Lifie sisustus sisustustyyli

Sisustustyylimme viimeisen vuoden ajalta

Heips ja kivaa perjantaita!

Ajattelin tehdä tällaisen postauksen meidän sisustuksesta viimeisen vuoden ajalta. Idea postaukseen lähti siitä, kun olen tässä viime aikoina miettinyt meidän nykyistä sisustusta koko kodissamme. Keräsin kuvia olohuonetiloista edellisessä ja nykyisessä asunnossamme.

Vanhan asuntomme olohuone näytti vähän ennen muuttoamme tältä;

Vanhassa asunnossa meillä oli selvästi maalaisromanttisempi tyyli. Tyyli oli ehkä hieman runsas? Olohuoneemme oli kyllä tuolloin todella. Enkä enää pitänyt sohvapöydän ruskeasta sävystä. Koin pahan raskauspahoinvoinnin tuossa asunnossa asuessamme. Tämä jäikin mieleeni niin, että luulin etten enää pitänyt tuon tyylisestä sisustuksesta. Siispä uuteen asuntoon muuttaessamme ajattelin, että harmaa sävymaailma olisi kotoisampi ja enemmän mieleinen. Myös ajattelin, että vähän modernimpi tyyli olisi meidän juttumme. Beige väri jäikin lähes kokonaan pois ja tältä näytti alkuaika nykyisessä kodissamme.

Todella pelkistetty, vaikkakin olimme juuri muuttaneet ja tavarat vielä hakivat paikkaansa. Harmaa-valkoinen sävymaailma näyttää nyt silmiini kovin kylmältä ja värittömältä.

Järjestyskään ei ehkä ole kovin hyvä 😀

No, sitten vaihdettiinkin järjestystä ja alkoi heti näyttämään paremmalta. Kuitenkin puuttui se kodikkuus ja lämpö, joka aiemmassa kodissa oli. Yritin hakea uusilla ideoilla ja tyyleillä sitä puuttuva ”juttua”, mutta turhaan.

Yllä olevassa kuvassa alkoi olemaan jo sitä puuttuvaa kodikkuutta ja väritkin muuttui harmaasta takaisin beigen sävyiseksi. Vaikka erona on lähestulkoon vain tekstiilien värit niin muutos on iso. Nyt alkoi jo tuntumaan enemmän ”omalta” tyyliltä ja lämpöä toi beigen sävyt.

Tässä vaiheessa ollaan jo todella lähellä nykyistä tyyliä. Koko ajan enemmän ja enemmän tuntuu kodilta ja viihtyy paremmin. Nyt alkaa olemaan värimaailma kohdallaan, vain muutamaa pientä viilausta vaille täydellinen omaan mieleeni.  Taulut tuovat osaltaan jo paljon tähän sisustukseen aiempaan verrattuna.

Jä tässä ollaan nyt! 

Tähän olen todella tyytyväinen ja oloni on tähän mennessä tyylillisesti omin. Jos tiedätte mitä tuolla tarkoitan? Värimaailma on lämmin ja vaaleanpunainen tuo siihen osaltaan raikkautta. Valaisin oli piste ii:n päälle ja vain sohvapöydän hankinta on edessä. Nyt tuntuu siltä, että tässä ollaan ja tähän jäädään 🙂 Eikö se kerro jotain onnistumisesta? Kun kotiin on kiva palata ja ympärilleen katsellessa tulee hyvä mieli, niin silloin tietää olevansa kotona <3 Tyylisuuntaa miettiessäni en koe tämän olevan enään maalaisromanttinen tai moderni vaan klassisen tyylikäs.

Toki tekstiilien kanssa voi olla vaihtuvuutta, mutta värisävyt ovat tulleen jäädäkseen. On ollut myös ihana kuulla J:n pitävän kodistamme nyt entistä enemmän. Tottakai hänenkin mielipiteellä on väliä minulle, mutta suurimmaksi osaksi olen saanut vapaat kädet kotimme sisustamisessa.

