Familon Livingspace tekstiilit yhteistyö

Pellavan pehmeyttä

Olin pitkään miettinyt pellavalakanoiden hankintaa, mutta jotenkin aina päätynyt tuttuihin materiaaleihin.

Nyt sain Familonin yhteistyön kautta mahdollisuuden tutustua pellavaan paremmin.

Heidän valikoimistaan löytyy todella kauniita, ajattomia ja jokaiseen tyyliin sopivia värejä ja kuoseja.

Päädyin valitsemaan meille nämä valkoiset kivipestyt pellavalakanat.

Olemme nyt hetken näillä nukkuneet ja täytyy sanoa, että ainakin näin kesäaikaan ne toimivat loistavasti. Kuten tämän Familon Princess- sarjan lakanan kuvauksessakin sanotaan, tuntuu pellava ihoa vasten miellyttävältä ja pehmeältä. Pellava on erittäin laadukas ja kestävä materiaali.

Mielestäni on kiva ettei pellavalakanoita tarvitse välttämättä silittää, vaan ne saavatkin olla rennosti rypyssä. Sekä tyynynpäällisissä että pussilakanoissa on kauniina yksityiskohtana solmittavat nauhat. Tykkään pitää sängynpäädyssä isompia tyynyjä, joihin myös löytyi saman Princess- sarjan 60*80 cm päälliset.

Tikatut päiväpeitot ovat olleet mun suosiossa pitkään ja olikin kiva saada vaihtelua aiempaan koko valkoiseen peitteeseen. Tätä ihanan muhkeaa päiväpeitettä voi käyttää sekä raikkaan valkoisena että kauniin vaaleanharmaan värisenä. Tämä tuo kivaa vaihtelua ilmeeseen ja petauksen voi tehdä kuten alla eli kääntämällä toisen puolen peitosta myös osaksi esiin. Meidän peitteen koko on 260*260 cm.

Familon on meille suomalaisille hyvinkin tuttu ja luotettava merkki. He ovatkin toimineet jo vuodesta 1966.

Heille on tärkeää meidän hyvinvointimme, ympäristöystävällisyys ja he ennenkaikkea panostavat laatuun.

”Familon-tuotteiden turvallisuus, laatu ja mukavuus ovat vuosikymmenten kehitystyön tulos, 

jotta me suomalaiset nukkuisimme paremmin ja voisimme paremmin. Vietämme jopa kolmanneksen elämästämme nukkuen, siksi hyvään uneen kannattaa panostaa.”

Heidän valikoimastaan löytyy niin kodintekstiilejä, peittoja, tyynyjä, patjoja ja sänkyjä, sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Kodin tekstiileissä toistuu maanläheiset värit, joita on helppo yhdistellä toisiinsa sopivaksi. Näin saat aikaan rauhallisen ja levollisen tunnelman tilaan kuin tilaan.

Mielestäni on huikeaa, että he tarjoavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja heidän sivuiltaan löytääkin kaikille avoimen Friends of Familon- yhteisö. 

”Friends of Familon on yhteisö kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille ja kodin sisustuksesta innostuneille. Hyvä olo on kokonaisuus, johon vaikuttavat uni, liikunta, ruoka, viihtyisä koti ja itselle oikeat valinnat. Haluamme tarjota sinulle inspiroivia hyvän olon vinkkejä, jotta nukkuisit paremmin ja voisit paremmin, joka päivä. Familon on 100% Pro Well-being.”

Unentulo on taattua, kiitos Familon!

Onko teillä omaa Familon tuotteiden suosikkia? 

– Marjut –

No Comments
Previous Post
6.9.2016
Next Post
6.9.2016

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Mainos @sony Tänään me vietetään tyttöjen leffailtaa ja tää Sonyn XF90 Full Array LED 4K Ultra HD Äly televisio on ihan huikea 😍💯🎞️ 
Suuren kontrastin X-tended Dynamic Range PRO -tekniikkaa hyödyntävä 4K HDR TV takaa vaalean ja tumman alueen täydellisen hallinnan. Yksityiskohdat näkee entistä selkeämpinä!
Pakko todeta, että tätä telkkaria oon kyllä hifistellyt 🙈

Mites siellä vietetään iltaa? 🤍
  • Minealla alko tänään kesäloma ja sen kunniaksi käytiin @linnanmaki 😎🍡💗
Moniko teistä on lomalla?
  • Viime viikkoina somen päivittely on jääny vähemmälle ja elämästä on nautittu täysillä sekä tehty niitä juttuja, joista tulee hyvä mieli 🤍🤍 Muistakaa nauttia joka hetkestä ja tehdä asioista, joista nautitte ❤️
  • Kaupallinen yhteistyö @kauppakeskusitis // Kerrankin löysin #kesäale sta jotain mitä oikeasti tarvitsin - kylppärin maton, käsipyyhkeitä ja tuoksukynttilän 🤍 Suosittelen kurkkamaan #kauppakeskusitis alet, joita löytyy lähes kaikista liikkeistä!
Mitäs muuten pidätte kylppäristä?
  • Vitsi miten huikeen ihana päivä tänään on ollut☀️💗 Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko! 
Mites teidän sunnuntai on menny?

What a lovely day we had today 💗
  • R a k a s t a n näitä helteitä💛☀️
Mites muut? Illaksi viel keskustaan istuskeleen ja huomen neiti tulee mulle🧡
Kivaa viikonloppua!

Follow Me!