kynttilänjalka lyhty Noxor Outlet olohuone pentik sähkötakka valkoinen sisustus

Kynttilöiden loistetta

Moikkamoi!

Pahoittelen hiljaisuutta blogin puolella. Täällä ollaan kärvistelty ikävän masukivun kanssa. Välillä tulee sellaisia polttavia tunteita alavatsaan eikä auta kuin ottaa särkylääkettä ja makoilla, jotta menis ohi. Eilisellä neuvolakäynnillä sitten ilmeni, että pissan proteiiniarvot on plussalla. Käydään tänään varmuuden vuoksi päivystyksessä tsekkaamassa, että kaikki on kunnossa. Muita oireita ei varsinaiseen raskausmyrkytykseen ole havaittu. Toivotaan, että pikkuisella on kaikki kunnossa <3

Sain hetki sitten mukavan paketin Noxor Outletista*. Näin syksyn tullen sitä kaivaa kaapeista enemmän lyhtyja ja kynttilöitä esiin. Kaipasin olohuoneeseen matalampaa lyhtyä ja sopiva löytyikin juuri Noxorilta. Ihastuin tähän tyylikkääseen Lord Nelson lyhtyyn. 

Tummanruskea nahkakahva viimeistelee ulkoasun ja lyhtyä on helppo tarvittaessa liikutella kahvan ansiosta. Lyhtyä löytyy myös trendikkään kuparin värisenä! Itse en oo vielä kuparin sävyä meille kotiuttanut, mutta en koskaan sano ei koskaan 😉

Eilen käydessäni hankkimassa viimeisiä puuttuvia juttuja Bebelle pyörähdin samalla Pentikin liikkeessä. Sain synttärilahjaksi heille lahjakortteja ja kävinkin jo aiemmin kurkkaamassa mitä kivaa löytyisi. Viime kerrasta mieleeni jäi kaunis kynttelikkö ja tällä kertaa lähdin sen kainalossa kotiin 🙂

Mielestäni se sopii kivasti tuohon takan päälle, vai mitä?

*Yhteistyössä Noxor

Olohuone kaipaa vielä muutamia pörröisiä juttuja, mutta niistä lisää myöhemmin!

Huomasitteko muuten uuden ”sohvapöydän”? 😉

– Marjut –

6 Comments
Previous Post
28.9.2016
Next Post
28.9.2016

6 Comments

 • Annika Seppälä

  Paljon hienoja muutoksia olohuoneessanne! Se edellinen metallinen&marmorinen sohvapöytä on vaihtunut valkoiseen rahiin. Taulun sijalle on tullut peili. Ja ihanat uudet kynttelikkö ja lyhty! Minäkin sain vasta lahjakortin Pentikille, joten täytyypä käydä siellä katsomassa, mitä meille kotiuttaisin, mahdollisesti saman kynttelikön, on se niin kaunis<3 Mihin laitoit edellisen sohvapöydän, eikö se ollutkaan hyvä? Minä olen miettinyt meille uutta aitomarmorista sohvapöytää (jossa on metalliset jalat) ja pohdin, ottaisinko pyöreän vai nelikulmaisen. Mitä sinä oot mieltä? 🙂

  t. Annika
  http://www.pellavaajapastellia.fi

 • Marjut

  Moikka! Juu hieman teki mieli uudistaa olkkaria ja vaihdettiin tosiaan peilin ja taulun paikkoja 🙂
  Halusin uuden rahin vanhan tilalle jolloin sohvapöytä olisi ollut turhan iso. Päädyin käyttämään rahia myös pöytänä ja nyt matolle mahtuu myös pienen leikkialusta <3 katsoin myös itse pyöreitä pöytiä silloin ja ehkä sellaisesta olisinkin tykännyt enemmän 🙂
  Marjut

 • Marjut

  Voi kiitos 🙂
  Teillä myös ihana koti!
  Marjut

 • Anonyymi

  Ihana olohuone!
  Mistä tuo takan päällä oleva tuikkusomiste on hankittu?

  t. Suski

 • Annika Seppälä

  Ai niin ja voimia sinulle loppuraskauteen. Toivottavasti kaikki menee hyvin! Lepää vain mahdollisimman paljon ja nauti olostasi siellä kynttilöiden tuikkeessa. Teillä on jo niin valmista vauvaa varten :)<3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Lauantai-ilta kotona 💛 Eilen katottiin tyttöjen kans Emoji leffa ja tänään Leijonakuningas 🦁 Mitäs te puuhaatte tänään?
Rentoa iltaa! .
.
Have a relaxing evening 💛
 • Pyjama party with my girl's ❤️💭 Haettiin tänään mun pikkusiskopuoli meille viikonlopuksi ja nämä kaksi on niiin ihanat yhdessä 😍 Huomenna suunnataan Tuomaan markkinoille 🎄
Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?
Ihanaa iltaa ✨
 • Rintasyöpä diagnoosista tulee tänään kuluneeksi 2 vuotta 💪🏻 Edelleen muistan ne hetket lääkärissä ja kuullessani ne sanat "sulla on hyvin suurella todennäköisyydellä rintasyöpä". Syöpä sana kulkee kun elämässä mukana ja se on tehnyt musta entistä vahvemman ja elämää arvostavamman 🙏🏻 Äärimmäisen kiitollinen siitä, että saan olla tässä just nyt 🙏🏻❤️
.
.
.
.
Today came 2 years since I got sick for breastcancer and here I am stronger than ever and so thankful that I can be here right now ❤️😬 Kuva @niinaboman
 • It's our 4th Engagement Day ❤️ Kiitos tuestasi vuosien varrella ja etenkin kahden viimeisen vuoden aikana. Olet todella hieno isä lapsellemme ja hyvä puoliso ❤️ Kuva @iinalaura 😘
 • Kaupallinen yhteistyö @xslelut
Löytyykö muita Frozen faneja? Minea on hulluna kaikkeen mikä liittyy Frozeniin❄️ Käytiin kurkkaamassa xs-lelujen valtavaa valikoimaa, josta Minea sai valita ikäiselleen tytölle joululahjan Joulukeräykseen🎄
Joulu on antamisen aikaa ja silloin on ihana ilahduttaa muita ✨ Jumbon uusi XS lelut - myymälä on kerrassaan huikea ja täynnä lasten suosikkeja! Muut myymälät löytyvät Helsingin keskustan ja Itiksen Stockmannien yhteydestä sekä Espoon Isosta Omenasta, Tapiolan Ainoasta ja Helsingin Kauppakeskus Kampista. #xslelut @boksiapp
 • Kiitos Suomi 🇫🇮❤️ Ilman heitä, selvinneitä, jostain sieltä, puhuisimme nyt vierasta kieltä.
Ilman heitä, joiden ristit ovat puuta, arkipäivä olis kuudes joulukuuta.

Niin onnellinen ja kiitollinen itsenäisestä 102-vuotiaasta Suomesta ❤️🇫🇮 #tb

Follow Me!