kynttilänjalka lyhty Noxor Outlet olohuone pentik sähkötakka valkoinen sisustus

Kynttilöiden loistetta

Moikkamoi!

Pahoittelen hiljaisuutta blogin puolella. Täällä ollaan kärvistelty ikävän masukivun kanssa. Välillä tulee sellaisia polttavia tunteita alavatsaan eikä auta kuin ottaa särkylääkettä ja makoilla, jotta menis ohi. Eilisellä neuvolakäynnillä sitten ilmeni, että pissan proteiiniarvot on plussalla. Käydään tänään varmuuden vuoksi päivystyksessä tsekkaamassa, että kaikki on kunnossa. Muita oireita ei varsinaiseen raskausmyrkytykseen ole havaittu. Toivotaan, että pikkuisella on kaikki kunnossa <3

Sain hetki sitten mukavan paketin Noxor Outletista*. Näin syksyn tullen sitä kaivaa kaapeista enemmän lyhtyja ja kynttilöitä esiin. Kaipasin olohuoneeseen matalampaa lyhtyä ja sopiva löytyikin juuri Noxorilta. Ihastuin tähän tyylikkääseen Lord Nelson lyhtyyn. 

Tummanruskea nahkakahva viimeistelee ulkoasun ja lyhtyä on helppo tarvittaessa liikutella kahvan ansiosta. Lyhtyä löytyy myös trendikkään kuparin värisenä! Itse en oo vielä kuparin sävyä meille kotiuttanut, mutta en koskaan sano ei koskaan 😉

Eilen käydessäni hankkimassa viimeisiä puuttuvia juttuja Bebelle pyörähdin samalla Pentikin liikkeessä. Sain synttärilahjaksi heille lahjakortteja ja kävinkin jo aiemmin kurkkaamassa mitä kivaa löytyisi. Viime kerrasta mieleeni jäi kaunis kynttelikkö ja tällä kertaa lähdin sen kainalossa kotiin 🙂

Mielestäni se sopii kivasti tuohon takan päälle, vai mitä?

*Yhteistyössä Noxor

Olohuone kaipaa vielä muutamia pörröisiä juttuja, mutta niistä lisää myöhemmin!

Huomasitteko muuten uuden ”sohvapöydän”? 😉

– Marjut –

6 Comments
Previous Post
28.9.2016
Next Post
28.9.2016

6 Comments

 • Annika Seppälä

  Paljon hienoja muutoksia olohuoneessanne! Se edellinen metallinen&marmorinen sohvapöytä on vaihtunut valkoiseen rahiin. Taulun sijalle on tullut peili. Ja ihanat uudet kynttelikkö ja lyhty! Minäkin sain vasta lahjakortin Pentikille, joten täytyypä käydä siellä katsomassa, mitä meille kotiuttaisin, mahdollisesti saman kynttelikön, on se niin kaunis<3 Mihin laitoit edellisen sohvapöydän, eikö se ollutkaan hyvä? Minä olen miettinyt meille uutta aitomarmorista sohvapöytää (jossa on metalliset jalat) ja pohdin, ottaisinko pyöreän vai nelikulmaisen. Mitä sinä oot mieltä? 🙂

  t. Annika
  http://www.pellavaajapastellia.fi

 • Marjut

  Moikka! Juu hieman teki mieli uudistaa olkkaria ja vaihdettiin tosiaan peilin ja taulun paikkoja 🙂
  Halusin uuden rahin vanhan tilalle jolloin sohvapöytä olisi ollut turhan iso. Päädyin käyttämään rahia myös pöytänä ja nyt matolle mahtuu myös pienen leikkialusta <3 katsoin myös itse pyöreitä pöytiä silloin ja ehkä sellaisesta olisinkin tykännyt enemmän 🙂
  Marjut

 • Marjut

  Voi kiitos 🙂
  Teillä myös ihana koti!
  Marjut

 • Anonyymi

  Ihana olohuone!
  Mistä tuo takan päällä oleva tuikkusomiste on hankittu?

  t. Suski

 • Annika Seppälä

  Ai niin ja voimia sinulle loppuraskauteen. Toivottavasti kaikki menee hyvin! Lepää vain mahdollisimman paljon ja nauti olostasi siellä kynttilöiden tuikkeessa. Teillä on jo niin valmista vauvaa varten :)<3

Leave a Reply

Instagram

 • AD //
I still can't believe that I have my dream lamp at home 💗 What is your favourite lamp? .
.
En voi vieläkään uskoa, että sain viimein hankittua unelmieni kattokruunun 💗 *mainosyhteistyössä @laatukaluste
Mikä on sun lemppari valaisin?
 • Meidän kesäloma huipentui ihanaan kotimaan reissuun Tampereella pari viikkoa sitten ❤️ *mainos yhteistyössä @visittampereofficial

Mun synttäri viikonloppu oli täynnä mielettömän kauniita rakennuksia, riemunkiljahduksia (varmaan meiltä kaikilta), uskomattomia makuelämyksiä ja ihania hetkiä perheen kesken sekä ystäväni kanssa❤️ Lisää reissustamme voit lukea nyt uusimmasta blogipostauksesta! Mukana myös teidän Tampere - vinkit! 
We had so lovely weekend at Tampere with my family ❤️
.
.

@lillan_hotel_cafe_butik
@kajoravintola
@moominmuseum
@hopealinjat
 • Vihdoin perjantai 💛 Voitteko uskoa, että tuolla meidän hoitokissalla alko juoksuaika😳 Jep ja voin kertoa, että neidin serenadi soi päivin ja öin🤯 Eli tällä hetkellä hän on kiva, kun syö ja nukkuu😂 Söpö hän silti on 😍
Miltäs teidän viikonloppu näyttää?
.
.

Have a lovely weekend💛
 • I got weekend bouquet* early this week 🌼🌼 How was your day? *sponsored @munkkivuorenpuutarhakeidas
.
.
Sain ihanan viikonloppu kimpun* jo tänään 🌼🌼 Mites teidän päivä meni? *kimppu saatu @munkkivuorenpuutarhakeidas
 • Viime päivät ovat kuluneet lähinnä työpaikkailmoituksia selaillessa 🧐 Päivitin myös CV:n uuteen uskoon ja oon nyt tosi tyytyväinen siihen 👌🏻
Ois kiva kuulla mitä te teette työksenne?
.
.

Last few days I have watched all kind of job advertisement 🧐 Also I updated my CV 👌🏻 I would like to know what kind of work you do?
 • It's almost Friday ✌🏻 Have a lovely evening people 🖤
.
.
Ps. That lamp ❣️
.
.
.
Huh pian ollaan jo perjantaissa ✌🏻 Mites siellä on viikko mennyt? Ihanaa iltaa kaikki siellä 🖤
.
.
Ps. Toi lamppu ❣️

Follow Me!