asuntomessut asuntomessut 2016 ideoita olohuoneeseen interior korkeat huoneet kulmasohva livingroom Livingspace olohuone

Asuntomessut 2016 / Ideoita olohuoneeseen

Moikka!

Tässä jatkoa asuntomessujen upeisiin kohteisiin ja nyt vuorossa ihastuttavat olohuoneet.

Viimeksi ideoitiin makuuhuoneita *klik ja kiitos tulleista kommenteistanne, itsekään en oikein osannut valita lempparia 🙂

Olohuoneissa oli jälleen monenlaisia ratkaisuja, värejä, materiaaleja ja sisustuksia. Kuten makuuhuoneissa niin myös olohuoneissa valo on tärkeässä asemassa.

Itsekin ihailen korkeita ikkunoita, joista luonnonvalo tulvii sisään. Näyttävät valaisimet ovat piste ii:n päälle ja kauniit tekstiilit pehmentävät tunnelmaa. Muutamissa kohteissa on uskaliaasti käytetty värejä ja ne olivatkin kaikin puolin näyttävän näköisiä,

muttei kuitenkaan liian räikeitä kokonaisuutena. Itseä kuitenkin enemmän miellyttää vaaleat sävyt 😉 Sohvat olivat monessa kohteessa valtavan kokoisia ja sellaisesta haaveilen meillekin joskus.

Näistä lumoavista kohteista innostuneena laitettiin meidänkin olohuonetta hieman uuteen uskoon ja siitä kuulettekin myöhemmin lisää 😉 Töitä tosiaan jäljellä enään neljä päivää, joten sitten pääsen blogin pariin enemmän!  Jee!!

Inspiroivia hetkiä! 

Seuraavaksi esittelyssä keittiö/ruokailutilat! 

Kivaa lauantaita <3 

– Marjut –

Ei kommentteja
Previous Post
6.8.2016
Next Post
6.8.2016

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
  • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!