eos vita höyhenvalaisin lastenhuone Sisustus Room2 yhteistyö

Beben huoneen uusi valaisin

Beben huone sai uuden ilmeen tämän ihastuttavan valaisimen myötä. Mainitsinkin jo aiemmin Vauvanhuoneen suunnittelua– postauksessa haaveilevani juurikin tästä valkoisesta höyhenvalaisimesta. Valaisin on mun mielestä just sopivan herkkä lastenhuoneeseen. Toki se varmasti sopii muihinkin tiloihin kauniin ulkomuotonsa takia.

Kyseessä on siis paperista ja höyhenistä valmistettu Eos Vita valaisin. Höyhenet ovat aitoa untuvaa linnuilta, mutta ei eläviltä hanhilta. Valaisin tuottaa pehmeää valoa ja kannattaakin käyttää valkoista valoa tuovaa lamppua. Näin ollen valosta tulee entistä kauniimpi. Höyhenien paikalleen asettuminen saattaa kestää parisen viikkoa, joten kannattaa antaa aikaa, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Höyheniä voi toki myös puhaltaa hiustenkuivaajalla, jolloin valaisimesta tulee muhkeampi 🙂

Käydessämme Seinäjoen asuntomessuilla bongasin siellä yrityksen nimeltä Sisustus Room²*. Yrityksen omistaa ihastuttava Elina Ristimaa. Harmikseni emme ehtineet reissumme aikana pistäytyä liikkeessä, mutta seuraavalla Pohjanmaan reissulla asia korjataan 🙂

”Sisustus Room² on vuonna 2012 perustettu sisustusalan yritys Seinäjoella Rengastiellä. Palveluihin kuuluu niin yksityisasuntojen kuin julkisten kohteidenkin sisustussuunnittelu sekä erikoisuutena näyttelyautojen sisustuksien suunnittelu. Lisäksi toteutamme myös sisustusiltoja sekä yksityisille henkilöille että yrityksille, esimerkkeinä erilaiset teemaillat ja tykyillat. Palveluihimme kuuluu myös pienempien stailauskohteiden toteutus ja erilaisten juhlatilojen (esim. syntymäpäivät, häät jne.) koristelu ja sisustaminen.”

Tämän valaisimen voit hankkia heidän liikkeestään Seinäjoelta tai heidän verkkosivujen kautta.

Mitäs pidätte valaisimesta?

* Yhteistyössä Sisustus Room²

– Marjut –

8 Comments
Previous Post
10.9.2016
Next Post
10.9.2016

8 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Be proud of yourself ❤️
En varmaan aiemmin olisi uskaltanut julkaista vastaavaa kuvaa itsestäni, mutta oon vain niin onnellinen mennessäni rinnankorjaukseen 🙏🏻 Oon saanu mun kropan takaisin ja sitä myöden itsevarmuus on palannut suurempana kuin koskaan. Jotenkin sitä kaiken tämän jälkeen osaa arvostaa omaa vartaloa eri tavalla ja kantaa sen myös arvokkaasti. Tämä tunne on ihan 💯💯
Muistakaa, että te jokainen olette upeita sellaisina kuin olette, kunhan näette itse itsenne upeana❤️
#fuckcancer 
Blogissa lisää aiheesta! *asu saatu
  • Years' goe's by but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!

Follow Me!