Familon Livingspace tekstiilit yhteistyö

Pellavan pehmeyttä

Olin pitkään miettinyt pellavalakanoiden hankintaa, mutta jotenkin aina päätynyt tuttuihin materiaaleihin.

Nyt sain Familonin yhteistyön kautta mahdollisuuden tutustua pellavaan paremmin.

Heidän valikoimistaan löytyy todella kauniita, ajattomia ja jokaiseen tyyliin sopivia värejä ja kuoseja.

Päädyin valitsemaan meille nämä valkoiset kivipestyt pellavalakanat.

Olemme nyt hetken näillä nukkuneet ja täytyy sanoa, että ainakin näin kesäaikaan ne toimivat loistavasti. Kuten tämän Familon Princess- sarjan lakanan kuvauksessakin sanotaan, tuntuu pellava ihoa vasten miellyttävältä ja pehmeältä. Pellava on erittäin laadukas ja kestävä materiaali.

Mielestäni on kiva ettei pellavalakanoita tarvitse välttämättä silittää, vaan ne saavatkin olla rennosti rypyssä. Sekä tyynynpäällisissä että pussilakanoissa on kauniina yksityiskohtana solmittavat nauhat. Tykkään pitää sängynpäädyssä isompia tyynyjä, joihin myös löytyi saman Princess- sarjan 60*80 cm päälliset.

Tikatut päiväpeitot ovat olleet mun suosiossa pitkään ja olikin kiva saada vaihtelua aiempaan koko valkoiseen peitteeseen. Tätä ihanan muhkeaa päiväpeitettä voi käyttää sekä raikkaan valkoisena että kauniin vaaleanharmaan värisenä. Tämä tuo kivaa vaihtelua ilmeeseen ja petauksen voi tehdä kuten alla eli kääntämällä toisen puolen peitosta myös osaksi esiin. Meidän peitteen koko on 260*260 cm.

Familon on meille suomalaisille hyvinkin tuttu ja luotettava merkki. He ovatkin toimineet jo vuodesta 1966.

Heille on tärkeää meidän hyvinvointimme, ympäristöystävällisyys ja he ennenkaikkea panostavat laatuun.

”Familon-tuotteiden turvallisuus, laatu ja mukavuus ovat vuosikymmenten kehitystyön tulos, 

jotta me suomalaiset nukkuisimme paremmin ja voisimme paremmin. Vietämme jopa kolmanneksen elämästämme nukkuen, siksi hyvään uneen kannattaa panostaa.”

Heidän valikoimastaan löytyy niin kodintekstiilejä, peittoja, tyynyjä, patjoja ja sänkyjä, sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Kodin tekstiileissä toistuu maanläheiset värit, joita on helppo yhdistellä toisiinsa sopivaksi. Näin saat aikaan rauhallisen ja levollisen tunnelman tilaan kuin tilaan.

Mielestäni on huikeaa, että he tarjoavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja heidän sivuiltaan löytääkin kaikille avoimen Friends of Familon- yhteisö. 

”Friends of Familon on yhteisö kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille ja kodin sisustuksesta innostuneille. Hyvä olo on kokonaisuus, johon vaikuttavat uni, liikunta, ruoka, viihtyisä koti ja itselle oikeat valinnat. Haluamme tarjota sinulle inspiroivia hyvän olon vinkkejä, jotta nukkuisit paremmin ja voisit paremmin, joka päivä. Familon on 100% Pro Well-being.”

Unentulo on taattua, kiitos Familon!

Onko teillä omaa Familon tuotteiden suosikkia? 

– Marjut –

No Comments
Previous Post
6.9.2016
Next Post
6.9.2016

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
  • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^

Follow Me!