30v. ikäkriisi kukkakimppu Oma elämä ravintola loiste syntymäpäivä

Ikäkriisi?

Eilen vietin 30-vuotissyntymäpäiväjuhliani. 

Olin nuorempana ajatellut, että tähän ikään mennessä minulla olisi jo lapsia ja olisin naimisissa. Voihan sitä suunnitella vaikka mitä etukäteen, mutta aina kaikki ei mene niiden mukaan 🙂

Tuntuu, että monelle juurikin 30v. on se pahin ikäkriisin aika, mutta täällä ei kyllä tunnu missään. Ehkä, jos bebestä ei olisi vielä tietoa niin voisin jopa kriisiä potea itsekin. Sanonta, ”ikähän on vain numeroita” pitää mielestäni hyvin paikkansa. Tärkeintä on se miten itse koet itsesi unohtamatta lapsenmielisyyttä ja hauskuutta. Täytyy muistaa olla onnellinen jokaisesta päivästä, jokaisesta ihmisestä ympärillä ja tietysti huolehtia itsestään. Tällä hetkellä kuitenkin kaikki tuntuu hyvältä ja oikealta, enkä koe tarvetta kriiseilyyn. Tähän ikään mennessä olen saanut jo kokea ja nähdä paljon kaikkea ja uskonkin tämän tekevän minusta vahvemman ihmisen. Ennen kaikkea uskon olevani nyt valmiimpi äidiksi kuin ehkä olisin aiempien suunnitelmieni mukaan ollut.

Beben myötä elämässä alkaa uusi sivu, joka tuo niin paljon uutta ja ihanaa mukanaan.

Kaikki on siis just hyvin  <3

Juhlistimme J:n kanssa kaksistaan synttäreitäni illallisen merkeissä. Nautimme herkullista illallista ravintola Loisteessa ilta-auringon paisteassa. 10. kerroksen näkymät keskellä keskustaa ovat kyllä vain plussaa muuten loistavan ruoan lisäksi. Suosittelen testaamaan!

Sunnuntaina on sitten tarkoitus pitää pienimuotoiset synttärikahvittelut meillä 🙂

Onko siellä kokemuksia ikäkriisistä ja, jos niin miten käsittelitte asian? 

Voihan se olla, että täällä se podetaankin 40v. kohdalla! 

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
4.8.2016
Next Post
4.8.2016

4 Comments

 • Katarimaria

  Onnea syntymäpäivän johdosta!

  Mullakin oli tänä vuonna kolmekymppiset. Ennen synttäripäivää oli ihan pientä ikäkriisin poikasta, mutta lähinnä biologisen kellon tikityksen muodossa. Mun mielestä aika paljon vaikuttaa se, millaisessa elämänvaiheessa kaveripiiri on, siis jos ympärillä kaikki olis jo viisi vuotta sitten ollut naimisissa ja saanut lapsia, voisi oma olo olla paljon ikälopumpi 😀

 • Jonna

  Onnea 30-vuotiaalle! Olen jokunen aika sitten löytänyt blogisi ystäväni kautta ja tykästynyt siihen. Kirjoitat ihanan positiivisesti ja kuvat ovat kauniita. Mukava jäädä seuraamaan mitä kaikkea uutta elämääsi vauva tuokaan!

  Olen hiljattain avannut myös oman blogin. Käy kurkkaamassa, kun ehdit
  http://kultaoonkotona.blogspot.fi/

 • Marjut

  Kiitos 🙂 Tuo on kyllä totta, että ympärillä tapahtuvat asiat myös vaikuttaa osaltaan kriiseilyyn! Mitä sitä turhaa potemaan ikäkriisiä, numeroitahan ne vain on 😉

 • Marjut

  Kiitos kovasti 🙂 Ihana kuulla, että olet tykästynyt blogiini! Täällä myös jännityksellä odotetaan tulevaa uutta aikaa Beben myötä <3 Käynpäs kurkkaamassa sinunkin sivujasi 😉
  Kivaa viikkoa!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
 • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
 • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^
 • Long time no #selfie ✌🏻
Vaikka rakastan visuaalisesti kauniita kuvia niin silti musta on kiva välillä laittaa tänne ihan tällaisia hetkessäkin napattuja kuvia 📷
Ihanaa viikkoa murut 💋
 • Ihana viikonloppu vietetty Pohjanmaan vieraiden kanssa💗 Leivottiin vielä Minean kanssa tänään pipareita, kun oli jäänyt taikinaa pakkaseen 😋
Miten teidän viikonloppu meni?
 • Oh God I'm so proud about my hair 🦁❤️ En voi uskoa, että 1,5 vuodessa oon saanu mulle takaisin näin mielettömän upeat ja paksut hiukset 😍 #FUCKCANCER 
Ja hei ihan hyvin sitä on pärjännyt ilman ripsienpidennyksiä 🤭
Kivaa torstaita ihanat!

Follow Me!