lastenhuone Lifie N-Käsine N-Style nahkakäsine paperipussi sisustus Tellkiddo yhteistyö

Lelujen piilopaikka & tyylikkäät nahkakäsineet

Kivaa sunnuntaita!

Täällä ollaan viikonloppua vietetty ystävän lapsen 1v. synttäreillä, puistossa ja kotosalla.

Pikkusiskoni on tosiaan meillä hiihtolomaansa viettämässä ja aikoi olla meillä vielä ainakin kolme yötä 🙂 Me lähdetäänkin sitten loppuviikosta Pohjoiseen koko perhe <3 Näillä näkymin olemme menossa lentämällä ja vähän jännittääkin mitä Minea lentokoneesta tuumaa.

Onko kokemuksia pienen kanssa lentämisestä? Tuleeko ottaa jotain erityistä huomioon?

Kokkolassa ollessani minulla on yleensä pari liikettä joissa haluan aina käydä. Toinen niistä on 8-tien varressa sijaitseva N-Style*. Liike on minulle tuttu jo Kokkolassa asuessani. Valikoimista löytyy mm. Cilla’s, House Doctor, Klinta ja Nicholas Vahe ja Tellkiddo. Nämä Tellkiddon paperipussit ovat tehty kestäviksi juurikin lasten käyttöä varten. Pussukat sopivat hyvin lelujen säilytyspaikaksi ja siihen käyttöön se meillekkin tuli. Pussukkan suloinen karhukuva sopii loistavasti Minskun huoneen sisustukseen 🙂

N-Style on lifestyleshop Kokkolassa, Vittsarissa.

Valitsemme tuotteiksimme kauniita ja funktionaalisia juttuja. Ajatuksemme myytävistä tuotteista kumpuavat usein asiakkaiden toiveista, mutta myös omasta käytännönläheisestä elämäntyylistämme. Rakastamme myös tietenkin kauneutta ja kaikki kaunis maailmassa on tarpeellista! ”

N-Stylen yhteydestä löytyy myös N-käsine. Olen jo monena vuotena hankkinut nahkakäsineet heidän valikoimistaan. Väreinä löytyy ainakin musta, ruskea ja konjakinruskea. Tällä kertaa J:n vaatekaappi kaipasi täydennystä ja mukaan lähti nämä tyylikkäät konjakinruskeat käsineet.

Kannattaa kurkata heidän verkkokauppaan mikäli ette satu Pohjanmaalle päin 😉

Me aletaan nyt kääretortun tekoon ja taidetaankin mennä herkuttelemaan se Minean uuteen tiipii telttaan <3

Nauttikaa päivästä!

*yhteistyössä N-Style

-Marjut –

2 Comments
Previous Post
19.2.2017
Next Post
19.2.2017

2 Comments

 • Anonyymi

  Meidän lapsi oli myös 4kk kun lensi ekan kerran. Hyvin meni, nukkui melkein koko matkan. Nousu ja lasku saattaa aiheuttaa korvissa kipua. Meillä selvittiin tutilla, mutta jotkut suosittelee imettämään sen ajan…ei pitäisi ilmeisesti men korvat lukkoon kun imee…

 • Marjut

  Voi kiitos kommentistasi! Tuo imetys oli hyvä vinkki! Itse pelkään lentämistä niin ajattelin, että Minea olisi J:n sylissä nousun ja laskun, mutta ehkä imetän niin omakin keskittyminen on muualla 😉 Tutti myös tietty mukaan! Onneksi on vain tunnin lento 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!