asuntomessut 2016 ideat keittiö Livingspace ruokailutila

Asuntomessut 2016 / Ideoita keittiöön ja ruokailutilaan

Tällä kertaa esittelyssä on asuntomessujen upeat keittiö/ruokailutilat.
Aiemmat postaukset sisälsivät ideoita olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin.

”Keittiö on kodin sydän” sanonta pitää mielestäni hyvinkin paikkansa.
Keittiötä mietitään koko perheen yhteisenä tilana, jossa kaikki voivat osallistua ruoanlaittoon.
Itse pidän avokeittiö mallisista keittiöistä eniten, näin ruokailutila yhdistyy siihen sulavasti ja
myös vieraiden kanssa voi saman aikaisesti seurustella.

Keittiötä suunniteltaessa itse ottaisin huomioon laadun, ajattomuuden, käytännöllisyyden ja ulkoasun. Missään tapauksessa en valitsisi sellaista materiaalia, jota koko ajan pitäisi varoa ja olla pyyhkimässä. Pienten lasten kanssa tämä varmasti vielä konkretisoituu 😉

Näihin kiinnitin tiloissa huomion:

 • useampi valaisin ruokapöydän päällä
 • selvästi vähentyneet kaappien vetimet
 • kattauksessa käytetyt kauniit luonnonkukat
 • upeat liesituulettimet 
 • suuret ruokailuryhmät

 

 

 

 

 

Mitäs piditte? 

Löytyikö uusia ideoita? 

– Marjut –

No Comments
Previous Post
1.9.2016
Next Post
1.9.2016

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Mulla on niiin kova koirakuume😍🐕 Tän herran kanssa on niin leppoisaa olla ja hän on tajuttoman kiltti 💗 Ja hei mun olo on jo parempi kiitos levon ja droppien🙏 Mites teidän päivä meni?
Ps. Mitäs tykkäätte mun tekemästä kranssista? .
.
.
I really want own dog 🐕😍 Frank is so lovely 💗 Thank God I feel better today🙏 How was your day?
 • Kurkku kipeä ja tuntuu, et kuume nousee 🤒 En todellakaan halua tulla kipeeksi! Olin äsken huikeassa pressissä, kun mulle ennestään tuttu @reserved aukeaa @malloftripla an torstaina 😍 En malta odottaa! Mutta nyt kotiin ja troppia nassuun! Onko @reserved teille tuttu brändi?
.
.
.
Feeling little bit sick 🤒 Hopefully I feel better tomorrow 🙏 How was your day?
 • Tuo katse on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla ❤️🐶Saatiin ihana Frank meille pariksi päiväksi hoitoon ja vitsi miten onnessani oon ite! Mullahan on ollut hirvittävä koirakuume jo pitkään 🙊 joko muuten katsoitte stooriin puolelta miten neiti tekee Frankin kanssa temppuja 😍😅 Kiitos teille @vikidilaati0 & @kiiakuparinen kun saadaan lainata teidän vauvelia😘
Onko siellä muilla koiria? .
.
.
Those eyes are so amazing ❤️ We got this cutie with us for a few days 😍
 • Miten se aina meneekin niin, että mitä enemmän on odottanut iltaa viinin ja Vain elämää uusinnan parissa niin sen varmemmin se ilta menee ketuilleen? 😵 Neidillä on taas jatkunut yskä, mutta mitään selitystä ei löytynyt lääkärissä 😑 Nytkin hereillä, kun ei voi nukkua yskältään😫 Mites muiden ilta?
.
.
I waited for evening with wine and tv but nope because Minea is having terrible cough and can't sleep 😫
 • Tänään 11.10. vietetään Roosa Nauha - päivää ja tiedätte, että asia koskettaa mua liiankin hyvin. Naisten syöpiin sairastuu joka vuosi 6500 naista ja mä olen yksi niistä. Siksi aloitin oman keräykseni jo viime vuonna, jotta voin olla mukana keräämässä varoja rintasyövän ja naisten gynekologisten syöpien tutkimukseen. Olkaa tekin mukana tukemassa tätä tärkeää asiaa ja lahjoittakaa keräykseeni tai ostakaa Roosa Nauhan tuotteita 🎀❤️ Ilman hoitoja en olisi nyt tässä 🙏

Keräykseni löytyy osoitteesta :
oma.syopasaatio.fi/9341
 • Huomenna on jo perjantai 🧡Mihin tää viikko oikein meni? Mä kovasti haaveilen takasta omassa kodissa🔥🧡 Löytyykö teiltä takkaa? Ehkä sitten jonain päivänä ikiomaan kotiin saa takan, mutta vielä joutuu tyytymään YouTube videoihin 🙈
.
.
It's already Friday tomorrow🧡 I'm dreaming about fireplace to our home but maybe some day when we have our own home 👌🏻

Follow Me!