hankinnat julistepaperi Jysk Lifie memofoto olohuone vitriini

Uuden vitriinin esittely & taulun paikka

Kivaa lauantaita!

Täällä ollaan pian kotiinlähdössä ja hieman on haikeat fiilikset <3

Voi kuinka kauniin aurinkoisista päivistä olemme saaneet täällä nauttia, toivottavasti tekin siellä!

Pohdin uuden vitriinin hankintaa kanssanne kolmen vaihtoehdon kanssa ( postaukseen tästä ). Useampi teistä olisikin valinnut meille vaihtoehdon nro 2 ja sekin olisi sopinyt meille varmasti vallan hyvin.

Käväisimme eräänä sunnuntaina Jyskin liikkeessä ja siellä oli tarjouksessa mallikappale vaihtoehdosta nro 3. Tämä oli alusta asti eniten omaan mieleeni ja tykästyin noihin ristikkoikkunoihin erityisesti. Ainut mitä olin aiemmin tämän vaihtoehdon kanssa miettinyt on sen väri. Arvelin sen taittavan enemmän kerman sävyyn ja väriero näkyykin nyt kotona vielä selvemmin puhtaanvalkoisia huonekaluja vasten. Päätin kuitenkin ostaa tämän ja mahdollisesti maalautan sen myöhemmin. Ei se nyt ihan keltainen kuitenkaan ole onneksi!

Luulen, että se on ihan täydellinen, jos vain jaksan sen maalauttaa vitivalkoiseksi jossain kohtaa 🙂

Vielä hieman mietin mitkä tavarat laittaisin vitriinin päälle..?

Miltäs teidän silmään näyttää? 

Tässä näette samalla toisen teetättämistäni valokuvista kehyksineen. Teetimme kuvat Kauppakeskus Tikkurin Memofotossa. Valitsin tavallisen valokuvapaperin sijaan julistepaperia ja se on todella hyvännäköinen. Ei uskoisi olevan julistepaperia niin aidolta näyttää ja hintakin oli puolet valokuvapaperin hinnasta. Tykkään kovasti kuvasta kehykiseen ja sopii mielestäni tuohon paikkaan hyvin.

Pian kohti juna-asemaa, ihanaa päivää 🙂

– Marjut –

3 Comments
Previous Post
28.1.2017
Next Post
28.1.2017

3 Comments

 • Anonyymi

  Kaunis sisustus kokonaisuudessaan, upea vitriini!

  Muuten mistä olet ostanut ruokapöydän tuolit? Ovat kauniit, olen etsinyt vastaavia.

 • Marjut

  Kiitos 🙂
  Ne on Maskusta mutta arvaappa olenko sattumoisin laittamassa nämä myyntiin kun meille tulee uudet!! 😉

 • Tarja Henriksson

  Kaunista! Vitriini on hieno ja taulu aivan ihana! Ihana koti! 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Kaupallinen yhteistyö @hiipakkahuonekalut Vihdoin meillä on kunnolla säilytystilaa eteisessä ja vieläpä kauniit Anton - sarjan kaapistot 🤍 Aiemmin tilalla ollut naulakko sai lähteä! Avainlippumerkin saaneet tuotteet valmistetaan Jurvassa 🇫🇮
Mitäs pidätte uudistuneesta eteisestä? 🖤
 • Super ihana viikonloppu takana 💗🤍 Huomenna sitten lähdetään Minean kanssa Kokkolaan🚙
Mites teidän viikonloppu meni?
 • Mainos @sony Tänään me vietetään tyttöjen leffailtaa ja tää Sonyn XF90 Full Array LED 4K Ultra HD Äly televisio on ihan huikea 😍💯🎞️ 
Suuren kontrastin X-tended Dynamic Range PRO -tekniikkaa hyödyntävä 4K HDR TV takaa vaalean ja tumman alueen täydellisen hallinnan. Yksityiskohdat näkee entistä selkeämpinä!
Pakko todeta, että tätä telkkaria oon kyllä hifistellyt 🙈

Mites siellä vietetään iltaa? 🤍
 • Minealla alko tänään kesäloma ja sen kunniaksi käytiin @linnanmaki 😎🍡💗
Moniko teistä on lomalla?
 • Viime viikkoina somen päivittely on jääny vähemmälle ja elämästä on nautittu täysillä sekä tehty niitä juttuja, joista tulee hyvä mieli 🤍🤍 Muistakaa nauttia joka hetkestä ja tehdä asioista, joista nautitte ❤️
 • Kaupallinen yhteistyö @kauppakeskusitis // Kerrankin löysin #kesäale sta jotain mitä oikeasti tarvitsin - kylppärin maton, käsipyyhkeitä ja tuoksukynttilän 🤍 Suosittelen kurkkamaan #kauppakeskusitis alet, joita löytyy lähes kaikista liikkeistä!
Mitäs muuten pidätte kylppäristä?

Follow Me!