aspen Lifie olohuone sohvapöytä

Uusi sohvapöytä?

Heissan!

Olen pohtinut pitäisi kuitenkin hankkia olohuoneeseen sohvapöytä. Vaikka aiemmin myinkin sen marmorilla fiksatun pöydän pois, mietin siihen uutta tilalle. Nythän meillä on tuo Ektorp-sarjan rahi korvaamassa pöytää ja siinä päällä olen pitänyt tarjottimella kynttilöitä.

Nähdessäni tuon Aspen-sarjan sohvapöydän jäi se mietityttämään kovasti.

Olisiko siinä meille sopiva sohvapöytä? 

Sohvapöytää on kahta kokoa 120*75cm ja 80*80cm. Tuo pienempi olisi varmastikin riittävän kokoinen niin silloin mahtuisi rahikin vielä nojatuolin eteen.

(kuva lainattu netistä)

Pöytä ei saisi olla ilmeeltään liian raskas, vaan kevyen ja ilmavan näköinen. Näin ollen ei tule liian ahdas/tunkkainen ilme. Tuo puunväri on mielestäni sopivan lämmin ja lisäisi varmasti kodikkuutta olohuoneessamme.

Löytyykö keneltäkään teiltä tätä pöytää? Onko vinkkejä muista vastaavista sohvapöydistä? 

Ihanaa keskiviikkoa! 

– Marjut –

8 Comments
Previous Post
30.11.2016
Next Post
30.11.2016

8 Comments

 • Anonyymi

  Kauniin näköinen pöytä. Olisi varmaan ihanan kodikas.

  Onko teiän vainuissa sitä hyttysverkkoa valmiina? Kannattaa käyttää myös talvella, ettei mene oravat yms vainuihin.

 • Lottakooo

  Meillä oli tuo pöytä isompana olohuoneessa, tykkäsin kovasti lämpimästä puun sävystä mutta pöytä oli meidän käyttöön liian iso. Tuo pienempi on kooltaan varmasti parempi 🙂 Ainut miinus pöydässä oli että se on kovin pehmeän oloista puuta ja naarmuja tulee herkästi ja ne häiritsee jos on kovin tarkka (kuten minä :D). Pöytää vahailin silloin tällöin ja se tietysti suojaa pöydän pintaa 🙂

 • Johanna

  Meillä on tuo isompi pöytä ja jouduttiin jalkoja hiukan lyhentämään kun on muuten liian korkea.

 • Annika / Pellavaajapastellia blogi

  Kaunis pöytä!???? Se toisi kivasti rouheutta ja lämpöä olkkarin sisustukseen. Uskoisin että se sopii hyvin, ja justiin se pienempi malli:)

 • Marjut

  Kiitos 🙂 Juu on hyttysverkko sekä erillinen fleece tuulisuoja 🙂

 • Marjut

  Kiitos tiedosta 🙂 Väri on kyllä kaunis mutta jäin vielä miettimään pintaa.. Katsotaan!

 • Marjut

  Kiitos kommentistasi 🙂

 • Marjut

  Kiitos 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
 • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
 • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
 • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
 • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^

Follow Me!