huonetuoksu Inside.fi kesäloma Klinta Livingspace Oma elämä raskaus valkoinen sisustus äitiysloma

Lomakuulumiset & uusin ihastukseni!

Täällä sitä ollaan vietetty ensimmäistä kesälomapäivää ja äitiysloma alkaa sitten virallisesti 10.9.

Mihin tämä aika oikein meni? Juurihan vasta kerroin täälläkin raskaudesta ja tuntui, että vielä on niin pitkä matka edessä tähän päivään.

Tuntui hassulta eilen sulkea työpaikan ovi ja jättää kaikki työasiat ainakin seuraavaksi vuodeksi. Hieman on tänään ollut ”tyhjä” olo, kun on vain voinut olla eikä työasiat ole pyörineet mielessä, mutta eiköhän tähän ala tottumaan 😉

Oon kyllä kovin innoissani, että nyt pääsen keskittymään ainakin hetkeksi enemmän blogiin. Tulossa onkin monenlaisia postauksia, joten pysykää kuulolla!

Tässä samalla haluan esitellä teille uuden tuoksuihastukseni <3

Tämä Klintan aivan ihanan tuoksuinen huonetuoksu on ylivoimainen suosikkini. En ole ennen näitä tällaisia huonetuoksuja käyttänyt, joten olin todella yllättynyt sen tuoksuvuudesta. Kotiin tullessa vastaan leijailee suloinen shamppanjan ja greipin tuoksu. Tuoksun voimakkuutta voi säädellä tikkujen määrällä ja tuoksu kestää 2-6 kuukautta. Klintalta meiltä löytyy myös tuoksukynttilä, mutta se on muistaakseni jouluntuoksuinen. Suosittelen myös testaamaan tuota HM Homen Cotton Flower tuoksukynttilää!

Onko teillä käytössä huonetuoksuja? 

Mikä on sinun lempparisi? 

Tuoksuntäyteistä viikonloppua <3 

– Marjut –

1 Comment
Previous Post
12.8.2016
Next Post
12.8.2016

1 Comment

  • Pellavaajapastellia

    Ääk mulla on jäänyt liian monta sun postausta lukematta kaikessa kiireessä! Ihania kuvia sulla on ja tätä Klintan tuoksua täytyy kyllä kokeilla! Shampanjan tuoksu houkuttelee… 🙂 mä oon tykänny kans tosta hm Homen tuoksukynttilästä. Yleensäkin puuvillankukan tuoksu on hyvä 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
  • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^

Follow Me!