kynttilänjalka lyhty Noxor Outlet olohuone pentik sähkötakka valkoinen sisustus

Kynttilöiden loistetta

Moikkamoi!

Pahoittelen hiljaisuutta blogin puolella. Täällä ollaan kärvistelty ikävän masukivun kanssa. Välillä tulee sellaisia polttavia tunteita alavatsaan eikä auta kuin ottaa särkylääkettä ja makoilla, jotta menis ohi. Eilisellä neuvolakäynnillä sitten ilmeni, että pissan proteiiniarvot on plussalla. Käydään tänään varmuuden vuoksi päivystyksessä tsekkaamassa, että kaikki on kunnossa. Muita oireita ei varsinaiseen raskausmyrkytykseen ole havaittu. Toivotaan, että pikkuisella on kaikki kunnossa <3

Sain hetki sitten mukavan paketin Noxor Outletista*. Näin syksyn tullen sitä kaivaa kaapeista enemmän lyhtyja ja kynttilöitä esiin. Kaipasin olohuoneeseen matalampaa lyhtyä ja sopiva löytyikin juuri Noxorilta. Ihastuin tähän tyylikkääseen Lord Nelson lyhtyyn. 

Tummanruskea nahkakahva viimeistelee ulkoasun ja lyhtyä on helppo tarvittaessa liikutella kahvan ansiosta. Lyhtyä löytyy myös trendikkään kuparin värisenä! Itse en oo vielä kuparin sävyä meille kotiuttanut, mutta en koskaan sano ei koskaan 😉

Eilen käydessäni hankkimassa viimeisiä puuttuvia juttuja Bebelle pyörähdin samalla Pentikin liikkeessä. Sain synttärilahjaksi heille lahjakortteja ja kävinkin jo aiemmin kurkkaamassa mitä kivaa löytyisi. Viime kerrasta mieleeni jäi kaunis kynttelikkö ja tällä kertaa lähdin sen kainalossa kotiin 🙂

Mielestäni se sopii kivasti tuohon takan päälle, vai mitä?

*Yhteistyössä Noxor

Olohuone kaipaa vielä muutamia pörröisiä juttuja, mutta niistä lisää myöhemmin!

Huomasitteko muuten uuden ”sohvapöydän”? 😉

– Marjut –

6 Comments
Previous Post
28.9.2016
Next Post
28.9.2016

6 Comments

 • Annika Seppälä

  Paljon hienoja muutoksia olohuoneessanne! Se edellinen metallinen&marmorinen sohvapöytä on vaihtunut valkoiseen rahiin. Taulun sijalle on tullut peili. Ja ihanat uudet kynttelikkö ja lyhty! Minäkin sain vasta lahjakortin Pentikille, joten täytyypä käydä siellä katsomassa, mitä meille kotiuttaisin, mahdollisesti saman kynttelikön, on se niin kaunis<3 Mihin laitoit edellisen sohvapöydän, eikö se ollutkaan hyvä? Minä olen miettinyt meille uutta aitomarmorista sohvapöytää (jossa on metalliset jalat) ja pohdin, ottaisinko pyöreän vai nelikulmaisen. Mitä sinä oot mieltä? 🙂

  t. Annika
  http://www.pellavaajapastellia.fi

 • Marjut

  Moikka! Juu hieman teki mieli uudistaa olkkaria ja vaihdettiin tosiaan peilin ja taulun paikkoja 🙂
  Halusin uuden rahin vanhan tilalle jolloin sohvapöytä olisi ollut turhan iso. Päädyin käyttämään rahia myös pöytänä ja nyt matolle mahtuu myös pienen leikkialusta <3 katsoin myös itse pyöreitä pöytiä silloin ja ehkä sellaisesta olisinkin tykännyt enemmän 🙂
  Marjut

 • Marjut

  Voi kiitos 🙂
  Teillä myös ihana koti!
  Marjut

 • Anonyymi

  Ihana olohuone!
  Mistä tuo takan päällä oleva tuikkusomiste on hankittu?

  t. Suski

 • Annika Seppälä

  Ai niin ja voimia sinulle loppuraskauteen. Toivottavasti kaikki menee hyvin! Lepää vain mahdollisimman paljon ja nauti olostasi siellä kynttilöiden tuikkeessa. Teillä on jo niin valmista vauvaa varten :)<3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • #muuttokaaos on pahimmillaan eikä hirveästi muuhun ole jäänyt aikaa kuin pakkailuun 📦 Enään 4 yötä tässä kodissa.. Haikeaa on, mutta eteenpäin on mentävä. Kuvassa muuten tämän "talven" käytetyin @oddmolly takki *prgift 💯
Mites teillä menee? 😘
 • Kaupallinen yhteistyö @lapland_hotels
Viime viikonloppuna vietin #mytime aikaa upeassa Tampereen @lapland_hotels issa 💭🖤 Näin siellä muutamia kavereita ja pääsin osallistumaan upeaan Winemaker's Dinneriin, joka oli🌲/5
Aina ei tarvitse lähteä kovin kauas, joten suosittelen #pohjoinenstaycation irtiottoa yksin tai yhdessä ✨
Mites teidän viikonloppu meni? #staycation #laplandhotelstampere
 • My Valentine now & forever❤️ Ihanaa Ystävänpäivää teille kaikille ihanille sinne 💋💋
 • Tuhannet kiitokset teille ihanat kaikista viesteistä ja kommenteista ero asiaan liittyen ❤️🙏🏻 Helpotti saada sanottua asia ulos, vaikka se yhtä aikaa jännitti. 
Helppoa tämä ei ole, vaikka päätös onkin oma. On vain mentävä eteenpäin ja annettava ajan kulua 🕊️ Kuva: @inanen
 • Aina ei elämä mene suunnitelmien mukaan ja me jatketaan Jannen kanssa tästä eteenpäin eri teitä. Avaan asiaa sen verran, että päätös on ollut kokonaan mun ja Janne on aivan mielettömän hieno ihminen ja upea isä meidän tyttärelle❤️ Upeinta mitä ollaan yhdessä saatu aikaan on Minea ja siitä oon ikuisesti kiitollinen ❤️🙏🏻Sairastumisen jälkeen asioita vain ajattelee eri tavalla ja se on vaikuttanut mun päätökseen. Muutot uusiin asuntoihin on jo kuun lopussa, joten seuraavaksi aletaan pakkailemaan. Toivon teiltä rauhaa asian osalta ja palaan asiaan myöhemmin, jos siltä tuntuu.

From now on we go separate ways with Janne. This is my decicion and I'm so thankful that Minea has so amazing father ❤️🙏🏻
 • Kaupallinen yhteistyö @newbielovers 🐰 Minea on aivan erityisen ihastunut uusiin #newbie sisustusmalliston tuotteisiin ja etenkin näihin matkalaukkuihin💗 swaippaa lähikuviin 💼
Mitäs tykkäätte?

#newbie #newbielovers #newbie10years #thenewbieroom #newbieborastapeter #borastapeter #newbiewallpaper

Follow Me!