hiuspyyhe kylpypyyhe kylpytakki Luinspa Oma elämä viittapyyhe yhteistyö

Spa tunnelmaa kotonasi

Rakastan kiireettömiä aamuja!

Varsinkin näin lomalla ollessa on ihana viettää aamua pitkän kaavan mukaan. Kaikessa rauhassa. Suihku. Aamupala. Teetä. Meikkaus. Hiljaista musiikkia. Ah, kunpa jokainen päivä voisi alkaa näin!

*Yhteistyössä Luinspa

Tutustuin näihin ylellisiin Luinspan tuotteisiin jo keväällä messuilla ja olin ihan myyty.

Olin siis hyvinkin iloinen saadessani kotiin testattavaksi heidän tuotteitaan 🙂

Tuotteiden värit ovat harmonisia ja hillittyjä, joten sopivat näin ollen tyyliin kuin tyyliin.
“Inspiroituneena arjesta ja uudesta pyyhemateriaalista, syntyi LuinSpa – brandi, jonka intohimona on tuoda spa-fiilis jokaiseen kotiin.”

”Moni nainen kietaisee kylpypyyhkeen suihkun jälkeen päähänsä, eikä se pysy millään paikallaan ja tuntuu raskaalta ja epämiellyttävältä.”

Kuulostaako tutulta? Kyllä, täällä ainakin!

Tämä hiuspyyhe on ihan super keksintö!!

Näin pitkähiuksisena voin todeta, että aina on oltava erikseen toinen iso pyyhe, jonka saan laitettua turbaaniksi päähän. Nyt ei enään tarvitse, koska tämä näppärä pyyhe on juuri sopivan kokoinen, mukavan tuntuinen ja todella helppo kiinnittää yhdellä nepparin avulla.

”Tässä pehmeässä, ylellisessä ja tyylikkäässä kylpytakissa ei ole mitään turhaa ylimääräistä. Halusimme luoda sinulle kylpytakin, joka on yksinkertaisesti mahdollisimman miellyttävä ja hemmotteleva, ja tässä on tulos.”

Tämä pehmeys on jotain ihan omaa luokkaansa. Spa tunne on juurikin se fiilis minkä tämä kylpytakki tuo käyttäjällensä. Suihkun jälkeen on ihana kietoutua supermuhkeaan kylpytakkiin <3

Masukin mahtuu hyvin 😉

”Arjen keskellä unohdamme helposti rentoutua ja nauttia pienistä asioista. Meille korkealaatuisen, pehmeän ja modernin tyylikkään pyyhkeen omistaminen on kuin olisi spa kotona. Nämä pyyhkeet tekevät takuuvarmasti olosi astetta onnellisemmaksi ja rentoutuneemmaksi.”

Mikä on inhottavampaa kuin karhea pyyhe?? Sellaiseen on todella ikäväntuntuista kuivata itseään.

Tämän kylpypyyhkeen kohdalla karheus on kaukana! Taisi olla mieskin hieman kateellinen kokeillessaan pyyhkeen pehmeyttä 😉

Bebelle täytyy kyllä tilata tämä suloinen viittapyyhe <3

kuva Luinspa

Suosittelen jo tässä vaiheessa laittamaan korvantaakse pehmeät paketit joulupukin kontti “lucida calligraphy”;”>in 😉

Kiitos vielä Luinspalle yhteistyöstä! 

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
19.8.2016
Next Post
19.8.2016

2 Comments

 • Annika

  Minäkin rakastan pitkiä aamuja ???? Ja nimenomaan niin että lapset on kans aamun kotona ja saamme yhdessä vain olla ilman kiirettä. Syödä yhdessä ja olla hyvällä mielellä. Kyllä perhe-elämä on mukavaa, ihanaa et saatte pian oman lapsen! ???? Ja siis voi että noi Luinspan tuotteen on sitte kauniita ja houkuttelevia!! Noi valkoiset kylpypyyhkeet on ihan täydelliset!

 • Marjut

  Täällä kovasti odotellaan jo pienokaisen tuloa ja kaikkea ihanaa mitä tuleman pitää <3 Voin vain suositella noita supermuhkeita pyyhkeitä!!
  Marjut

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
 • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
 • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
 • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
 • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^

Follow Me!