hankinnat julistepaperi Jysk Lifie memofoto olohuone vitriini

Uuden vitriinin esittely & taulun paikka

Kivaa lauantaita!

Täällä ollaan pian kotiinlähdössä ja hieman on haikeat fiilikset <3

Voi kuinka kauniin aurinkoisista päivistä olemme saaneet täällä nauttia, toivottavasti tekin siellä!

Pohdin uuden vitriinin hankintaa kanssanne kolmen vaihtoehdon kanssa ( postaukseen tästä ). Useampi teistä olisikin valinnut meille vaihtoehdon nro 2 ja sekin olisi sopinyt meille varmasti vallan hyvin.

Käväisimme eräänä sunnuntaina Jyskin liikkeessä ja siellä oli tarjouksessa mallikappale vaihtoehdosta nro 3. Tämä oli alusta asti eniten omaan mieleeni ja tykästyin noihin ristikkoikkunoihin erityisesti. Ainut mitä olin aiemmin tämän vaihtoehdon kanssa miettinyt on sen väri. Arvelin sen taittavan enemmän kerman sävyyn ja väriero näkyykin nyt kotona vielä selvemmin puhtaanvalkoisia huonekaluja vasten. Päätin kuitenkin ostaa tämän ja mahdollisesti maalautan sen myöhemmin. Ei se nyt ihan keltainen kuitenkaan ole onneksi!

Luulen, että se on ihan täydellinen, jos vain jaksan sen maalauttaa vitivalkoiseksi jossain kohtaa 🙂

Vielä hieman mietin mitkä tavarat laittaisin vitriinin päälle..?

Miltäs teidän silmään näyttää? 

Tässä näette samalla toisen teetättämistäni valokuvista kehyksineen. Teetimme kuvat Kauppakeskus Tikkurin Memofotossa. Valitsin tavallisen valokuvapaperin sijaan julistepaperia ja se on todella hyvännäköinen. Ei uskoisi olevan julistepaperia niin aidolta näyttää ja hintakin oli puolet valokuvapaperin hinnasta. Tykkään kovasti kuvasta kehykiseen ja sopii mielestäni tuohon paikkaan hyvin.

Pian kohti juna-asemaa, ihanaa päivää 🙂

– Marjut –

3 Comments
Previous Post
28.1.2017
Next Post
28.1.2017

3 Comments

 • Anonyymi

  Kaunis sisustus kokonaisuudessaan, upea vitriini!

  Muuten mistä olet ostanut ruokapöydän tuolit? Ovat kauniit, olen etsinyt vastaavia.

 • Marjut

  Kiitos 🙂
  Ne on Maskusta mutta arvaappa olenko sattumoisin laittamassa nämä myyntiin kun meille tulee uudet!! 😉

 • Tarja Henriksson

  Kaunista! Vitriini on hieno ja taulu aivan ihana! Ihana koti! 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Onnea vielä rakas @seppapete ❤️🎈💥 Oli todellakin kaiken stressin arvoista nähdä sun reaktio eilisistä yllätys juhlista ❣️😭 🤩
" Sinä vain olet mun
Juhlien kuohuvaa
Sinä vain olet mun
Sydämen humala
Ja vain sinun kanssasi olen tuntenut
Magneetin voiman" ❤️ @jannikabofficial

Rakastan sua muruseni @seppapete ❣️
 • ✨ SUPRISE HONEY ✨ Järjestin eilen Peten kavereiden kanssa @seppapete lle 40v yllätys juhlat mielettömän upeassa Herttoniemen @ravintolafatlizard penthousessa *🤩 Olin kertonut Petelle meidän menevän dinnerille, mut sanoin et käydään ennen syömistä ottamassa yhteistyön takia penthouse tilasta stoori ja siellä odottikin frendit yllärinä 🥳🥳 - > swaippaa videoon 🤩
Sankarille kaikki meni täydestä ja Pete oli todella yllättynyt ja hieman jopa liikuttunut ❣️

Tajuttoman upeat puitteet, todella hyvät safkat ja mieletön porukka, kiitos kaikki❤️

Koristeet @mydreamday.fi
Kakku @bakerymanteli
*tilasta saatu alennusta
 • Sekasorto - aihe, joka tuottaa mulle stressiä ja minkä suhteen pitäisi löytää ratkaisuja! Ehdin tottumaan siihen, että Minean poissaollessa siivoan hänen huoneen ja laitan asunnon järjestykseen. Nyt, kun meitä onkin täällä puolet ajasta viisi tyyppiä niin voitte kuvitella onko enään yhtä järjestyksessä paikat, no ei ole ei 🙈 Lisäksi kaapeista loppuu tila kesken ja tytöille pitäisi hommata uusi sänky.

Puuh paljon on juttuja, joiden suhteen pitäisi keksiä jotain, mutta kaikesta huolimatta en vaihtaisi tätä pois ❤️

Onko yhtään tuttu aihe muilla? 🙉
 • *palvelu saatu* Kävin kampaajalla viimeksi vuosi sitten, joten pieni freessaus olikin jo paikallaan 🤍 Haluan säilyttää oman värin, mutta raidoilla+sävyllä hiuksiin saa elävyyttä ja siinä @thehouseofbeautyfi onnistui täydellisesti 😍💯 Lopputulos on luonnollinen ja kauniin sävyinen, vai mitäs mieltä ootte?

Ps. Swaippaa ennen kuvaan! 🙈
 • Kaupallinen yhteistyö @fredmanfin 💗🎀 Rintasyöpä on aihe, joka koskettaa mua syvästi ja haluan olla mukana tukemassa sitä upeaa työtä, jolla kerätään varoja syöpien tutkimuksiin. Roosa Nauha kampanjassa on mukana myös suomalainen perheyritys Fredman, joiden tutut leivinarkkipaperi ja suodatinpussi pakkaukset ovat saaneet kampanjaan sopivan asun💗
Heidän jokaisesta myydystä #roosanauha - kampanjatuotteesta lahjoitetaan 10% Syöpäsäätiölle.

Yhdessä #fredman kanssa haluamme muistuttaa läsnäolon tärkeydestä 💗 Aina sanat eivät riitä ja silloin voit osoittaa tukesi, vaikka keittämällä pullakahvit ja olemalla läsnä 💕

Ps. Suodatinpussit toimii hyvin hodareiden kanssa 🌭 @boksiapp #suomalainenperheyritysfredman #fredmanxroosanauha
 • Mainos @newbie_suomi
Tytöt oli niin innoissaan tästä uudesta Newbie Room - malliston teltasta, että se piti saada heti testiin 💗 Mallisto pitää sisällään sisustustuotteita ja yöasuja 💕

 Tuotteet on tehty entistä kestävämmin ja kaikki puuvilla on orgaanista ja muu mallistossa käytetty materiaali on tehty kestävän kehityksen mukaisesti 🌍 Värimaailman inspiraatio tulee luonnosta ja koko malliston vaatteita sekä myös edellisen kauden vaatteita voi hyvin yhdistää keskenään.
Mäkin olisin halunnu tollasen majan pienenä 😍
Mites te?

Ps. Swaippaa super söpöön kuvaan 🥰
#newbie #newbielovers #newbieroom

Seuraa minua!