arvonta lastenhuone Lifie Lil'Decor pilvilamppu valaisin yövalo

Supersöpö valaisin + arvonta

Kaunista neljättä adventtia!

Ajelin yöllä työpaikan pikkujouluista autolla kotiin ja katselin haltioituneena lumista Helsinkiä. Kuinka paljon kauniimpaa onkaan, kun lumi peittää maan ja puut alleen.

Ja miten satumainen maisema meiltä avautuikaan ikkunoista aamulla <3

Meidän Minealla on vaipanvaihtopaikalla vauvalehdestä napattu pilven kuva ja hän on aivan rakastunut siihen 🙂 Ihana kikatus aina alkaa aina heti, kun pääsee hoitoalustalle pötköttelemään.

Siksi olikin hienoa päästä tekemään yhteistyötä verkkokauppa Lil’Decorin kanssa, kun sain Minskun huoneeseen tämän samaisen söpön pilven valaisimen muodossa 🙂 Lil’Decorin verkkokaupasta löydät kaikkea ihanaa esim. lastenhuoneen sisustamiseen, ruokailuhetkin kuin pienokaisen pukemiseenkin.

Näitä pilvivalaisimia on isoa ja pienempää kokoa ja meillä on se isompi, jonka mitat ovat 45x35x27cm. Valaisimesta löytyy kaksi eri valaistusvoimakkuutta, kirkkaampi ja himmeämpi. Kosketustekniikka: kun pilveä koskettaa, se syttyy. Toisesta kosketuksesta valon kirkkaus himmenee ja kolmannesta sammuu. Valo sammuu automaattisesti puolen tunnin kuluttua päällelaitosta. Toimii siis loistavasti myös yövalona myöhemmin. Valaisin täydentää mielestäni hänen huoneen tyttömäistä pehmeyttä ja tekee huoneesta entistäkin söpömmän 🙂

Ilokseni saan kertoa teille, että Lil’Decor haluaa ilahduttaa teitä lukijoitani arvonnalla!

 Arvonnan palkintona on 30 euron arvoinen lahjakortti Lil’Decorin verkkokauppaan. 

Osallistumisohjeet:

Kurkkaa Lil’Decorin verkkokaupasta (linkki tässä) mikä on sinun suosikkituotteesi.

Osallistut arvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttikenttään tuotteen nimen sekä sähköpostiosoitteesi, mikäli kommentoit anonyymina.

Arvonta päättyy keskiviikkona 21.12.16 klo. 22.00 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!

Edit: Arvonta päättynyt ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

– Marjut –

66 Comments
Previous Post
18.12.2016
Next Post
18.12.2016

66 Comments

Leave a Reply

Artikkelit