koristetyyny Lenno oy Lifie makuuhuone olohuone Sansa Theo torkkupeitto

Ylellistä pehmeyttä + alekoodi

Olette varmaan huomanneet, että rakastan erilaisia torkkupeittoja ja koristetyynyjä.

Eihän niitä voi olla liikaa, eihän? No joku kerää kenkiä, minä peittoja ja tyynyjä 😀

Makuuhuoneemme sai uutta ilmettä kauniin hohtavasta Lennolin* torkkupeitosta. Tämä ylellisen näköinen Sansa torkkupeitto on todella miellyttävää materiaalia. Toinen puoli on pehmeää kangasta. Peiton väri sointuu makuuhuoneemme värimaailmaan täydellisesti ja antaa harmonisen tunnelman.

Myös kuvassa näkyvien takimmaisten tyynyjen päälliset sekä päiväpeittomme on Lennolin valikoimista.

Myös sohvalle löytyi uusia tyynyjä Lennolin valikoimista. Näiden Theo koristetyynyjen materiaali muistuttaa nahkaa ja etenkin tämä beigen värinen tuo kivaa kontrastia valkoiseen sohvaan.

Tyynyjen koko on 45*45cm, joka on just sopiva koko sohvatyynyksi. Theo tyynyjä on valkoisen ja beigen lisäksi saatavana myös mustana. Tyynyjä löytyy myös koossa 26*50cm ja niissä on upea kristallinauha yksityiskohtana.


Alekoodilla LOVINGWHITESTYLE17 saatte Lennolin verkkokaupasta -20 % alennusta 12.2.2017.asti. 

Tässä muutamia tuote poimintoja heidän sivuiltaan

1. FIONA päiväpeitto 2. SQUARE DIAMOND koristetyyny 3. VOHVELI pyyhe

4. ALBA koristetyyny 5. ANETTE varjostin 6. URSULA koristetyyny

Pääkaupunkiseudulla asuvat, olettehan tietoisia, että Lennolilla on Jalasjärven myymälän lisäksi Outlet myymälä Vantaan Tammistossa?

Suosittelen poikkeamaan!

*yhteistyössä Lennol Oy

– Marjut –

6 Comments
Previous Post
23.1.2017
Next Post
23.1.2017

6 Comments

 • Anonyymi

  Hei!

  Minkä niminen tuo teidän päiväpeitto on?

 • Annika / Pellavaajapastellia

  Ihanan ylellistä ja tyylikästä! <3

 • Anonyymi

  Moikka! Oletko esitellyt blogissasi kotinne kylpyhuonetiloja? Olisi mukava nähdä! Teillä on kaunis vaalea sisustus. Makuuhuone on etenkin mieleeni. Jaksatko pedata joka päivä noin kauniisti?

 • Marjut

  Se on Sointu 🙂

 • Marjut

  Kiitos 🙂

 • Marjut

  Kiitos kommentistasi! En olekkaan vielä kylppäreitä esitellyt, kiitos ehdotuksesta!
  Makuuhuoneeseen onkin luvassa muutoksia 😉 kyllä petaan joka päivä sängyn, en tykkää sen olevan auki koko päivän ja pedattu sänky rauhoittaa mieleni 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!