanstholm Jysk korkea kukkaruukku kukkaruukku Livingspace Pehmustelaatikko terassi terassin kalusteet Yderup yhteistyö

Kesä tuli terassille!

*Yhteistyössä Jysk

Kuinka upean aurinkoisista päivistä olemmekaan päässeet jo nauttimaan!

Kyllä sitä varsinkin näinä hellepäivinä on onnellinen omasta pihasta. Olihan meillä vanhassa kodissakin pieni piha, mutta siinä pääsi nauttimaan auringosta vain muutaman tunnin ajan. Nyt meille paistaa aurinko terassille lähes 12 tuntia näin kesäaikaan 🙂

Aiemmassa Jyskin yhteistyöpostauksessa esittelin teille jo kuvissa näkyvät Blommorin näyttävät kukkaruukut, klik.  Nostinkin nyt samaiset hortensiaruukut takapihalle testiin, jotta tiedän kestävätkö ne miten kuumuutta. Näin viikon testin jälkeen näyttäisi siltä, että riittävällä kastelulla  saattavat jopa selvitä 🙂

Ensi viikolla siis jälleen kukkakaupoille!

Yhteistyönä Jyskin kanssa saimme vihdoin myös takapihan ison terassimme valmiiksi.

Aurinkotuoleiksi valitiin nämä Hanstholmin mustat aurinkotuolit niiden kestävyyden ja ulkonäön vuoksi. Verkko on tosiaankin laadukasta ja kestävää, joten niissä voi huoletta löhöillä. Toisen pään pyörät helpottavat tuolien siirtämistä tarpeen tullen. Tuoleissa on viisi säätömahdollisuutta, joten näin raskausaikaankin on helppo säädellä asentoa oman olon mukaan.

Nämä Birkevang tuolien pehmusteet valittiin oikeastaan vain värin perusteella. Ne ovat kyllä sopivan pehmeät ja käyvät tuolien väreihin.

Tärkeässä osassa terassin kalustusta on tietysti myös pehmustelaatikko. Ilman laatikkoa pehmusteet tulisi nostaa aina sisälle, joten onhan se helpompi, että niille löytyy terassilta oma paikkansa säilytykseen. Tämä Yderup laatikko on itemprop=”description”>tukeva, laadukas pehmustelaatikko terästä ja käsinpunottua, säänkestävää punosta. Tässäkin on renkaat toisessa päässä, joten jälleen siirtäminen on tehty hyvin helpoksi. Hydraulinen kansi helpottaa kannen auki pysymistä ja tietysti säänkestävyys on tärkeä ominaisuus.  Laatikon mitat: L133 x K64 x S54 cm

Mielestäni nämä kaikki käyvät kivasti yksiin ja edustavat tyylikästä sekä ajatonta tyyliä. 

Nyt vain lisää eilisen kaltaisia hellepäiviä! 🙂

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
3.7.2016
Next Post
3.7.2016

2 Comments

 • kristiina kortelahti

  Tyylikäs, harmaa terassi! Tuolla kelpaa aurinkoa ottaa.

 • Annika

  Ihana aurinkoinen terassi! Ja tyylikkäät kalusteet. Harmi kun Suomen kesä on niin epävakaa. Mut toivotaan aurinkoista säätä:)

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
 • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
 • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^
 • Long time no #selfie ✌🏻
Vaikka rakastan visuaalisesti kauniita kuvia niin silti musta on kiva välillä laittaa tänne ihan tällaisia hetkessäkin napattuja kuvia 📷
Ihanaa viikkoa murut 💋
 • Ihana viikonloppu vietetty Pohjanmaan vieraiden kanssa💗 Leivottiin vielä Minean kanssa tänään pipareita, kun oli jäänyt taikinaa pakkaseen 😋
Miten teidän viikonloppu meni?
 • Oh God I'm so proud about my hair 🦁❤️ En voi uskoa, että 1,5 vuodessa oon saanu mulle takaisin näin mielettömän upeat ja paksut hiukset 😍 #FUCKCANCER 
Ja hei ihan hyvin sitä on pärjännyt ilman ripsienpidennyksiä 🤭
Kivaa torstaita ihanat!

Follow Me!