asuntomessut asuntomessut 2016 ideoita olohuoneeseen interior korkeat huoneet kulmasohva livingroom Livingspace olohuone

Asuntomessut 2016 / Ideoita olohuoneeseen

Moikka!

Tässä jatkoa asuntomessujen upeisiin kohteisiin ja nyt vuorossa ihastuttavat olohuoneet.

Viimeksi ideoitiin makuuhuoneita *klik ja kiitos tulleista kommenteistanne, itsekään en oikein osannut valita lempparia 🙂

Olohuoneissa oli jälleen monenlaisia ratkaisuja, värejä, materiaaleja ja sisustuksia. Kuten makuuhuoneissa niin myös olohuoneissa valo on tärkeässä asemassa.

Itsekin ihailen korkeita ikkunoita, joista luonnonvalo tulvii sisään. Näyttävät valaisimet ovat piste ii:n päälle ja kauniit tekstiilit pehmentävät tunnelmaa. Muutamissa kohteissa on uskaliaasti käytetty värejä ja ne olivatkin kaikin puolin näyttävän näköisiä,

muttei kuitenkaan liian räikeitä kokonaisuutena. Itseä kuitenkin enemmän miellyttää vaaleat sävyt 😉 Sohvat olivat monessa kohteessa valtavan kokoisia ja sellaisesta haaveilen meillekin joskus.

Näistä lumoavista kohteista innostuneena laitettiin meidänkin olohuonetta hieman uuteen uskoon ja siitä kuulettekin myöhemmin lisää 😉 Töitä tosiaan jäljellä enään neljä päivää, joten sitten pääsen blogin pariin enemmän!  Jee!!

Inspiroivia hetkiä! 

Seuraavaksi esittelyssä keittiö/ruokailutilat! 

Kivaa lauantaita <3 

– Marjut –

No Comments
Previous Post
6.8.2016
Next Post
6.8.2016

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Mulla on niiin kova koirakuume😍🐕 Tän herran kanssa on niin leppoisaa olla ja hän on tajuttoman kiltti 💗 Ja hei mun olo on jo parempi kiitos levon ja droppien🙏 Mites teidän päivä meni?
Ps. Mitäs tykkäätte mun tekemästä kranssista? .
.
.
I really want own dog 🐕😍 Frank is so lovely 💗 Thank God I feel better today🙏 How was your day?
  • Kurkku kipeä ja tuntuu, et kuume nousee 🤒 En todellakaan halua tulla kipeeksi! Olin äsken huikeassa pressissä, kun mulle ennestään tuttu @reserved aukeaa @malloftripla an torstaina 😍 En malta odottaa! Mutta nyt kotiin ja troppia nassuun! Onko @reserved teille tuttu brändi?
.
.
.
Feeling little bit sick 🤒 Hopefully I feel better tomorrow 🙏 How was your day?
  • Tuo katse on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla ❤️🐶Saatiin ihana Frank meille pariksi päiväksi hoitoon ja vitsi miten onnessani oon ite! Mullahan on ollut hirvittävä koirakuume jo pitkään 🙊 joko muuten katsoitte stooriin puolelta miten neiti tekee Frankin kanssa temppuja 😍😅 Kiitos teille @vikidilaati0 & @kiiakuparinen kun saadaan lainata teidän vauvelia😘
Onko siellä muilla koiria? .
.
.
Those eyes are so amazing ❤️ We got this cutie with us for a few days 😍
  • Miten se aina meneekin niin, että mitä enemmän on odottanut iltaa viinin ja Vain elämää uusinnan parissa niin sen varmemmin se ilta menee ketuilleen? 😵 Neidillä on taas jatkunut yskä, mutta mitään selitystä ei löytynyt lääkärissä 😑 Nytkin hereillä, kun ei voi nukkua yskältään😫 Mites muiden ilta?
.
.
I waited for evening with wine and tv but nope because Minea is having terrible cough and can't sleep 😫
  • Tänään 11.10. vietetään Roosa Nauha - päivää ja tiedätte, että asia koskettaa mua liiankin hyvin. Naisten syöpiin sairastuu joka vuosi 6500 naista ja mä olen yksi niistä. Siksi aloitin oman keräykseni jo viime vuonna, jotta voin olla mukana keräämässä varoja rintasyövän ja naisten gynekologisten syöpien tutkimukseen. Olkaa tekin mukana tukemassa tätä tärkeää asiaa ja lahjoittakaa keräykseeni tai ostakaa Roosa Nauhan tuotteita 🎀❤️ Ilman hoitoja en olisi nyt tässä 🙏

Keräykseni löytyy osoitteesta :
oma.syopasaatio.fi/9341
  • Huomenna on jo perjantai 🧡Mihin tää viikko oikein meni? Mä kovasti haaveilen takasta omassa kodissa🔥🧡 Löytyykö teiltä takkaa? Ehkä sitten jonain päivänä ikiomaan kotiin saa takan, mutta vielä joutuu tyytymään YouTube videoihin 🙈
.
.
It's already Friday tomorrow🧡 I'm dreaming about fireplace to our home but maybe some day when we have our own home 👌🏻

Follow Me!