baby björn emmaljunga Graco Loving'hug lastenvaunut Mamas&Papas Mamas&Papas my first playmat leikkimatto mutsy Oma elämä raskaus sitteri stokke tripp trapp baby set vauva

Pohdintoja Beben puuttuvista hankinnoista

Täällä ollaan tehty vähän listaa vielä puuttuvista Beben jutuista.
Emme valinneet äitiyspakkausta, koska koin sen olevan hieman poikamainen värien osalta ja olemme saaneet ystäviltämme melko paljon sen sisältöä muuten. Pienempinä hankintoina on vielä mm. kylpyamme, kuumemittari, harsoja, tutteja, tuttipulloja, hoitoalusta ja muutamia voiteita.

Ajattelin nyt kysyä teidän kokemuksia mitä kaikkea sitä tarvitseekaan olla valmiiksi ja mitä juttuja ehtii hankkia vielä myöhemminkin? 

 

Tällä hetkellä listalla suurimpina hankintoina ovat:

sitteri

kuvat Mamas&Papas Starlite swing, Graco Lovin’hug, Baby Björn

Meillä on siis valmiina Stokken Tripp Trapp tuoliin (itse tuoli täytyy vielä hankkia) baby set, jolloin Bebe voi pienestä pitäen osallistua ruokailuhetkiimme pöydän päässä. Onko jollain tästä tuolista muuten kokemusta? Sekä meiltä löytyy myös Mamas&Papas leikkimatto, josta kirjoitikin jo aiemmin, *klik. Näin ollen mietin tuota sitterin hankintaa? Olen kuullut sitterin käytöstä positiivisia että negatiivisia kokemuksia (näinhän kaikkien tuotteiden kohdalla varmasti on). Sittereitäkin on tarjolla vaikka kuinka monenlaisia aina äänin ja värinöin varustelluista ihan basic malleihin, puuh!

Kelpaako ihan normi sitteri vai tarvitaanko jotain lisäherkkuja?

Ja hankkiako vaiko eikö? Ja jos, niin millainen? 

lastenvaunut

 

 

kuvat Emmaljunga,Stokke, Mutsy 

Olen aina haaveillut valkonahkaisista Emmaljungan vaunuista ja ne ovatkin olleet pitkään ykkösvaihtoehtomme. Nyt kuitenkin olemme käyneet useammassa liikkeessä katselemassa vaunuja ja myös mm nämä Stokken ja Mutsyn vaunut ovat loistavia vaihtoehtoja.
Vaunuissa tulisi olla nämä ominaisuudet; yhdistelmävaunut, kääntyvät etupyörät, keveys, helppohoitoisuus ja pieni koko.

Meille yhdistelmävaunut ovat ehkä se tärkein ominaisuus, näin ollen vaunujen kestoa voi pidentää ratasosalla. Tietysti on hyvä ottaa huomioon mahdollisen toisen Beben tulo (ei siis suunnitelmissa ihan heti ;)), jolloin tuplarattaat tulisi kyseeseen. Luulen, että nuo kääntyvät etupyörät ovat helpot täällä julkisilla kulkuneuvoilla liikkuessa ja muutenkin kaupoissa asiointi missä tahansa. Meillä on viitisen porrasta ulko-ovelle tultaessa, joissa kylläkin kahden laudan ”ramppi”, joten toiveena olisi myös mahdollisimman kevyet vaunut. Tietty olisi hyvä, että vaunut saa tarvittaessa näppärästi myös Fordimme takakonttiin 🙂 Matkarattaat saamme ystävältämme ja niistä lisää myöhemmin.

Nyt otan vastaan teidän kokemuksia vaunuista? 
Kertokaahan plussat ja miinukset omistanne?

– Marjut –

No Comments
Previous Post
16.8.2016
Next Post
16.8.2016

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Be proud of yourself ❤️
En varmaan aiemmin olisi uskaltanut julkaista vastaavaa kuvaa itsestäni, mutta oon vain niin onnellinen mennessäni rinnankorjaukseen 🙏🏻 Oon saanu mun kropan takaisin ja sitä myöden itsevarmuus on palannut suurempana kuin koskaan. Jotenkin sitä kaiken tämän jälkeen osaa arvostaa omaa vartaloa eri tavalla ja kantaa sen myös arvokkaasti. Tämä tunne on ihan 💯💯
Muistakaa, että te jokainen olette upeita sellaisina kuin olette, kunhan näette itse itsenne upeana❤️
#fuckcancer 
Blogissa lisää aiheesta! *asu saatu
  • Years' goe's by but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!

Follow Me!