Design By Frandsen finnmari koristetyyny lattiavalaisin Lifie Lounge lattiavalaisin olohuone roosa tyyny sisustus yhteistyö

Klassikko saapui kotiimme

Kivaa sunnuntaita!

Kuten olette ehkä huomanneet ei meidän kodista ole löytynyt design huonekaluja tai klassikko tuotteita muutenkaan. Sanotaanko ettei tähän mennessä ole vain tullut vastaan sellaista juttua, joka olisi must hankkia.

Toisin kävi, kun etsin meille uutta lattiavalaisinta olohuoneeseen.


Löytäessäni Lumenluxstoren* verkkokauppaan osui silmiini tämä upea yksilö!
Nähdessäni Lounge-lattiavalaisimen sydämeni sykähti! Tiesin, että se olisi juurikin täydellinen sohvan ja takan väliseen kulmaukseen. Näin jo silmissäni miltä valaisin paikoillaan näyttäisi 🙂 Valaisimella on korkeutta huikeat 210cm, mutta ei tarvinut epäröidä etteikö se sopisi meille. Meidän olohuoneessa on viistokatto, joka tuo tilaan ilmavuutta, eikä valaisin saa tilaa näyttämään ahtaalta.Toimitus oli todella nopea ja siinä se nyt on!

Ah, se on niin upea <3 

Tämän Design By Frandsenin Lounge-lattiavalaisimen upea krominen

peilipinta sopii erinomaisesti tyyliimme ja muihin sisustustuotteisiimme.

( Täytyy vain kuvatessa ottaa huomioon, että peilipinta heijastaa näkymän huoneeseen 😀 )

Siron valaisimen halkaisija varresta kupuun mitattuna on niinkin paljon kuin 160cm. Kauniisti kaartuvassa valaisimessa on harmaavalkoinen marmorijalka. Marmorijalalla on sen verran paljon painoa, ettei ole pelkoa etteikö valaisin pysyisi tukevasti pystyssä. Ensin mietin tuota marmorin harmaata väriä, mutta se olikin hienompi kuin osasin odottaa. Tässä valaisimessa yhdistyvät upea muotoilu ja tyylikkyys. Näkisin sen sopivan monenlaisiin tyyleihin pelkistetyn ulkomuotonsa vuoksi.

Valaisimesta tulee pehmeä valo kuvun valkoisen sisävärin ansiosta. Lampuksi valitsin valkoista valoa tuovan led-lampun. Valaisimen ansiosta olohuoneemme on entistä tyylikkäämpi ja ehjempi. Nyt olohuone-keittiöalue alkaa olemaan omaan mieleemme valmis, vain sohvapöytä on vielä hakusessa.

Mikäli meillä olisi ruokapöydän päällä paikka valaisimelle, niin tässä olisi mielestäni siihen upeita vaihtoehtoja! Etenkin valaisimet nro 1 ja 5 😉

1.Trio Ontario 2. Nordlux Nexus 3. Mantra Khalifa 4. Trio Boston Lifestyle 5. Malmbergs Vintage 

”Olemme kotimainen perheyritys, joka on erikoistunut laadukkaisiin kodin ja julkisten tilojen led-valaisimiin. Valikoimistamme löytyy tunnettujen laatumerkkien sisä- ja ulkovalaisimet kilpailukykyiseen hintaan. 

Mikäli etsimäänne valaisinta ei löydy sivuiltamme niin kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää tarjousta valaisimesta.”

Kannattaa kurkata Lumenluxstoren verkkokauppaan, sieltä löydät valaisimen tilaan kuin tilaan!

Tänään on luvassa ihanat lastenvaatekutsut, rentoa sunnuntaita teille kaikille <3

 *yhteistyössä Lumenluxstore

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
12.2.2017
Next Post
12.2.2017

2 Comments

  • AL

    Onko tämä Frandsen Lounge mini vai Frandsen Lounge?

    • Marjut

      Hei, nyt en kyllä muista ulkoa, mutta uskoisin olevan se iso. Toivottavasti löytyy sopiva 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!