Sisustusmaailma elää jatkuvasti ja pinnalle nousee koko ajan uusia tuotteita ja juttuja. Monessa blogissa on viime aikoina pohdittu blogikotien samankaltaisuuksia. Meillä jokaisellahan on omat makumme ja mieltymyksemme omaan sisustukseemme. Haemme itse uusia ideoita sen lisäksi, että some on niitä pullollaan. Lähes päivittäin näkee jotain uutta ja ihanaa, jota olisi kiva saada myös omaan kotiin. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kopioisi toisten koteja. Aina on jotain persoonallisia juttuja joilla erottuu joukosta. On kuitenkin jopa hieman pelottavaa, että voikin olla jonkun muun kanssa niin yhteneväiset tyylit. Sellaiset, että voisi vain muuttaa toisen kotiin ilman, että siellä tarvitsisi muuttaa mitään. Se onkin upeaa, että on niitä toisia yhtä intohimoisia sisustusharrastajia, joiden kanssa jakaa tätä ”harrastusta”.

Tietysti hyvää oloa tuo paljon muutkin asiat elämässä, kuin se miltä kotona tuntuu ja näyttää. Jos kokonaiskuvaan voi kuitenkin vaikuttaa niin teen sen mielelläni. En tarkoita ettäkö kotimme sisustaminen loppuisi tähän, ehei! Vaan, että nyt koti tuntuu kodilta ja täällä on hyvä olla <3

Ja hei, ettehän ole vielä päässeet kurkkaamaan meidän vierashuoneeseemme 😉

Mitä olette mieltä muutoksesta? 

Ihanaa alkanutta viikonloppua!

– Marjut –

7 Comments
Previous Post
17.2.2017
Next Post
17.2.2017

7 Comments

 • satu

  Kummatkin tyylit ovat ihania. Itsellä maalaisromattisuus on myös jäänyt taakse, ei kaikki kuitenkaan ???? Itse tykkään yhdistellä jotakin va uutta ja jokin yksi vanha huonekalu. Olohuoneessa meillä samanlaiset sohvat tai saman tyyliset, väri maailmanaikaan sama ☺️ Pari vuotta sitten ostin vanhan puutuolin jota on joskus käytetty lasten sänkynä, eli saadaan selkänoja matalaksi. Väriltään se on musta ( tosin kulunut) mutta antaa ilmettä olohuoneeseen. Myöhemmin keksin maalata mustaksi vanhan kukkatelineen joka oli ollut kauan varastossa. En ollut raaskinut heittää sitä poiskaan kun oli mieheni isän äidiltä saatu. Nyt ne istuu mielestäni hyvin muuten valkoisen/ harmaaseen olohuoneeseen. Mutta ihana koti teillä on❤️

 • Marjut

  Kiitos kommentistasi 🙂 Selvästi maalaisromanttinen tyyli taitaa olla monelle jäänyt vaihe ja tilalla kevyempi sekä ajattomampi tyyli. Ihana, kun keksit tuon idean!
  Aurinkoista kevättä!

 • marjut willman

  Mistä olet hankkinut upean jalkalampun, juuri tuollaista olen meille etsinyt.

 • Jennifer

  Mistä noi sun ihanat valkoiset verhot beigen tekstin kanssa on :)?

 • Marjut

  En ollut varma kumpaa tarkoitat, joten puinen valkoinen on Prismasta ja varjostin Pentikin sekä kaareva valaisin on Lumonluxstoresta <3

 • Marjut

  Moikka! Kangasta pitäisi löytyä
  vielä esim Halpa-hallista! Paikka josta olen itse hankkinut on loppunut :/

 • Haveaniceday1

  Tosi kaunis koti teillä. Kuvakollaasista oli kiva katsoa kuinka pienetkin jutut vaikuttavat isosti tunnelmaan ja lopputulokseen. Instassa olenkin sinua seurannut, mutta vasta nyt löysin blogiisi 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
 • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍
 • Meidän perhe ❤️ Niin kiitollinen ja onnellinen kaikesta, mutta valehtelisin, jos väittäisin kaiken olevan helppoa uusperheessä. Ehei helppoa kaikki ei ole, mutta kaiken sen arvoista kylläkin. Sotkua siellä ja täällä, nahistelua, tunteenpurkauksia, mustasukkaisuutta mutta sitäkin enemmän haleja, suukkoja, leikkikavereita, elämän ihmetystä, iloa ja naurua ❤️ Mitään en vaihtaisi, vaikka välillä hermoja koetellaan eikä kahden keskeistä aikaa ole juurikaan. Mutta silti tiedän sydämessäni, että tässä mun kuuluu olla ❤️🙏🏻
Kuulisin mielelläni onko siellä muita uusperheitä? Miten teillä arki menee?

Seuraa minua!