hankinnat Lifie ruokapöytÀ valkoinen sisustus

Valkoisempi kokonaisuus

Aurinkoista lauantaita!

Toivottavasti tekin olette saaneet nauttia kauniista auringonpaisteesta 🙂

TÀÀllÀ kyllÀkin ollaan ihasteltu kaunista ilmaa vain ikkunasta, kun koitan saada itseni kuntoon huomista reissua varten. J:n ollessa Minean kanssa vaunulenkillÀ minÀ istahdin juomaan finrexiÀ ja kuuntelin hiljaisuutta. Tajusin, ettÀ tÀmÀ oli ensimmÀinen kerta, kun minÀ olen yksin kotona Minean syntymÀn jÀlkeen. Koko ajan huomaamattani odotin, ettÀ kuulen Minean herÀÀvÀn pÀivÀunilta.

IkÀvÀ ehti tulla, vaikka olivatkin vain hetken poissa <3

TÀltÀ nyt siis nÀyttÀÀ uusivÀliaikainen ruokapöytÀmme!

Ilme on uuden pöydĂ€n myötĂ€ paljon raikkaampi ja kevyempi. TykkÀÀn ehkĂ€ jopa enemmĂ€n nyt tĂ€stĂ€ kokonaisuudesta, kuin aiemmasta tummasta kannesta. PöytĂ€ löytyi Tori.fistĂ€ ja oli siis ihan uusi vielĂ€ paketissa oleva. MyyjĂ€ oli ostanu ne Anttilan konkurssipesĂ€stĂ€ ja ovh hinta oli 499 eur. Maksoin onneksi vain murto-osan siitĂ€ 🙂

TÀmÀ menee hyvin siihen asti, ettÀ löydÀn unelmieni ruokapöydÀn metallijaloille tekijÀn.

Nyt pakkaamaan, ihanaa iltaa!

– Marjut –

6 Comments
Previous Post
21.1.2017
Next Post
21.1.2017

6 Comments

 • Annika / Pellavaajapastellia blogi

  TeillĂ€ on niin kaunista ettĂ€ menen ihan sanattomaksi♡ Tuo valkoinen pöytĂ€ on tosi kaunis ja simppeli. TykkÀÀn kovasti myös teidĂ€n olkkarin verhoista!????

 • Anonyymi

  MistĂ€ tuo kello on? ïżœïżœ

 • Marjut

  Voi kiitos <3 TykkÀÀn kyllÀ kovasti valkoisemmasta kokonaisuudesta! Saa nÀhdÀ saanko unelmieni pöytÀÀ.. Verhot on kivat, mutta turhan tummat nÀin kevÀttÀ kohti.

 • Marjut

  Se on Don Goffosta 🙂

 • Anonyymi

  Hei,

  Sinulla on aivan hurmaava koti :-). MillÀ sÀvyllÀ asunnon seinÀt on maalattu? Tiedustelee Riitta

 • Marjut

  Kaunis kiitos <3 Nyt en ikÀvÀ kyllÀ osaa vastata, kun tÀmÀ on vuokra-asunto ja seinÀt oli tuollaiset meidÀn muuttaessa :/

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • I really love this 🐚 vase đŸ–€
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi kÀyttöÀ nyt!
TĂ€nÀÀn on vietetty neidin kanssa ihana pĂ€ivĂ€ ja leivottiin vielĂ€ mokkapaloja Ă€sken đŸ„§
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidÀn perjantai on mennyt?
 • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
 • Have a lovely evening đŸ–€
TÀnÀÀn ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempÀÀ, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
 • Sometimes you just need to focus on yourself âŁïž
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenÀ ja tuntuu vÀlillÀ etten edes tiedÀ kuka oli Marjut ennen sairastumista? ElÀmÀÀ ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta vÀlillÀ tuntuu kaikki niin sekavalta. TÀnÀÀn vietÀn yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisÀÀ mun ajatuksia!
 • Love my new nails đŸ’«
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiĂ€, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestĂ€ paremmat. Testattiin tĂ€nÀÀn Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiĂ€ leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitĂ€? đŸ’…đŸ» #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
 • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpÀÀn vaikutti todella paljon meidÀn taloudelliseen tilanteeseen eikÀ ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikÀÀ ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LÀhiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. NÀitÀ sairauksia ovat esim. juurikin syöpÀ, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi kÀyttÀÀ haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tĂ€rkein eli sinĂ€ itse 💙

Onhan teillÀ vakuutukset kunnossa? 
#lÀhitapiola #elÀmÀnturva

Aiheesta lisÀÀ blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^

Follow Me!