kynttilänjalka lyhty Noxor Outlet olohuone pentik sähkötakka valkoinen sisustus

Kynttilöiden loistetta

Moikkamoi!

Pahoittelen hiljaisuutta blogin puolella. Täällä ollaan kärvistelty ikävän masukivun kanssa. Välillä tulee sellaisia polttavia tunteita alavatsaan eikä auta kuin ottaa särkylääkettä ja makoilla, jotta menis ohi. Eilisellä neuvolakäynnillä sitten ilmeni, että pissan proteiiniarvot on plussalla. Käydään tänään varmuuden vuoksi päivystyksessä tsekkaamassa, että kaikki on kunnossa. Muita oireita ei varsinaiseen raskausmyrkytykseen ole havaittu. Toivotaan, että pikkuisella on kaikki kunnossa <3

Sain hetki sitten mukavan paketin Noxor Outletista*. Näin syksyn tullen sitä kaivaa kaapeista enemmän lyhtyja ja kynttilöitä esiin. Kaipasin olohuoneeseen matalampaa lyhtyä ja sopiva löytyikin juuri Noxorilta. Ihastuin tähän tyylikkääseen Lord Nelson lyhtyyn. 

Tummanruskea nahkakahva viimeistelee ulkoasun ja lyhtyä on helppo tarvittaessa liikutella kahvan ansiosta. Lyhtyä löytyy myös trendikkään kuparin värisenä! Itse en oo vielä kuparin sävyä meille kotiuttanut, mutta en koskaan sano ei koskaan 😉

Eilen käydessäni hankkimassa viimeisiä puuttuvia juttuja Bebelle pyörähdin samalla Pentikin liikkeessä. Sain synttärilahjaksi heille lahjakortteja ja kävinkin jo aiemmin kurkkaamassa mitä kivaa löytyisi. Viime kerrasta mieleeni jäi kaunis kynttelikkö ja tällä kertaa lähdin sen kainalossa kotiin 🙂

Mielestäni se sopii kivasti tuohon takan päälle, vai mitä?

*Yhteistyössä Noxor

Olohuone kaipaa vielä muutamia pörröisiä juttuja, mutta niistä lisää myöhemmin!

Huomasitteko muuten uuden ”sohvapöydän”? 😉

– Marjut –

6 Comments
Previous Post
28.9.2016
Next Post
28.9.2016

6 Comments

 • Annika Seppälä

  Paljon hienoja muutoksia olohuoneessanne! Se edellinen metallinen&marmorinen sohvapöytä on vaihtunut valkoiseen rahiin. Taulun sijalle on tullut peili. Ja ihanat uudet kynttelikkö ja lyhty! Minäkin sain vasta lahjakortin Pentikille, joten täytyypä käydä siellä katsomassa, mitä meille kotiuttaisin, mahdollisesti saman kynttelikön, on se niin kaunis<3 Mihin laitoit edellisen sohvapöydän, eikö se ollutkaan hyvä? Minä olen miettinyt meille uutta aitomarmorista sohvapöytää (jossa on metalliset jalat) ja pohdin, ottaisinko pyöreän vai nelikulmaisen. Mitä sinä oot mieltä? 🙂

  t. Annika
  http://www.pellavaajapastellia.fi

 • Marjut

  Moikka! Juu hieman teki mieli uudistaa olkkaria ja vaihdettiin tosiaan peilin ja taulun paikkoja 🙂
  Halusin uuden rahin vanhan tilalle jolloin sohvapöytä olisi ollut turhan iso. Päädyin käyttämään rahia myös pöytänä ja nyt matolle mahtuu myös pienen leikkialusta <3 katsoin myös itse pyöreitä pöytiä silloin ja ehkä sellaisesta olisinkin tykännyt enemmän 🙂
  Marjut

 • Marjut

  Voi kiitos 🙂
  Teillä myös ihana koti!
  Marjut

 • Anonyymi

  Ihana olohuone!
  Mistä tuo takan päällä oleva tuikkusomiste on hankittu?

  t. Suski

 • Annika Seppälä

  Ai niin ja voimia sinulle loppuraskauteen. Toivottavasti kaikki menee hyvin! Lepää vain mahdollisimman paljon ja nauti olostasi siellä kynttilöiden tuikkeessa. Teillä on jo niin valmista vauvaa varten :)<3

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • " You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending."
- C.S. Lewis

Do you agree?
.
.
.
📷 @sannitrishin
 • How was your Monday? Mine was pretty good and I think this week is gonna be awesome 😍
.
.
.
.
Mites siellä viikko on lähtenyt käyntiin? Täällä ollut tosi kiva maanantai ja tällä menolla viikosta on tulossa ihan huikea 😍
.
.
.
#bedroomdecor #bedroom #bedroominspo #bedroominterior
 • We had such a lovely & sunny weekend 💛 How was yours? .
.
.
Meillä oli ihan mielettömän ihana viikonloppu 💛 Oltiin lintsillä, ulkoiltiin, grillailtiin ja olin viettämässä ystäväni vauvajuhlia😍 Miten teidän viikonloppu meni?
.
. 
Good night 💭
 • Weekend started with this group ❤️🐶 Have a wonderful Friday evening 😘
.
.
.
.
.
#doglover #family #littlesister #livingroominterior #livingroomdecoration #livingroom #olohuone
 • I'm so ready to bed 💭 How about there?
.
.
Btw. Do you like those new golden table lamps from @adlibrisfi?
Good night💛
.
.
Täällä ollaan jo ihan valmiita nukkumaan💭 Oltiin just 3 tuntia Jumbossa pyörimässä ja ai, että oon puhki 😵
.
.
Mitäs muuten tykkäätte meidän uusista yöpöydän valaisimista*?
Hyvää yötä 💛
.
. *tuotteista saatu alennusta
 • Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi
 I dream about living in centrum some lovely old house like I use to do 😍🏤 Rakastan vanhoja taloja ja haaveilen välillä muuttamisesta takaisin Helsingin keskustaan asuntoon, jossa on leveät ikkunalaudat, puulattia ja korkeat huoneet 💭 Toimiston ikkunalaudalla haaveillessa voi samalla nauttia herkullista Arla &More Skyr & Seeds kerrosskyr välipalaa 🍑🍒Mistä sä haaveilet just nyt? .
.
.
.
#arla #onthego #dreaming
. . .
📷: @65m2_

Follow Me!