eos vita höyhenvalaisin lastenhuone Sisustus Room2 yhteistyö

Beben huoneen uusi valaisin

Beben huone sai uuden ilmeen tämän ihastuttavan valaisimen myötä. Mainitsinkin jo aiemmin Vauvanhuoneen suunnittelua– postauksessa haaveilevani juurikin tästä valkoisesta höyhenvalaisimesta. Valaisin on mun mielestä just sopivan herkkä lastenhuoneeseen. Toki se varmasti sopii muihinkin tiloihin kauniin ulkomuotonsa takia.

Kyseessä on siis paperista ja höyhenistä valmistettu Eos Vita valaisin. Höyhenet ovat aitoa untuvaa linnuilta, mutta ei eläviltä hanhilta. Valaisin tuottaa pehmeää valoa ja kannattaakin käyttää valkoista valoa tuovaa lamppua. Näin ollen valosta tulee entistä kauniimpi. Höyhenien paikalleen asettuminen saattaa kestää parisen viikkoa, joten kannattaa antaa aikaa, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Höyheniä voi toki myös puhaltaa hiustenkuivaajalla, jolloin valaisimesta tulee muhkeampi 🙂

Käydessämme Seinäjoen asuntomessuilla bongasin siellä yrityksen nimeltä Sisustus Room²*. Yrityksen omistaa ihastuttava Elina Ristimaa. Harmikseni emme ehtineet reissumme aikana pistäytyä liikkeessä, mutta seuraavalla Pohjanmaan reissulla asia korjataan 🙂

”Sisustus Room² on vuonna 2012 perustettu sisustusalan yritys Seinäjoella Rengastiellä. Palveluihin kuuluu niin yksityisasuntojen kuin julkisten kohteidenkin sisustussuunnittelu sekä erikoisuutena näyttelyautojen sisustuksien suunnittelu. Lisäksi toteutamme myös sisustusiltoja sekä yksityisille henkilöille että yrityksille, esimerkkeinä erilaiset teemaillat ja tykyillat. Palveluihimme kuuluu myös pienempien stailauskohteiden toteutus ja erilaisten juhlatilojen (esim. syntymäpäivät, häät jne.) koristelu ja sisustaminen.”

Tämän valaisimen voit hankkia heidän liikkeestään Seinäjoelta tai heidän verkkosivujen kautta.

Mitäs pidätte valaisimesta?

* Yhteistyössä Sisustus Room²

– Marjut –

8 Comments
Previous Post
10.9.2016
Next Post
10.9.2016

8 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
  • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍
  • Meidän perhe ❤️ Niin kiitollinen ja onnellinen kaikesta, mutta valehtelisin, jos väittäisin kaiken olevan helppoa uusperheessä. Ehei helppoa kaikki ei ole, mutta kaiken sen arvoista kylläkin. Sotkua siellä ja täällä, nahistelua, tunteenpurkauksia, mustasukkaisuutta mutta sitäkin enemmän haleja, suukkoja, leikkikavereita, elämän ihmetystä, iloa ja naurua ❤️ Mitään en vaihtaisi, vaikka välillä hermoja koetellaan eikä kahden keskeistä aikaa ole juurikaan. Mutta silti tiedän sydämessäni, että tässä mun kuuluu olla ❤️🙏🏻
Kuulisin mielelläni onko siellä muita uusperheitä? Miten teillä arki menee?
  • Rainy evening ❤️🎬 Täällä on satanut melkein koko päivän, joten saunan jälkeen parasta on käpertyä vilttiin, laittaa karkit kulhoon & leffa pyörimään ❣️ Mites siellä on iltaa vietetty?

Ps. Nyt odotan et @seppapete nukuttaa vikan valveilla olevan neidin ja sit kahden keskeinen leffailta starttaa🥰 Ihanaa iltaa!
  • Kaupallinen yhteistyö Bigbank ja @indieplace 💰 En malta odottaa sitä, että pääsemme jossain kohtaa muuttamaan isompaan asuntoon, jonka veikkaan vahvasti olevan remppa kohde ⚒️ ❤️ Siinä vaiheessa Bigbank on harkitsemisen arvoinen luotonmyöntäjä etenkin, jos haluaa fiksun ja luotettavan lainan 💰
Onkos muilla menossa remppaprojekteja?

#Bigbank #bigbankremonttilaina

Seuraa minua!