Familon Livingspace tekstiilit yhteistyö

Pellavan pehmeyttä

Olin pitkään miettinyt pellavalakanoiden hankintaa, mutta jotenkin aina päätynyt tuttuihin materiaaleihin.

Nyt sain Familonin yhteistyön kautta mahdollisuuden tutustua pellavaan paremmin.

Heidän valikoimistaan löytyy todella kauniita, ajattomia ja jokaiseen tyyliin sopivia värejä ja kuoseja.

Päädyin valitsemaan meille nämä valkoiset kivipestyt pellavalakanat.

Olemme nyt hetken näillä nukkuneet ja täytyy sanoa, että ainakin näin kesäaikaan ne toimivat loistavasti. Kuten tämän Familon Princess- sarjan lakanan kuvauksessakin sanotaan, tuntuu pellava ihoa vasten miellyttävältä ja pehmeältä. Pellava on erittäin laadukas ja kestävä materiaali.

Mielestäni on kiva ettei pellavalakanoita tarvitse välttämättä silittää, vaan ne saavatkin olla rennosti rypyssä. Sekä tyynynpäällisissä että pussilakanoissa on kauniina yksityiskohtana solmittavat nauhat. Tykkään pitää sängynpäädyssä isompia tyynyjä, joihin myös löytyi saman Princess- sarjan 60*80 cm päälliset.

Tikatut päiväpeitot ovat olleet mun suosiossa pitkään ja olikin kiva saada vaihtelua aiempaan koko valkoiseen peitteeseen. Tätä ihanan muhkeaa päiväpeitettä voi käyttää sekä raikkaan valkoisena että kauniin vaaleanharmaan värisenä. Tämä tuo kivaa vaihtelua ilmeeseen ja petauksen voi tehdä kuten alla eli kääntämällä toisen puolen peitosta myös osaksi esiin. Meidän peitteen koko on 260*260 cm.

Familon on meille suomalaisille hyvinkin tuttu ja luotettava merkki. He ovatkin toimineet jo vuodesta 1966.

Heille on tärkeää meidän hyvinvointimme, ympäristöystävällisyys ja he ennenkaikkea panostavat laatuun.

”Familon-tuotteiden turvallisuus, laatu ja mukavuus ovat vuosikymmenten kehitystyön tulos, 

jotta me suomalaiset nukkuisimme paremmin ja voisimme paremmin. Vietämme jopa kolmanneksen elämästämme nukkuen, siksi hyvään uneen kannattaa panostaa.”

Heidän valikoimastaan löytyy niin kodintekstiilejä, peittoja, tyynyjä, patjoja ja sänkyjä, sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Kodin tekstiileissä toistuu maanläheiset värit, joita on helppo yhdistellä toisiinsa sopivaksi. Näin saat aikaan rauhallisen ja levollisen tunnelman tilaan kuin tilaan.

Mielestäni on huikeaa, että he tarjoavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja heidän sivuiltaan löytääkin kaikille avoimen Friends of Familon- yhteisö. 

”Friends of Familon on yhteisö kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille ja kodin sisustuksesta innostuneille. Hyvä olo on kokonaisuus, johon vaikuttavat uni, liikunta, ruoka, viihtyisä koti ja itselle oikeat valinnat. Haluamme tarjota sinulle inspiroivia hyvän olon vinkkejä, jotta nukkuisit paremmin ja voisit paremmin, joka päivä. Familon on 100% Pro Well-being.”

Unentulo on taattua, kiitos Familon!

Onko teillä omaa Familon tuotteiden suosikkia? 

– Marjut –

No Comments
Previous Post
6.9.2016
Next Post
6.9.2016

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • It's our 4th Engagement Day ❤️ Kiitos tuestasi vuosien varrella ja etenkin kahden viimeisen vuoden aikana. Olet todella hieno isä lapsellemme ja hyvä puoliso ❤️ Kuva @iinalaura 😘
  • Kaupallinen yhteistyö @xslelut
Löytyykö muita Frozen faneja? Minea on hulluna kaikkeen mikä liittyy Frozeniin❄️ Käytiin kurkkaamassa xs-lelujen valtavaa valikoimaa, josta Minea sai valita ikäiselleen tytölle joululahjan Joulukeräykseen🎄
Joulu on antamisen aikaa ja silloin on ihana ilahduttaa muita ✨ Jumbon uusi XS lelut - myymälä on kerrassaan huikea ja täynnä lasten suosikkeja! Muut myymälät löytyvät Helsingin keskustan ja Itiksen Stockmannien yhteydestä sekä Espoon Isosta Omenasta, Tapiolan Ainoasta ja Helsingin Kauppakeskus Kampista. #xslelut @boksiapp
  • Kiitos Suomi 🇫🇮❤️ Ilman heitä, selvinneitä, jostain sieltä, puhuisimme nyt vierasta kieltä.
Ilman heitä, joiden ristit ovat puuta, arkipäivä olis kuudes joulukuuta.

Niin onnellinen ja kiitollinen itsenäisestä 102-vuotiaasta Suomesta ❤️🇫🇮 #tb
  • Kaupallinen yhteistyö @nextorycom //
Äänikirjojen kuuntelu on parasta ajanviettoa etenkin sairaslomalla 🎧📚 Niin kätevää, kun yhden klikkauksen päässä on tuhansia kirjoja ja ne kulkee aina mukana puhelimessa!

Mikä on sun lempikirja?

Biosta löytyy linkki 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon tai klikkaa www.nextory.fi/kampanja  ja käytä koodia Marjut 📓
#nextory #rikkaampielämä
  • Tälle viikolle on luvassa useita ihania tapahtumia ja niistä eniten odotan tyttöjen pikkujouluja ❤️🥂 Nykyään tulee nähtyä niin harvoin kaikkien tyttöjen kesken, mutta onneksi niistä hetkistä otetaan aina joka hetki irti❣️
Onko teillä ollut jo pikkujouluja tai vielä tulossa?
.
.
I already wait girls' pre-Christmas party on weekend ❤️🥂
  • ✨ARVONTA // PÄÄTTYNYT kaupallisessa yhteistyössä @havishome kanssa✨
Meillä poltetaan kynttilöitä oli kesä tai talvi, mutta etenkin näin pimeän aikaan kynttilät tuovat ihanan tunnelman 🕯️
Nyt pääsen arpomaan yhdelle teistä 75€ arvoisen tuotepaketin, joka sisältää ihastuttavia HAVI'S tuotteita, josta riittää tuotteita antaa vaikkapa lahjaksi 🎁
.
.
Arvonnan säännöt :
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa @havishome
3. Tägää kaveri ketä ilahduttaisit HAVI'S tuotteilla
4. Osallistumisaikaa 3.12.19 asti
Instagram ei ole osallisena arvontaan.

Onnea✨
#havishome

Follow Me!