Livingspace raskaus vauva vauvanhuone vauvanhuoneen sisustus vauvanvaatteet wardrobe

Bebe’s wardrobe

Nyt on vihdoin kaikki Beben vaatteet pesty, silitetty ja laitettu paikoilleen. Se tunne, kun ensimmäisen kerran ripustat pikkuruisia vaatteita kuivaamaan <3 Koko ajan tekisi mieli olla hypistelemässä hänen vaatteita ja tavaroitaan! Nuo minivaatteet on niin suloisia, vai mitä?

Ajatella, että tasan kuukauden päästä on jo laskettu aika <3

Mihin tämä aika oikein hujahti?

Pian pitäisi alkaa pakkaamaan jo sairaalakassiakin valmiiksi.

Onko muuten jotain vinkkejä mitä sinne kassiin oikein kannattaisi pakata? 

Onko sulla joku oma tavara minkä otat/oot ottanut mukaan? 

Bebe kyllä on kyllä melkoinen hyörijä eikä meinaa antaa äidin oikein öisin nukkua.

Kovasti hän potkiskelee oikeaan kylkeen ja välillä tuntuu, että nyt se tulee sitä kautta jo ulos 😀 Tähän mennessä kaikki on sujunut oikein hyvin, mitä nyt häntäluu edelleen vaivaa seisomaan noustessa. Nyt vain odotellaan, koska tulee lähtö ja saamme pienen prinsessan syliimme <3

– Marjut –

16 Comments
Previous Post
15.9.2016
Next Post
15.9.2016

16 Comments

 • Katja Vuori

  Voi kun hänellä tulee olemaan ihania vaatteita <3 Pikkuruiset vauvanvaatteet ovat aina niin suloisia!

 • Anonyymi

  void ihania!! 🙂 mistäs tuo oikeanpuoleinen haalari on ostettu? 🙂

 • Anonyymi

  Ihana vaaleanpunainen maailma. Vauvanvaatteet on kyllä niin söpöjä. Sairaalakassiin ei kannata paljon tavaraa pakata, omat hygieniavälineet riittää hyvin. Vauvan kotiintulo vaatteet on hyvä pakata valmiiksi, jos ei luota miehen pakkaamistaitoihin. Niin ja kamera valmiiksi, jos ei ota pelkällä kännykällä kuvia. Sara

 • Anonyymi

  Me oltiin sairaalassa viikon verran kun vauvalla oli pieniä vaikeuksia ja olisin toivonut että minulla olisi ollu oma aamutakki joku ihana trigoinen.. sairaala vaatteet olivat super kuumat ja hormooneissa hikoilin sikana.. toki oli toukokuun kuumat päivätkin. Niin ja muista imetysliivit! Onnea synnytykseen 🙂

 • Eeva

  Aivan ihana prinsessa huone joka näkyi tossa aijemmassakin postauksessa <3 Mulle on tulossa samoja sävyjä tulevan lapsen huoneeseen joten tällaiset postaukset on ihan lumoavia 😀

 • Anonyymi

  Aivan ihana huone ja vaatteet♡ Sairaalassa olin itse synnytyksen jälkeen niin huonossa kunnossa, etten oikein päässyt sämgystä ylös koko sairaalakassille. Ainoat, mitä tarvin, oli kosteusvoide, shampoo ja hoitoaine, lompakko, neuvolakortti, kännykkä ja laturi sekä hammasharja ja tahna. Vauvalle kotiintulovaatteet. Jälkiviisaana olisin myös halunnut itselle puhtaat vaatteet kotiutumista varten. Lähdin samoilla missä tulin ja ne olikin jo vähän ällöt, kun kaikki ei sujunutkaan ihan niin sutjakasti kuin olisi kuvitellut.

