baby björn emmaljunga Graco Loving'hug lastenvaunut Mamas&Papas Mamas&Papas my first playmat leikkimatto mutsy Oma elämä raskaus sitteri stokke tripp trapp baby set vauva

Pohdintoja Beben puuttuvista hankinnoista

Täällä ollaan tehty vähän listaa vielä puuttuvista Beben jutuista.
Emme valinneet äitiyspakkausta, koska koin sen olevan hieman poikamainen värien osalta ja olemme saaneet ystäviltämme melko paljon sen sisältöä muuten. Pienempinä hankintoina on vielä mm. kylpyamme, kuumemittari, harsoja, tutteja, tuttipulloja, hoitoalusta ja muutamia voiteita.

Ajattelin nyt kysyä teidän kokemuksia mitä kaikkea sitä tarvitseekaan olla valmiiksi ja mitä juttuja ehtii hankkia vielä myöhemminkin? 

 

Tällä hetkellä listalla suurimpina hankintoina ovat:

sitteri

kuvat Mamas&Papas Starlite swing, Graco Lovin’hug, Baby Björn

Meillä on siis valmiina Stokken Tripp Trapp tuoliin (itse tuoli täytyy vielä hankkia) baby set, jolloin Bebe voi pienestä pitäen osallistua ruokailuhetkiimme pöydän päässä. Onko jollain tästä tuolista muuten kokemusta? Sekä meiltä löytyy myös Mamas&Papas leikkimatto, josta kirjoitikin jo aiemmin, *klik. Näin ollen mietin tuota sitterin hankintaa? Olen kuullut sitterin käytöstä positiivisia että negatiivisia kokemuksia (näinhän kaikkien tuotteiden kohdalla varmasti on). Sittereitäkin on tarjolla vaikka kuinka monenlaisia aina äänin ja värinöin varustelluista ihan basic malleihin, puuh!

Kelpaako ihan normi sitteri vai tarvitaanko jotain lisäherkkuja?

Ja hankkiako vaiko eikö? Ja jos, niin millainen? 

lastenvaunut

 

 

kuvat Emmaljunga,Stokke, Mutsy 

Olen aina haaveillut valkonahkaisista Emmaljungan vaunuista ja ne ovatkin olleet pitkään ykkösvaihtoehtomme. Nyt kuitenkin olemme käyneet useammassa liikkeessä katselemassa vaunuja ja myös mm nämä Stokken ja Mutsyn vaunut ovat loistavia vaihtoehtoja.
Vaunuissa tulisi olla nämä ominaisuudet; yhdistelmävaunut, kääntyvät etupyörät, keveys, helppohoitoisuus ja pieni koko.

Meille yhdistelmävaunut ovat ehkä se tärkein ominaisuus, näin ollen vaunujen kestoa voi pidentää ratasosalla. Tietysti on hyvä ottaa huomioon mahdollisen toisen Beben tulo (ei siis suunnitelmissa ihan heti ;)), jolloin tuplarattaat tulisi kyseeseen. Luulen, että nuo kääntyvät etupyörät ovat helpot täällä julkisilla kulkuneuvoilla liikkuessa ja muutenkin kaupoissa asiointi missä tahansa. Meillä on viitisen porrasta ulko-ovelle tultaessa, joissa kylläkin kahden laudan ”ramppi”, joten toiveena olisi myös mahdollisimman kevyet vaunut. Tietty olisi hyvä, että vaunut saa tarvittaessa näppärästi myös Fordimme takakonttiin 🙂 Matkarattaat saamme ystävältämme ja niistä lisää myöhemmin.

Nyt otan vastaan teidän kokemuksia vaunuista? 
Kertokaahan plussat ja miinukset omistanne?

– Marjut –

Ei kommentteja
Previous Post
16.8.2016
Next Post
16.8.2016

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
  • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!