  Kovasti tsemppiä raskauden viimehetkiin ja synnytykseen♡ Synnytys on oikeasti ehkä hienoin kokemus ikinä 🙂

  T: Ewy http://ewyandadog.blogspot.fi

 • Annika Seppälä

  Voi että miten ihanan huoneen teidän pikkuneiti saa! Ihanaa nähdä tämän blogin kautta miten valmistaudut äitiyteen ja miehesi kanssa yhdessä vanhemmuuteen <3 Kaikki tuo pikkuruisten vaatteiden hypistely ja järjestäminen, sairalakassin pakkaaminen, pinnasägyn petaaminen…se on niin ihanaa, jännittävää ja valmistaa sinua ottamaan pienen nyytin vastaan suurella rakkaudella! Minulla oli pari viikkoa ennen laskettua aikaa sairaalakassi valmiina. Mulla oli siellä vauvalle kotiintulovaatteet (tarkkaan valitut tietysti :)) sekä omat hygieniatuotteet ja meikit, kännykän laturi ja omat mukavat kotiutumisvaatteet. Vauvan vaippaa ei tarvitse ottaa kotoa mukaan sillä synnytssairaalassa on pieniä vaippoja, jotka puetaan vauvalle myös ennen kotiinlähtöä. Autoon voisi olla fiksua laittaa myös jo valmiiksi turvakaukalo kiinni, sillä siinä vaiheessa kun isi on tulossa teitä hakemaan sairaalasta, hän voi olla niin jännittynyt, että unohtaa kaukalon kotiin 😉 😀

  http://www.pellavaajapastellia.fi

 • Teresa Sjönberg

  Oi miten ihana järjestys! Tuolta onkin helppo löytää kaikki tarpeellinen. Ihania pinkkejä söpöyksiä jotka kohta täyttyvät vauvan tuoksulla. Tässä minun synnärikassi:http://belleepoquewedding.blogspot.fi/2016/07/mita-mukaan-synnarikassiin.html Olipa hyvä että pakkasin ajoissa sillä lähtö synnärille tulikin jo aikaisemmin. Onnea odotukseen, ihailin tätä kuvaajo Fb-ryhmässä. ♡

 • Marjut

  Ne todella ovat <3 Saa nähdä raaskiiko niitä myydä eteenpäin 😉

 • Marjut

  Löysin sen facebookin kirppiksen kautta mutta Lindexin alunperin 🙂
  Marjut

 • Marjut

  Kiitos 🙂 Olenkin jo laittanut pienen kotiintulo vaatteet valmiiksi, joten sitten vain henk koht tavarat mukaan 🙂 ja tietty se kamera!
  Marjut

 • Marjut

  Mietin myös omien vaatteiden mukaan ottamista, mutta joku sanoi että tulee turhaa pyykkiä. Noh katsotaan, mies voi sitten tuoda, jos niitä kaipaakin 🙂 Imetysliivejä onkin jo pidetty tovi 🙂
  Kiitos <3
  Marjut

 • Marjut

  Kiitos, kiva kuulla, että muillakin samaa tyyliä 🙂
  Marjut

 • Marjut

  Kiitos vinkeistä! Kävinkin jo ostamassa itselle neulemekon sukkisten kanssa kotiintulo vaatteiksi 🙂 Pienen vaatteet on valmiina, joten vain perus henk koht jutut mukaan ja valmista on.
  Synnytys hieman jännittää, mutta täytyy vain luottaa itseensä ja kätilöihin!
  Kiitos <3
  Marjut

 • Marjut

  Kyllä tämä odotusaika on ollut melkoisen jännittävää ja juurikin valmistanut pienen saapumiseen <3 nyt vain odottaa hänen saapumistaan! Muuten kaikki on pakattu, vain henk koht tavarat puuttuu. Turvakaukalokin on jo ovella 😉
  Kiitos vinkeistä!
  Marjut

 • Marjut

  Toivotaan, että järjestys säilyy myöhemminkin ;D Olin ajatellut että vaatteet olisivat muutakin kuin vaaleanpunaisia mutta jotenkin niitä nyt vain lähti aina mukaan 🙂 kiitos myös vinkeistäsi! Kiitos <3
  Marjut

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!